Zebani Efe Kimdir? Zebani Efe Müslüman Mı Oldu? Zebani Efe Eski Hali

Zebani Efe ismiyle sosyal medyayı ayağa kaldıran fenomen yine gündem oldu. Son paylaşımları görenler Zebani Efe araştırmasına başladı. Peki, Zebani Efe kimdir? Zebani Efe Müslüman mı oldu? İşte yanıtı..

Zebani Efe Kimdir? Zebani Efe Müslüman Mı Oldu? Zebani Efe Eski Hali

Sosyal medyada Zebani Efe lakabıyla tanınan fenomen Efe Baycan araştırılmaya başladı. Sosyal medyadaki videolarıyla büyük ilgi çeken fenomen 456 yaşında bir zebani olduğunu iddia ediyordu. Katıldığı YouTube kanalındaki video ile herkesin ilgisini çekmeyi başaran Efe Baycan insani yaşam formundaki adının Efe olduğunu söyledi. Aynı zamanda Zebani yaşam formunda da 456 yaşında olduğunu iddia etmişti. Söz konusu videoların ardından Zebani Efe lakaplı Efe Baycan Müslüman oldu. O anları görenler gözlerine inanamadı. Peki, Zebani Efe lakaplı Efe Baycan kimdir? Kaç yaşında? İşte yanıtı..

ZEBANİ EFE MÜSLÜMAN MI OLDU?

"Ben satanistlerin peygamberiyim" diyen Zebani Efe lakaplı Efe Baycan sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Türkiye'nin yüzde 15'inin satanist olacağını iddia eden Zebani Efe, programda kendisine gelen sorulara cevap verememesi üzerine "Onu söyleyemiyoruz maalesef" demesiyle ünlendi. Zebani Efe hakkında yapılan son paylaşımda Müslüman olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni ve influencer Efe Baycan daha önce pembe boynuzlu bir atı Tanrı olarak kabul ettiğini açıklamıştı. Genç isim şimdi Müslüman olmaya karar verdi.

Pembe saçlarını siyaha boyatan Efe Baycan yüzündeki hızmaları da çıkarttırdı. Kelime-i şahadet getirerek Müslümanlığı kabul eden Zebani Efe namaz kılmaya başladı. Hatta umreye gitmek için hazırlıklara başlayan Efe Baycan sosyal medya hesabından umreye gittiği anları paylaştı. "Allahu Ekber" notuyla paylaştığı anlar takipçileri tarafından dikkat çekti.

ZEBANİ EFE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

"Zebani Efe" lakaplı fenomenin asıl ismi Efe Baycan'dır. Sosyal medyada pembe saçları ve gündem olmak için yaptığı açıklamalarla olay yaratan Efe Baycan yeni olay patladı. Kendisini "Cehennem bekçisi" olarak tanımlayan "Zebani Efe" 18 yaşında. Yaşının 456 olduğunu ifade eden Efe'nin İzmir'de yaşadığı biliniyor. Geçtiğimiz aylarda bir Youtube programına katılan Efe Baycan, anne ve babasının boşanması ardından zor bir dönem geçirdiğini söylemişti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber