Yonca Evcimik Son Hali Görenlerin Gözleri Yuvalarından Fırladı! 60'lık Yoncimik 18'lik Çıtır Oldu! Yonca Evcimik Estetik Pozları Peş Peşe Geldi

Çılgın Bediş rolüyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik son hali görenler şaştı kaldı. Geçirdiği operasyonlarla olay olan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik estetik furyasına katılınca olanlar oldu. Peki, Yonca Evcimik kaç yaşında? İşte merak edilen Yonca Evcimik son hali..

Ünlüler camiasında bitmek bilmeyen estetik furyası Yonca Evcimik'i de esir aldı. Milyonların hafızasında Çılgın Bediş dizisindeki haliyle yer eden ünlü şarkıcı Yonca Evcimik estetik yaptırınca olanlar oldu. Yüzünü gerdirip gençleşen Yonca Evcmik son hali görenlerin gözleri yuvalarından fırladı. Bandıra Bandıra, Abone, Kendine Gel gibi çok sayıda şarkıda imzası olan Yonca Evcimik son hali sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ortaya çıktı. Peki, Yonca Evcimik kaç yaşında? İşte Yonca Evcimik son hali..

YONCA EVCİMİK SON HALİ

Çılgın Bediş dizisinde Oktay'ın büyük aşkı rolüne bürünen Yonca Evcimik son görüntüsüyle olay oldu. Ünlüler dünyasında oldukça popüler olan estetik operasyonlardan nasibini alan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik yeni bir operasyon geçirdi. Daha önce kalça ve karın kası estetiği yaptıran sanatçı bir kez daha bıçak altına yattı. 60 yaşında olan Yonca Evcimik son hali görenler 18'lik genç kızdan ayırt edemedi. Enerjisi ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyan 60 yaşındaki Yonca Evcimik son hali burada.

YONCA EVCİMİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Eylül 1963 İstanbul doğumlu Fatma Yonca Evcimik 1977 yılında çocuk tiyatrosu ile sanat hayatına başladı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun olan Yonca Evcimik birçok oyun ve müzikalde yer aldı. Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, Şen Sazın Bülbülleri, Nükhet Duru ve On Yıl Geçti, Ajda Pekkan Süperstar, Hababam Sınıfı ve Carmen'de rol aldı. Hababam Sınıfı Güle Güle ve Kızlar Sınıfı adlı filmlerde oynayan Yonca Evcimik asıl ününe 1996 yılında yayınlanan Çılgın Bediş dizisiyle kavuştu. Yoncimik lakaplı Yonca Evcimik birçok şarkı çıkardı.

YONCA EVCİMİK ALBÜMLERİ

Abone (1991)

Kendine Gel (1993)

Yonca Evcimik '94 (1994)

I'm Hot For You (1995)

Günaha Davet (1998)

Herkes Baksın Dalgasına (2001)

15.(2014)

YONCA EVCİMİK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber