Zuhal Topal Yemekteyiz Ülkü Kim? Yemekteyiz Ülkü Özdemir Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Ülkü Özdemir Instagram

Yeni sezon büyük ödülü 150 bin TL yapan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta start aldı. Bu haftanın yarışmacıları arasında yer alan Ülkü Özdemir hayatı sorgulandı. Peki, Yemekteyiz Ülkü Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

26 Ağustos Pazartesi günü yepyeni sezonun açılışını yapan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yerler alındı. 26-30 Ağustos haftasında 150 bin TL için yarışacak olan yarışmacılar hünerlerini sergilemeye başladı. Bu haftanın kazanan yarışmacısının büyük ödüle kavuşacağı yapımda çatal bıçak sesleri yükseldi. Haftanın ilk günü yarışan Ülkü Özdemir puanları merak edildi. Peki, Yemekteyiz Ülkü Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Ülkü Özdemir Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ÜLKÜ ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Ağustos Pazartesi günü tezgah başına geçen Yemekteyiz Ülkü Özdemir 26 yaşında. Aslen Rizeli olan Ülkü bu haftanın en iddialı isimleri arasına adını yazdırdı. Yemeğe olan yeteneği ve ilgisi ile televizyon ekranlarında olmak istediğini söyleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Ülkü Özdemir güzellik uzmanı olarak çalışıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber