Zuhal Topal Yemekteyiz Murat Çelik Kim? Yemekteyiz Murat Çelik Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Murat Çelik Instagram Hesabı

19 Mart Salı günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz yeni bölüm yarışmacısı Murat Çelik oldu. Bu haftanın iddialı isimlerinden Yemekteyiz Murat 75 bin TL kazanabilecek mi merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Murat Çelik kimdir? İşte detaylar..

Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekrandaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda gözler yeni bölüme çevrildi. 19 Mart Salı günü ekrana gelen Yemekteyiz 567. bölüm yarışmacısı Murat Çelik oldu. Oldukça iddialı olan Yemekteyiz Murat masasını kurup yemeklerini yapmak üzere kolları sıvadı. TV8 izleyicilerinin merakla beklediği Yemekteyiz Murat Çelik sorgulamaları yapıldı. Peki, Yemekteyiz Murat Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? Yemekteyiz Murat ne iş yapıyor? İşte Yemekteyiz Murat Çelik Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MURAT ÇELİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mart Salı günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz yeni bölüm yarışmacısı Murat Çelik oldu. Birbirinden iddialı 4 rakibi ve Zuhal Topal için menüsünü hazırlayıp masasını kuracak olan Murat'ın performansı merak konusu oldu. 37 yaşında olan Yemekteyiz Murat Çelik hastane çalışanı. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Yemekteyiz Murat Çelik hem yurt içi hem de yurt dışı seyahat etmeyi çok seviyor. İlk gün yarışmacısı Muazzez ile arasında yaşanan manda kaymağı atışmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yemekteyiz Murat nasıl bir masa hazırlayacak merakla beklenmeye başladı. 19 Mart Salı günü yarışan Yemekteyiz Murat Çelik puanları belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

YEMEKTEYİZ MURAT ÇELİK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber