Zuhal Topal Yemekteyiz Dilek Kimdir? Yemekteyiz Dilek Tunca Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Dilek Tunca Instagram Hesabı

Yemekteyiz yarışmasında bu hafta yarışacak olan Dilek Tunca kimdir merak edildi. Her gün yeni bölümü yayınlanan Zuhal Topal Yemekteyiz yeni bölüm başladı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Dilek Tunca Instagram hesabı..

TV8 kanalını seyreden izleyiciler en sevilen programlardan Yemekteyiz yeni bölüme odaklandı. 25-9 Mart haftasında büyük ödül 75 bin TL için yarışan Yemekteyiz yarışmacıları masalarını hazırlamaya başladı. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz macerasında rakiplerinden yüksek puan almak isteyen Dilek Tunca kimdir merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Dilek Tunca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Dilek Tunca Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ DİLEK TUNCA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

54 yaşında olan Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta yarışmacısı Dilek Tunca yarışa başladı. 25-9 Mart haftasında hünerlerini sergileyecek olan Yemekteyiz Dilek Tunca büyük ödül 75 bin TL için savaşa başladı. İngilizce ve drama dersleri veren Zuhakl Topal Yemekteyiz Dilek kendisine çok güveniyor. Haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Yemekteyiz Dilek Fransızca da biliyor. Boğaziçi Üniversitesinden mezun olan Dilek ile Serdem arasında ilk gün başlayan atışmaların boyutu şimdiden dikkat çekiyor. Aslen İstanbullu olan Yemekteyiz Dilek Tunca evli ve bir oğlu var. Yemekteyiz ilk gün yarışmacısı Emine'nin köpeğini de masaya getirmesine sinirlenen Zuhal Topal Yemekteyiz Dilek, "Ben de oğlumu getirseydim" diyerek sitem etti.

YEMEKTEYİZ DİLEK TUNCA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber