Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Genç Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın dördüncü günü geldi. Her gün bir yarışmacının 75 bin TL para ödülü için varını yoğunu ortaya koyduğu Yemekteyiz'de günün ismi Ceyda Genç oldu. Seyircilerin araştırmasında olan Ceyda Genç kimdir merak edildi. İşte Yemekteyiz Ceyda Genç bilgileri..

Hafta içi her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması hız kesmedi. Türkiye'nin sevdiği isimlerden olan Zuhal Topal, yemek yarışmalarıyla adından söz ettirdi. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında günün yarışmacısı belli oldu. Her gün saat 16.00'da yayında olan Yemekteyiz yarışmasında bugünkü yarışmacı Ceyda Genç oldu. Yemeğin tadına, tuzuna, mutfak düzenine, karşılamaya puan veren rakiplerinden Ceyda Genç kaç puan alacak merak edildi. İşte seyircilerin radarında yer alan Yemekteyiz Ceyda Genç hayatı..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 12 EKİM 2023

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın dördüncü günü geldi. Zuhal Topal ve dört rakibi bugün Ceyda Genç'in misafiri oldu. 12 Ekim Perşembe günü ekranda olan Yemekteyiz 454. bölümün ev sahibi Ceyda Genç rakiplerine gözdağı vermeyi ihmal etmedi. Hafta finalinde 75 bin TL'yi cebine koymak isteyen yarışmacılar kıyasıya mücadeleye girişti. Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Yemekteyiz Ceyda Genç performansını hep beraber göreceğiz..

YEMEKTEYİZ CEYDA GENÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının haftanın dördüncü yarışmacısı Ceyda Genç bilgileri merak edildi. 1993 yılında doğan Yemekteyiz Ceyda İstanbul'da yaşadığını söyledi. Aslen Erzincanlı olan Ceyda oldukça iddialı. "Bu yarışma bugün kesinlikle benim olacak. Haftanın en iyisi benim. Bugün herkese bunu ispat edeceğim" diyen Yemekteyiz Ceyda rakiplerinden kaç puan alacak merakla bekleniyor. Sadettin ve Aleyna arasındaki tansiyonun çok yüksek olduğu bölümde Ceyda'nın puanlarını belli olduğunda paylaşacağız.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 9-13 EKİM YARIŞMACILARI

-Özlem Doğru

-Aleyna Dursun

-Sadettin Aktaş

-Hasan Hüseyin Dilir

-Ceyda Genç

SON DAKİKA HABERLERİ