ZELEZNİCAR PANCEVO BAŞAKŞEHİR FK ve maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Zeleznicar Pancevo Başakşehir FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Zeleznicar Pancevo son maçlarda iyi bir performans sergilemiş gibi görünüyor. Özellikle iç saha maçlarında başarılı sonuçlar elde etmişler. Son 10 lig maçlarında sadece 1 mağlubiyet almışlar ve birçok maçta galibiyetle ayrılmışlar.

Başakşehir FK ise son dönemde Türkiye ligi ve hazırlık maçlarında güçlü bir performans göstermiş. Özellikle gol yollarında etkili oldukları görülüyor ve savunma hattında da dengeli bir performans sergilemişler.

Zeleznicar Pancevo'nun Başakşehir'e karşı nasıl bir strateji izleyeceği ve maçın gidişatı büyük ölçüde bu faktörlere bağlı olacak gibi gözüküyor.

ZELEZNİCAR PANCEVO BAŞAKŞEHİR FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Futbol heyecanı Zeleznicar Pancevo Başakşehir FK maçıyla Zeleznicar Pancevo Başakşehir FK Karşılaşması 22.30’da TRT1’de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

ZELEZNİCAR PANCEVO

Leo Dubois, Ömer Ali Şahiner, Onur Ergün, Berkay Özcan, Davidson, Deniz Türüç, Krzysztof Piatek, Hamza Güreler

BAŞAKŞEHİR FK

Milan Mijatovic, Vojislav Stankovic, Stefan Hajdin, Bojan Bala?, Stefan Obradovic, Aleksandar Dordevic, Dario Grgic, Lazar Romanic, Aleksandar Kahvic, B. Knežević, S. Purtić

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber