YKS EK TERCİH SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: ÖSYM YKS Ek Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Herhangi bir üniversiteyi kazanamayan adaylar YKS ek tercih sürecine girdi. Tercihlerini sıralayan adaylar gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirdi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanır? İşte yanıtı..

Hayalindeki üniversite kayıt yaptırmak isteyen adayların beklediği Yükseköğrenim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları erişime açıldı. Herhangi bir tercihine yerleşemeyen öğrenciler için ek tercih maratonu başladı. ÖSYM AİS ekranından tercihlerini ileten öğrenciler YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanır sorgusuna başladı. Beklenen açıklama geldi. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YKS ek tercih sonuç tarihi..

YKS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM tarafından açıklanacak olan YKS ek tercih sonuçları henüz resmi tarih verilmedi. YKS ek tercih sonuçlarının eylül ayının son haftası erişime açılacağı düşünülüyor. ÖSYM YKS ek tercih maratonunda öğrencilerin varsa ek puanları, yükseköğretim programları ve tercihlerine dikkat edilerek programların kontenjanları belirleniyor. Merkezî yerleştirmede yükseköğretim programına yerleştirilen adaylar ek yerleştirme başvurusu yapamıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber