YURTDIŞI HARÇ PULU REKOR ZAM SON DAKİKA: Yurtdışı Harç Pulu Ne Kadar Oldu? Yurtdışı Harç Pulu Geçerlilik Süresi

Seyahatlerini ayarlayan vatandaşların gündeminde ilk sırada yer alan yurtdışı harç pulu 2024 rekor zam geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yeni vergi düzenlemesi açıklaması ardından yurtdışı harç pulu ne kadar oldu merak edildi. Hesaplama değişti. İşte yurtdışı harç pulu zamlı fiyat 2024..

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yurtdışı harç pulu 2024 zamlı tarife gündeme geldi. Maliye Bakanlığı güncel fiyatı 150 TL olan yurtdışı harç pulu 2024 tarifesinde değişikliğe gitti. Söz konusu artış düzenlemesinin yakın zamanda Meclis'e sunularak uygulamaya alınacağı belirtildi. Yurtdışı harç pulu araştırması yapan vatandaşlar arama motorlarında yurtdışı harç pulu geçerlilik süresi detaylarını sorguladı. Peki, yurtdışı harç pulu ne kadar oldu? Yurtdışı çıkış harcı ne kadar geçerli? İşte merak edilenler..

YURTDIŞI HARÇ PULU NE KADAR OLDU?

Yurtdışı harç pulu ne kadar oldu merak eden vatandaşlar için fiyat detayı geldi. Halihazırda 150 TL olan yurtdışı çıkış harcı rekor zam yola çıktı. Yurtdışı harç pulu zamlı fiyat 1000 TL ile 1750 TL arasında yeniden belirleneceği gündeme geldi. 1000 TL olması durumunda yüzde 566, 1750 TL olması durumunda yüzde 1066 oranında artış olacak. Yeni vergi düzenlemesinde engelli araçlarda istisna daraltılırken varisçilere vergi yola çıktı. Fiş kesmeme gibi vergi usulsüzlük cezalarında artış beklentisi var.

YURTDIŞI HARÇ PULU GEÇERLİLİK SÜRESİ

Yurt dışı harç pulu belirli bir geçerlilik süresi bulunmuyor. Ödemiş olduğunuz harç pulunu herhangi bir seyahatiniz için kullanabilirsiniz. Harç pulunu sizin adınıza başkası alabilir ya da siz de başkası adına harç pulu alabilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber