ZEYTİN AĞACI 3. SEZON TARİHİ: Netflix Zeytin Ağacı Dizisi Devam Edecek Mi? Zeytin Ağacı 3. Sezon Ne Zaman?

Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Zeytin Ağacı 2. sezon yayına girdi. 11 Temmuz Perşembe günü ekrana gelen Zeytin Ağacı 2. sezon izleyenler gözlerini yeni sezona çevirdi. Peki, Zeytin Ağacı dizisi devam edecek mi? Zeytin Ağacı 3. sezon ne zaman? İşte yanıtı..

Son dönemin en popüler yapımlarından Zeytin Ağacı 2. sezon ekrana geldi. 11 Temmuz Perşembe günü ekran karşısına geçen izleyiciler yeni sezon bölümlerindeki maceralara odaklandı. Yakın arkadaşlar Ada, Sevgi ve Leyla'nın Ayvalık'ta bambaşka bir hale gelen ilişkilerini anlatan Zeytin Ağacı dizisinde yeni sezon olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Zeytin Ağacı 3. sezon ne zaman? Zeytin Ağacı dizisi devam edecek mi? İşte merak edilen Zeytin Ağacı yeni sezon kararı..

NETFLİX ZEYTİN AĞACI 3. SEZON NE ZAMAN?

İlk sezonu 2022 tarihinde yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi 2. sezon 11 Temmuz 2024 Perşembe günü yayına girdi. Başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın paylaştığı Netflix yapımı Zeytin Ağacı 3. sezon için henüz tarih verilmedi. Dünya çapında büyük ses getiren Türk yapımı Zeytin Ağacı dizisinin 2. ve 3. sezon çekimlerinin yapıldığı açıklandı ancak 3. sezon ne zaman yayına girecek henüz bilinmiyor.

ZEYTİN AĞACI DİZİSİ DEVAM EDECEK Mİ?

Senaryosu gerçek bir hayat hikayesiyle işlenen Zeytin Ağacı dizisinde 3 yakın arkadaş Ada, Leyla ve Sevgi'nin Ayvalık tatilinde tanıştıkları aile dizimi seansı her şeyi değiştirdi. 2. ve 3. sezon onayı alan Zeytin Ağacı dizisinde aile diziliminden yola çıkarak ruh iyileştirmeyi anlatan sahneler ekrana geldi. 2. ve 3. sezonlarının peş peşe çekileceği ve dizinin set başlangıcı Ağustos ayı, set bitişinin ise Kasım ayında gerçekleşmesi planlandı.

NETFLIX ZEYTİN AĞACI 2. SEZON FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber