ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? TV8 Yemekteyiz Büyük Ödül Ne Kadar?

TV8 fırtınası Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yeni sezon alarmı verildi. Hafta içi her gün ekrana gelen yapımda hafta boyunca en çok puanı toplayan yarışmacı büyük ödülü kaptı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar? İşte yanıtı..

Yemek tutkunlarının severek takip ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yeni sezon tarihi belli oldu. Haziran ayında sezon finali yaparak kısa bir mola veren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında büyük ödül yükseldi. Hafta içi her gün saat 16.00 olduğunda izleyici karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni sezon büyük ödülü belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar? İşte yanıtı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışması 26 Eylül Pazartesi günü start alacak. Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'ın sevilen sunumuyla izleyici karşısına çıkan Yemekteyiz 5 gün boyunca yeni yarışmacılarıyla ekranda olacak. Haftanın en çok puan kazanan yarışmacısı büyük ödülü cebine koyacak.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR OLDU?

Sevilen sunucu Zuhal Topal’ın ev sahipliğinde ekranlara gelecek Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni sezon 150 bin TL büyük ödül verilecek. 150 bin TL büyük ödülün sahibi olacak yarışmacılar kıyasıya rekabete sahne olacak.

ZUHAL TOPAL YENİ SEZON FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber