Zedprex Kullananların Yorumları: Zedprex Ne İlacı, Neden Kullanılır? Zedprex Kilo Aldırır Mı? Zedprex 20 mg Ne İşe Yarar? Zedprex Kullananlar

Zedprex ilaç yorumları araştırıldı. Çok sayıda kullanıcısı olan Zedprex nedir, etken maddesi ne merak konusu oldu. Zedprex kullananlar tavsiyelerini paylaştı. Peki, Zedprex neden kullanılır? Zedprex kilo aldırır mı? Zedprex 20 mg ne işe yarar? İşte Zedprex kullananların yorumları..

Zedprex kullananların yorumları merak konusu oldu. Seçici serotonin gerialım inhibitörleri grubunda yer alan ve psikiyatrik bozuklukların tedavisinde kullanılan Zedprex bir tür antidepresan ilacıdır. İlacı kullanacak olan vatandaşlar Zedprex yan etkileri, Zedprex etken madde araştırması yaptı. Zedprex kullananlar diğer kişilere önerilerini sıraladı. Zedprex ne ilacı, Zedprex nedir merak eden vatandaşlar Zedprex kullananlar yorumlarına göz attı. Peki, Zedprex neden kullanılır? Zedprex kilo aldırır mı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

ZEDPREX NEDİR, NEDEN KULLANILIR?

Zedprex etken madde Fluoksetin Hidroklorür olarak bilinir. Serotoninin presinaptik reseptör tarafından geri dönüşümünü bloke eder. Serotonin geri akışının fluoksetin tarafından inhibe edilmesi, sinaptik alanda serotonin birikimi yoluyla serotonerjik fonksiyonu arttırır. Sinir sistemini etkileyerek antidepresan etki yapan Zedprex ilaç majör depresif bozuklukları tedavisinde kullanılır. Majör depresif bozukluğu başlıca belirtileri sosyal ve fiziksel aktivitelerde yavaşlama, konuşulan kelime sayısında azalması, kişinin gelecekten umutsuz ve çaresiz hissetmesi yani intihar eğilimi, suçluluk duygusu, öfke patlamaları, ağlama krizleri yaşaması, enerjisizlik ve kronik yorgunluk, karar vermede zorlama gibi şikayetlerdir.

ZEDPREX KULLANANLARIN YORUMLARI

Zedprex kullananların yorumları araştıran vatandaşlar şunları yazdı; "Sarhoş gibi gülmeme neden olan ilaçtır. böyle bir tuhaf oluyordum bunu içtiğim zaman. takıntılık çok vardı bende ama bir tuhaf etken yapmıştı. sonra içesim gelmedi. bence elleşmeyin hiç." , "İçtiğim ilk antidepresan. keşke hep bunu kullansaydım. panik atağın ilk yıllarında bununla başlamıştım. Ben kullanırken fiyatı 5 tl civarıydı ilk başta eczacı benle dalga geçiyor sandım ama değilmiş. Sonra başka ilaca geçtim. Kullanırken memnundum sorunum yoktu. Unuttuğum günlerde yoksunluk etkisi yüksek değildi. Almadığım zaman dünyam tersine dönmezdi. Ahh ahh üst model ilaçlara bulamasaydım da hep bunu kullansaydım"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber