ZİRAAT BANKASI 770 PERSONEL ALIMI SONUÇ SORGULAMA EKRANI: Ziraat Bankası Sınav Sonuçları Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak?

Ziraat Bankası personel alımı başvuru sonuçları beklenmeye başladı. 2 Temmuz ile 19 Temmuz 2024 günleri arasında başvurularını ileten adaylar için sonuç ekranı geldi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

İş arayanların gündeminde ilk sırada yer alan Ziraat Bankası 770 personel alımı sonuçları araştırıldı. İstanbul Genel Müdürlük Birimleri ile şubelerinde görevlendirilmek üzere istihdam yapacak olan Ziraat Bankası alımlarında sınav sona erdi. İstanbul Üniversitesi tarafından belirlenen merkezlerde 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılan sınavın ardından sonuçlar merak konusu oldu. Peki, Ziraat Bankası personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

ZİRAAT BANKASI 770 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI

Ziraat Bankası 770 personel alımı başvuruları 2 Temmuz ile 19 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapıldı. Sınavla personel alımı yapacak Ziraat Bankası sınavı 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü oldu. Ziraat Bankası personel alım sınavı sonuçları ise henüz belli olmadı. Ziraat Bankası yazılı sınav sonuçları ilan edildiğinde adaylara SMS ile bilgilendirilme yapacak. Ziraat Banası sınav sonuçları ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr adresinden sorgulanacak. İstanbul için 20 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı olmak üzere 600 Servis Görevlisi alınacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber