YKS TYT, AYT, YDT SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024 SORGULAMA: ÖSYM YKS PDF Soruları ve Cevapları TAMAMI! YKS Soru Kitapçıkları GÖRÜNTÜLE

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları tamamlandı. 8-9 Haziran 2024 günleri yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) soruları ve cevapları yayınlandı. ÖSYM YKS soru kitapçıkları yayınlandı. İşte YKS TYT AYT YDT cevap anahtarı ÖSYM sayfası..

YKS soru kitapçığı 2024 erişime açıldı. 3 milyon adayın ter döktüğü YKS 2024 cevap anahtarı yayınlandı. Bu yıl 8 Haziran Cumartesi günü Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 günü ise Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) yapıldı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada 2024 YKS soru ve cevapları erişim bilgisi verildi. Milyonlarca öğrencinin dört gözle beklediği YKS kitapçıkları öğrencilerin doğru ve yanlış sayılarını gösterdi. İşte YKS TYT AYT YDT cevap anahtarı ÖSYM ekranı..

2024 YKS TYT, AYT, YDT SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

8-9 Haziran günleri yapılan 2024 YKS temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarı ÖSYM resmi internet adresinde yayınlandı. İşte YKS TYT AYT YDT cevap anahtarı..

YKS TYT SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

YKS AYT SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

YKS YDT ALMANCA SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

YKS YDT İNGİLİZCE SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

YKS YDT ARAPÇA SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

YKS YDT FRANSIZCA SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

YKS YDT RUSÇA SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber