Zuhal Topal Yemekteyiz Kim Kazandı? 16 Şubat Yemekteyiz Kim Birinci Oldu? 16 Şubat Zuhal Topal Yemekteyiz Kim Kazandı? Yemekteyiz 16 Şubat 2024 Puan Durumu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda bir hafta finali daha geldi. 16 Şubat Cuma günü yayına giren Yemekteyiz son bölüm puan tablosu netleşti. Büyük ödül 75 bin TL bugün kim kazandı merak edildi. Peki, 16 Şubat Yemekteyiz kim kazandı? İşte yanıtı..

Haftanın 5 günü yeni bölümüyle yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda bir hafta finali daha geldi. Zuhal Topal ile birbirinden iddialı 5 yarışmacının yer aldığı Zuhal Topal Yemekteyiz masasında haftanın birincisi belli oldu. 16 Şubat Cuma günü yayınlanan Zuhal Topal Yemekteyiz son bölüm kazanan kaybeden açıklandı. Hafta boyunca en yüksek puanları toplayan yarışmacı büyük ödül 75 bin TL'yi cebine koydu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz kim kazandı? 16 Şubat Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal Yemekteyiz 16 Şubat birincisi..

16 ŞUBAT ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

TV8 Yemekteyiz kim birinci oldu sorusuna yanıt arayan izleyiciler gözlerini Yemekteyiz son bölüm çevirdi. Birbirinden iddialı 5 yarışmacı masalarını kurup davet sofralarını hazırladı. Gündüz kuşağı programları arasında en yüksek ödülü veren Zuhal Topal Yemekteyiz bir haftanın daha sonu geldi. 16 Şubat Cuma gününün gelişiyle bir yandan rakiplerin bir yandan Zuhal Topal'ın puanları hesaplanmaya başladı. Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları arasında yer alan Mehmet Ali Gürkan, Hazal Payver, Müjgan Özdemir, Eray Atlamaz ve Candan Yıldırım arasında kim galip gelecek merak konusu oldu.

YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları hünerlerini sergiledi. Hafta boyunca en yüksek puanları almak için mücadele eden Yemekteyiz yarışmacıları hafta finaline odaklandı. Hem rakipleri hem de Zuhal Topal'dan puan alan yarışmacılar arasında galip gelen isim Müjgan oldu. 16 Şubat Cuma günü ekrana gelen Yemekteyiz 545. bölüm yarışmacısı Müjgan Özdemir puanlarını aldı ve 75 bin TL ödülün sahibi oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber