ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA? Beşiktaş Trabzonspor ZTK Final Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Şifresiz Mi?

Beşiktaş Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı için nefesler tutuldu. Süper Lig sezonunda Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen rakipler hazırlıklara başladı. Taraftarların dört gözle beklediği Beşiktaş Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman belli oldu. Peki, ZTK final maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı..

Ziraat Türkiye Kupası maçları son etap için nefesler tutuldu. Beşiktaş Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası için geri sayıma geçen milyonlarca taraftar heyecan dolu karşılaşmanın detaylarına odaklandı. Spor tutkunlarının heyecanla beklediği Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası final maçı için hazırlıklar tamamlandı. Süper Lig'de beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş son maça odaklandı. Süper Lig'i 3. olarak tamamlamayı garantileyen Trabzonspor ise kupayı taraftarına armağan etmek için hazırlandı. Peki, Ziraat Türkiye Kupası final maçı hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta? İşte merak edilenler..

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Trabzonspor karşılaması saatler 20:45'i gösterdiğinde başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor karşılaşması ATV ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş Trabzonspor maçı daha önce finalde 4 kez karşılaşan iki takım için çalınan düdükle start alacak. İkişer kez kupayı kaldıran rakipler 2024 Ziraat Türkiye Kupasını evlerine götürmek için mücadele edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber