Yunanistan’a taşınan Caner Özyurtlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'den ayrılıp Yunanistan'a yerleşen Caner Özyurtlu, yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Caner Özyurtlu kimdir ve hangi projelerde yer almıştır?

Türk oyuncu, senarist, yönetmen ve yapımcı Caner Özyurtlu, 23 Mayıs 1986’da İstanbul’da subay bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. 2005 yılında İzmit Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamladı. 2005 yılında kurulan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibine katılan Özyurtlu, 2009 yılında kardeşi Alper Özyurtlu ile birlikte “AC Film” yapım şirketini kurarak sinema filmleri, müzik videoları ve televizyon projeleri üretmeye başladı. 2024 yılında verdiği bir röportajda Yunanistan'a taşındığını duyurdu.

YER ALDIĞI PROJELER

Caner Özyurtlu, oyunculuk kariyeri süresince pek çok dizi ve filmde yer aldı. Özellikle "Elveda Rumeli" dizisindeki performansıyla dikkat çekmiş ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Ayrıca Doktorlar, Kızlar Yurdu, Nefes Nefese, Sınav, Ulan İstanbul, Okul gibi prrojelerde de yer almıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber