Yemekteyiz İsa Kim? Zuhal Topal Yemekteyiz İsa Akdemir Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? İşte Yemekteyiz İsa Akdemir Instagram Hesabı

Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta yarışmacısı İsa Akdemir araştırmaları hızlandı. Yemekteyiz İsa Akdemir kimdir merak edenler sorgulamalara başladı. Peki, Yemekteyiz İsa Akdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Zuhal Topal Yemekteyiz İsa Akdemir Instagram hesabı..

TV8 izleyicilerinin odak noktası Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması oldu. Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz bu hafta yarışında Ramazan sofraları kurulmaya başladı. 13 Mart Çarşamba günü 563. bölümüyle ekran macerasına devam eden Yemekteyiz yeni bölüm yarışmacısı İsa Akdemir oldu. Metroseksüel tartışmalarının bitmek bilmediği Yemekteyiz yarışmasında İsa Akdemir kimdir, kaç yaşında, nereli sorgulandı. İşte Zuhal Topal Yemekteyiz İsa Akdemir Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ İSA AKDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması başladı. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı Yemekteyiz maratonunda günün ismi İsa Akdemir oldu. 4 rakibi ve Zuhal Topal için masasını kurup yemeklerini hazırlayacak olan Yemekteyiz İsa Akdemir 40 yaşında. 2 çocuk babası olan Yemekteyiz İsa aslen Erzincanlı. Kendisine ait tekstil firması olan Zuhal Topal Yemekteyiz İsa Akdemir mutfaktaki başarısını da göstermek istiyor. "Çok iddialıyım. Metroseksüel bir erkek nasıl yemek yapar herkese göstereceğim" diyerek iddiasını konuşturan Yemekteyiz İsa adından söz ettirdi. Büyük ödül 75 bin TL için hünerlerini sergileyen Yemekteyiz İsa Akdemir puanları belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

İSA AKDEMİR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber