Zuhal Topal Yemekteyiz Nazmiye Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Nazmiye Aydın Instagram

7 Ekim Pazartesi günü yeni hafta maratonuna başlayan ilk yarışmacı Nazmiye Aydın oldu. Bu hafta büyük ödül 150 bin TL'yi kazanmak isteyen Nazmiye hayatı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Nazmiye Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekran macerasına devam eden Yemekteyiz yarışında yeni hafta maratonu başladı. 7 Ekim Pazartesi ile 11 Ekim Cuma haftasında mutfak becerilerini sunacak olan Nazmiye Aydın yarışa başladı. Haftanın ilk Yemekteyiz masasını kuran Nazmiye Aydın haftaya imzasını attı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Nazmiye Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Nazmiye Aydın Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NAZMİYE AYDIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Ekim Pazartesi günü yarışacak olan Nazmiye Aydın aslen Rizeli. 42 yaşında olan Nazmiye 24 yıllık evli. 3 çocuk annesi olan Nazmiye'nin oğlunun kalçasından rahatsız olduğu biliniyor. Bu haftaya damga vuran ilk yarışmacı Nazmiye Aydın yorumlarıyla masadakileri hem güldürdü hem de bir hayli gerdi. Zuhal Topal'ın yerine yemekleri için rakiplerinden yorum isteyen Yemekteyiz Nazmiye Aydın herkesi güldürdü. 7 Ekim Pazartesi Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Nazmiye Aydın puanları belli olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber