Zuhal Topal'la Yemekteyiz Okan Boyar Kimdir, Kaç Yaşında? Yemekteyiz Okan Boyar Instagram

Yemekteyiz tarihinde bir ilke imza atan Okan Boyar masadaki yerini aldı. 14-18 Ekim haftasında yarışacak olan Yemekteyiz Okan Boyar hayatı merak edildi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Okan Boyar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Yemekteyiz Okan Kimdir?

Her hafta birbirinden iddialı 5 yarışmacının yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışına Okan Boyar damga vurdu. Yemekteyiz tarihinde bir ilke imza atan Okan Boyar diğer yarışmacılardan farklı olarak kahvaltı hazırlayacağını söyledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Okan Boyar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Okan Boyar Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ OKAN BOYAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Milyonlarca izleyicinin takip ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Okan Boyar 14-18 Ekim haftasında yarışacak. Youtuber olan Okan Boyar'ın kendisine ait bir kanalı var. Binlerce takipçisi olan Yemekteyiz Okan https://www.instagram.com/okanboyar hesabından paylaşım yapıyor. Avrupa'nın birçok ülkesine seyahat eden Okan o anları kanalında yayınlıyor. Hollanda'da yaşayan Yemekteyiz Okan Boyar bu hafta rakipleri için kahvaltı hazırlayacak. "Ben muhteşemim ya ilkleri yaşatacağım demedim mi" diyen Okan iddiasını konuşturdu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışma Okan Boyar
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber