Zeytin Ağacı Ada Kimdir? Tuba Büyüküstün Kimdir, Kaç Yaşında? Tuba Büyüküstün Hangi Dizilerde Oynadı? Tuba Büyüküstün Son Dizisi

Netflix Zeytin Ağacı 2. sezon ekrana geldi. 11 Temmuz Perşembe günü yayınlanan Zeytin Ağacı 2. sezon tüm gözler Ada'nın hikayesine çevrildi. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Ada rolüyle çok beğenildi. Peki, Zeytin Ağacı Ada kimdir? Tıuba Büyüküstün hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

İlk sezonuyla büyük sükse yapan Zeytin Ağacı 2. sezon başladı. Netflix romantik ve dram konulu Zeytin Ağacı 2. sezon doktor Ada'nın Sevgi için çare arayışı hız kesmedi. Tuba Büyüküstün'ün hayat verdiği Zeytin Ağacı Ada rolü çok konuşuldu. Peki, Zeytin Ağacı Ada kimdir? Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında? Tuba Büyüküstün hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

ZEYTİN AĞACI ADA KİMDİR?

Zeytin Ağacı dizisinde Ada mesleğini severek yapan bir doktor. En yakın arkadaşları Sevgi ve Leyla'nın ısrarıyla çıktığı Ayvalık tatilinde başına gelenler Ada'yı tepetaklak etti. Ayvalık'ta ruhsal benlikleriyle bağlantı kuran Ada kendini bir anda ailesinin geçmişinden kaynaklanan çözülmemiş travmalarla yüzleşmede buldu.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu Tuba Büyüküstün Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümü okudu. Reklam filmleriyle kariyerine adım attı. 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan Sultan Makamı dizisiyle oyunculuğa adım attı. Çemberimde Gül Oya adlı dizide Zarife karakterini canlandırarak adını geniş çapta duyurdu. Gülizar, Ihlamurlar Altında, Babam ve Oğlum, Sınav gibi yapımlarda yer aldı. Asıl ününe Asi dizisiyle kavuştu. Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile birlikte başrolü paylaşan Tuba Büyüküstün Onur Saylak ile evliliğinden Toprak ve Maya isimli ikizleri var.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber