Zeynep Beşerler boşanıyor mu, boşandı mı? Zeynep Beşerler ve Emir İçgören neden boşanıyor?

Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler ve eşi Emir İçgören'in evlilikleri son günlerde magazin gündemini meşgul ediyor. Çiftin 10 yıllık evliliklerinde sıkıntılı günler yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.

"Karanlık Komedi" adlı oyunda sahne alacak olan Zeynep Beşerler, 10 yıl önce Emir İçgören ile hayatını birleştirmişti. Ancak son dönemde, Beşerler'in eşi Emir İçgören tarafından ihanete uğradığı ve bu nedenle evlerini ayırdığı konuşuluyor. İddialara göre, henüz boşanma için resmi bir işlem başlatılmamış; ancak Emir İçgören, Zeynep Beşerler ve 7 yaşındaki oğulları Kerem'le yaşadıkları evden ayrılarak Etiler'de yeni bir eve taşındı.

Zeynep Beşerler Kimdir?

1979 doğumlu Zeynep Beşerler, tanınmış bir dizi ve sinema oyuncusudur. Emir İçgören ile 2013 yılında evlenen oyuncunun, Kerem adında 2016 doğumlu bir oğlu bulunmaktadır. 1.74 metre boyunda, 54 kilogram ağırlığında olan Beşerler, aslan burcudur.

Zeynep Beşerler, eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde başlamış, ancak 3. sınıftayken okulu terk etmiştir. Kariyerine, yönetmen Sinan Çetin'in vesilesiyle reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır. Özellikle Tarkan'ın "Dudu" klibindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Beşerler, Uğur Yücel'le tanışmasının ardından "Alacakaranlık Kuşağı"nda oynamaya başlamıştır.

Zeynep Beşerler ve Emir İçgören'in evlilikleri hakkında son gelişmeleri ve boşanma iddialarının doğruluk payını ilerleyen günlerde göreceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber