Zeki Demirkubuz ne dedi? Nuri Bilge Ceylan ne cevap verdi? Zeki Demirkubuz Nuri Bilge Ceylan tartışması nedir?

Türk sinemasının önemli yönetmenleri Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasında geçmişe dayanan bir kavga gündeme oturdu. İkili arasındaki gerginlik, yıllardır devam ediyor ve son açıklamalarla daha da derinleşiyor. Peki, Zeki Demirkubuz ne dedi, Nuri Bilge Ceylan ne yanıt verdi?

Dün akşam Habertürk ekranlarında konuşan Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan ile olan ilişkisini ve yaşanan gerginliği şu sözlerle açıkladı: "Hiçbir zaman söylendiği gibi çok yakın arkadaş değildik. Aç kalsam ekmek parası isteyeceğim biri değildi. Yıllar önce Antalya Film Festivali'nden önce konuşuyorduk, sonra tören esnasında seslendim cevap vermedi. Daha sonra aradım açmadı, bir yerde gördüğümde de nasıl olduğunu sordum, yüzünü çevirdi. Bir tane tokat atmak istedim. Susacak, dişini sıkacak ve bir daha tek kelime etmeyecek. Ederse, Youtube kanalı açarım, her gün düzenli yayın yaparım. Bu ülkenin en sevdiği şey unutmaktır. Her yaptığımız yanımıza kar kalmıyor. Biraz düşüneceksin."

Zeki Demirkubuz'un bu açıklamaları sonrasında sessizliğini bozan Nuri Bilge Ceylan ise sosyal medya üzerinden şu yanıtı verdi: "Cevap vermeyeyim diyorum ama üslup karşısında ne yazık ki mümkün değil. Kendine şimdiden bir YouTube kanalı açsın."

Bu açıklamalarla birlikte Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasındaki gerilim daha da tırmanmış gibi görünüyor. İkilinin sinema dünyasındaki etkileşimleri ve bu tartışmanın gelişmeleri merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber