YÖK 1 NİSAN KARARI: 1 Nisan Üniversiteler Tatil Mi? YÖK 1 Nisan Tatil Mi? 1 Nisan Pazartesi Okullar Tatil Mi 2024?

Tüm Türkiye'nin iple çektiği 31 Mart yerel seçimleri ardından üniversitelerin tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. 81 ildeki okullarda sandık kurulacağı için okulların tatil olacağı düşünülürken gözler üniversitelere çevrildi. Peki, 1 Nisan üniversiteler tatil mi? İşte yanıtı..

YÖK 1 Nisan tatil mi merak eden öğrenciler araştırmaları hızlandırdı. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Mahalli İdareler Seçimleri ardından son durum merak edildi. 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde okullara sandık kurulacak. 81 ildeki tüm okullarda sandık kurulacağı için ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine tatil müjdesi beklenmeye başladı. Bu durumda 1 Nisan üniversiteler tatil mi sorgusu başladı. Peki, 1 Nisan okullar tatil mi 2024? 1 Nisan resmi tatil mi? İşte yanıtı..

1 NİSAN ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

31 Mart yerel seçimleri ardından ertesi gün üniversitelerin tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin ertesi günü olan 1 Nisan Pazartesi günü üniversitelerin tatil olup olmayacağına dair karar henüz gelmedi. 1 Nisan için her bir üniversitenin rektörlüklerinin kendi kararlarını alacağı biliniyor.

1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ?

Yerel seçimler ardından 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı henüz netleşmedi. Ancak geçtiğimiz yıllarda yapılan 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ertesi gün ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için tatil kararı alındı. 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ardından 1 Nisan Pazartesi günü için okulların tatil kararı beklenmeye başladı. 81 ildeki tüm okullarda sandık kurulacağı için okulların seçimlerin ertesi günü tatil olacağı yönündeki kararın duyurulması bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber