Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasan Hüseyin Dilir Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

453. bölümüyle ekran macerasına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm geldi. Haftanın üçüncü günü davet masası hazırlayan Hasan Hüseyin Dilir oldu. "Menümle herkesi utandıracağım" diyen Yemekteyiz Hasan Hüseyin Dilir kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. İşte Yemekteyiz Hasan Hüseyin Dilir bilgileri..

Hafta içi her gün saatler 16.00'ı gösterdiğinde yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz devam ediyor. Yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yarışında her gün bir yarışmacı masasını hazırlayıp yemeklerini tamamlıyor. Masadan yemeğin tadına tuzuna varana dek tüm kalemleri gözden geçiren yarışmacılar rakiplerini puanlıyor. Zuhal Topal'un sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz 453. bölümün ismi Hasan Hüseyin Dilir oluyor. 11 Ekim Çarşamba günü yarışmacısı Yemekteyiz Hasan Hüseyin Dilir kimdir, ne iş yapıyor araştırılıyor. İşte merak edilen Yemekteyiz Hasan Hüseyin hayatı..

11 EKİM ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının bugünkü ev sahibi Hasan Hüseyin oldu. 51 yaşındaki yarışmacı rakiplerine gözdağı verdi. Hafta içi her gün saat 16.00'da yeni bölümüyle yayında olan Yemekteyiz programının takipçileri günün menüsüne odaklandı. Çorbadan ara sıcağa, tatlıdan ana yemeğe dek tüm çeşitleri misafirleri için hazırlayan yarışmacılar büyük ödül 75 bin TL için kıyasıya mücadele etti.

YEMEKTEYİZ HASAN HÜSEYİN DİLİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın üçüncü yarışmacısı Hasan Hüseyin Dilir oldu. Zuhal Topal ve 4 rakibini ağırlayan Hasan Hüseyin Dilir 1972 Malatya doğumlu. 51 yaşında olan Hasan Hüseyin Dilir iki kız babası. Aynı zamanda mesleğini lahmacun ve pide ustası olarak açıklayan Hasan Hüseyin Dilir rakiplerinden yüksek puan beklediğini söyledi. Usta olan Yemekteyiz Hasan Hüseyin 11 Ekim Çarşamba günü masasını hazırladı. Rakiplerine kebap yapan Hasan Hüseyin, "Menüyle herkesi utandıracağım" diyerek iddiasını konuşturdu. Hasan Hüseyin'in menüsü için yorum yapan masanın dikkat çeken ismi Aleyna, "Menüsünü genel anlamda güzel buldum. Yetiştirirse belki benden tam puan bile alabilir" dedi.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 9-13 EKİM YARIŞMACILARI

-Özlem Doğru

-Aleyna Dursun

-Sadettin Aktaş

-Hasan Hüseyin

-Ceyda Genç

SON DAKİKA HABERLERİ