Yılmaz Erdoğan Eski Eşi Belçim Bilgin Bombayı Patlattı! Bomba İsim İtirafı Geldi! Hem De Öyle Bir Şey Ki Hayranları Şaştı Kaldı

Yeni dizisi İnci Taneleri ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan bombası patladı. Oğlu Rodin'in annesi Belçim Bilgin flaş açıklama geldi. Güzelliği ve oyunculuğuyla övgü toplayan Belçim Bilgin adını değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Hem de öyle bir isim ki..

Belçim Bilgi Yılmaz Erdoğan hayranlarını harekete geçiren açıklama geldi. Kanal D perşembe dizileri listesine dahil olan İnci Taneleri yola çıktı. İlk bölümüyle övgü toplayan İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'den de takdir aldı. İzleyici gündemin ilk sırada yer alan İnci Taneleri geceye imzasını attı. İnci Taneleri dizisini ilk kez izleyenlerden biri de Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin oldu. Diziye övgülerini sıralayan Belçim Bilgin'den herkesi şoke eden isim değişikliği açıklaması geldi. Hem de öyle bir şey ki..

BELÇİM BİLGİN YENİ İSMİ

NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında Belçim Bilgin'i konuk eden Ceyda Düvenci şoke oldu. Programda belini kırdığı kazadan bahseden ünlü oyuncu Belçim Bilgin sohbetin devamında olay sözlere imzasını attı. İsmini "Be" olarak değiştirmeyi düşündüğünü açıklayan Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin şunları söyledi; "O şöyle oldu, Bel, Bel, Bel diye kısaltılınca Belçim yerine, daha henüz olmadı ama düşünüyorum. 'Be!' İngilizce 'be' yani, olmak fiilinden geliyor. Çünkü bence isimlerimizin bir önemi yok. Bir şekilde burada bedenlenmiş bir tecrübe yaşıyoruz ama bize konulan isimlerin ötesinde acaba neydik? Yoksa ismime çok aşığım" dedi.

BELÇİM BİLGİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

31 Ocak 1983 Ankara doğumlu olan Belçim Bilgin, Kürt kökenli Türk sinema ve dizi oyuncudur. Küçük yaşlardan beri oyuncu olacağını söyleyenlerden olan Belçim Bilgin ortaokulun son yılı ve lise yıllarını Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesinde okudu. 2002'de Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi Bölümü'nde yüksek eğitimine başlayan Belçim Bilgin oyuncu olmaya karar verdi. Bir arkadaşının vasıtasıyla Yılmaz Erdoğan'la tanıştı. Ardından Sıfır Kilometre adlı sinema filminde oynadı. Okulunu dondurup Paris'e yerleşen Belçim Bilgin 2006 yılında Türkiye'ye döndü. Yılmaz Erdoğan'la evlenen Belçim Bilgin asıl çıkışını Hatırla Sevgili adlı dizide canlandırdığı Defne karakteriyle yakaladı. Güz Sancısı filminde Nemika karakterini oynayan Belçim Bilgin en sevilen yapımlarından biri de Aşk Tesadüfleri Sever adlı film oldu.

BELÇİM BİLGİN OYNADIĞI DİZİLER

Annemin Yarası (2016) - Nerma

Kördüğüm (2016) - Naz

Çalsın Sazlar (2015) - Yasemin

Sadece Sen (2014) - Hazal

Kelebeğin Rüyası (2013) - Suzan Özsoy

Sessiz (2012) - Zeynep

Gergedan Mevsimi (2012)

Kurtuluş Son Durak (2011) - Eylem

Keşanlı Ali Destanı (2011) - Zilha

Aşk Tesadüfleri Sever (2011) - Deniz Usman

Güldünya (2009)

Yol Arkadaşım (2008-2009) - Figen

Güz Sancısı (2008) - Nemika

Dol (2007) - Taman

Hatırla Sevgili (2006) - Defne Gürsoy Karayel

Sıfır Kilometre (2005) - Selma

BELÇİM BİLGİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber