Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Her hafta birinciye 150 bin TL ödül verilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında Gülcan Çiçek masadaki yerini aldı. 14-18 Ekim haftasında ter dökecek Gülcan hayatı sorgulandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Yemekteyiz Gülcan Çiçek Kimdir?

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının yer aldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında Gülcan Çiçek kimdir merak edildi. 14 Ekim ile 18 Ekim haftası 150 bin TL için yarışacak Yemekteyiz Gülcan Çiçek kariyeri izleyiciler tarafından sorgulandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ GÜLCAN ÇİÇEK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Ekim ile 18 Ekim haftasında 150 bin TL için mücadele verecek Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Gülcan Çiçek 41 yaşında. Aslen Sivaslı olan Gülcan 3 çocuk annesi. Rakipleri için Çiçek Patatesler eşliğinde Patlıcanlı Çiçek Kebabı yapan Yemekteyiz Gülcan rakibi Okan tarafından, "Peki anne" diyerek tiye alınınca olanlar oldu. Gülcan, "Keşke ısıtsaydım da ağzı yansaydı konuşamasaydı" deyince Okan'dan horoz sesiyle yanıt geldi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışma Yemekteyiz Gülcan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber