Yemekteyiz Ufuk Kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Ufuk Karakuş Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Ufuk Karakuş Instagram Hesabı

Haftanın ikinci maratonunda Zuhal Topal'la Yemekteyiz masasını kuran yarışmacı Ufuk Karakuş oldu. 5 Mart Salı günü ekrana gelen Yemekteyiz yeni bölüm Ufuk Karakuş hayatı merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Ufuk Karakuş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

TV8 izleyicilerinin öve öve bitiremediği gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni bölüm başladı. 5 Mart Salı günü izleyicilerin karşısına çıkan Yemekteyiz 577. bölüm yarışmacısı Ufuk Karakuş oldu. Büyük ödül 75 bin TL'yi cebine koymak için yarışan Yemekteyiz Ufuk Karakuş hayat hikayesi araştırılmaya başladı. Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları Damla, Handan, Derya ve Murat'ın rakibi olan Ufuk Karakuş kariyeri burada. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Ufuk Karakuş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Ufuk Karakuş Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ UFUK KARAKUŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Mart Salı günü ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz 577. bölüm yarışmacısı Ufuk Karakuş oldu. Haftanın ikinci gün yarışmacısı olan Yemekteyiz Ufuk hayatı merak konusu oldu. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz son bölüm Ufuk Karakuş'un hayatı ve kariyer merak edildi. Haftanın en iddialı isimleri arasında yer alan Zuhal Topal Yemekteyiz Ufuk Karakuş Gastronomi bölümünden mezun. Kendisine özgün bir füzyon mutfağı oluşturduğu bilinen Ufuk 26 yaşında. Bekar olan Yemekteyiz Ufuk aslen Sivaslı. Bu hafta yarışan hiç kimseyi rakip olarak görmediğini söyleyen Yemekteyiz Ufuk Karakuş büyük ödül 75 bin TL'yi alabilecek mi merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber