Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan Kimdir? Yemekteyiz Hakan İrtem Kaç Yaşında?

Her hafta beş yarışmacının hünerlerini sergilediği Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışması haftanın dördüncü gününe geldi. Birinci olup 75 bin TL para ödülünü kazanmak için hünerlerini sergileyen Hakan İrtem bu haftanın en dikkat çeken ismi oldu. Peki, 28 Eylül Perşembe günü menüsünü sergileyecek Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan kimdir? İşte yanıtı..

TV8 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Yemekteyiz yarışması yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Hafta içi her gün saatler 16.00’ı gösterdiğinde yayına başlayan Zuhal Topal o günün menüsünü incelemeye koyuluyor. 28 Eylül Perşembe günü 444. bölümü yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında taş üstünde taş kalmıyor. Haftanın dördüncü günü misafirlerine menüsünü tam ve eksiksiz olarak hazırlamak zorunda olan Yemekteyiz Hakan kimdir araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakan İrtem kimdir? İşte detaylar..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Eren Bursa

-Özlem Karabuya

-Ebru Özen

-Meral Bakır Yurdakul

-Hakan İrtem

YEMEKTEYİZ HAKAN İRTEM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 444. bölümü ile bugün yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Televizyon ekranlarının harikası Yemekteyiz'de 75 bin TL para ödülü veriliyor. Her hafta 5 kişinin yarıştığı Yemekteyiz'de günün yarışmacısı Hakan İrtem oluyor. 28 Eylül Perşembe yarışmacısı Yemekteyiz Hakan İrtem aslen Ordulu. 30 yaşında ve bekar olan Hakan İrtem İstanbul'da yaşıyor. Oldukça iddialı olan Hakan İrtem iletişim danışmanlığı yapıyor.

YEMEKTEYİZ HAKAN İRTEM INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ