Zeytin Ağacı Leyla Kimdir? Seda Bakan Kimdir, Kaç Yaşında? Seda Bakan Hangi Dizilerde Oynadı? Seda Bakan Eşi Kim? Seda Bakan Instagram

2. sezonuyla geri dönen Zeytin Ağacı dizisinde tüm gözler Seda Bakan'a çevrildi. Leyla rolüyle büyük beğeni toplayan Seda Bakan hayranlarını heyecanlandırdı. 11 Temmuz Perşembe günü ekrana gelen Zeytin Ağacı 2. sezon Leyla ile arkadaşlarının hikayesi devam etti. Peki, Zeytin Ağacı Leyla kimdir? Seda Bakan hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

İlk sezonuyla başarı merdivenlerini çıkan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonu ekrana geldi. Netflix romantik ve dram konulu Zeytin Ağacı dizisi 2. sezon Leyla'nın hikayesi işlenmeye başladı. Ada ve Sevgi'yi zorla getirdiği Ayvalık tatilinde başına gelenlere şaşıp kalan Leyla aile diziminde hiç bilmediği detayları öğrendi. Peki, Zeytin Ağacı Leyla kimdir? Seda Bakan kimdir, kaç yaşında? Seda Bakan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

ZEYTİN AĞACI LEYLA KİMDİR?

Zeytin Ağacı dizisinde Leyla rolüne ünlü oyuncu Seda Bakan hayat verdi. Zeytin Ağacı dizisinde Leyla oldukça enerjik ve güzel bir kadın. En yakın arkadaşları Ada ve Sevgi için her şeyi yapan Leyla, Ayvalık tatilinde öğrendiği aile dizimiyle hayatını değiştirdi.

SEDA BAKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

10 Ekim 1985 Kocaeli doğumlu Seda Bakan Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. Türker İnanoğlu'nun kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezi'nde eğitim alan Seda Bakan çok sevilen polisiye dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde polis memuru Eda rolüyle tanındı. Emrah Serbes'in yazdığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde oynayan Seda Bakan Kardeş Payı adlı diziyle büyük üne kavuştu. Müzisyen Ali Erel ile evlenen Seda Bakan Yetenek Sizsiniz 2015 programında jüri oldu.

SEDA BAKAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber