Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem Doğru Kimdir? Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm geldi. 9 Ekim Pazartesi günü haftaya bomba bir açılış yapan yemek yarışmasının bu haftaki yarışmacıları belli oldu. Yemekteyiz 451. bölümde yarışan Özlem Doğru rakiplerine korku saldı. Peki, Yemekteyiz Özlem Doğru kimdir, ne iş yapıyor? İşte yanıtı...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta 5 kişinin yarıştığı programda haftanın son günü kazanan 75 bin TL'yi cebine koydu. Büyük ödül 75.000 TL için yarışan yarışmacılar Zuhal Topal'da yüksek puanı kapmaya çalıştı. Önce Zuhal Topal'dan ardından rakiplerinden yüksek puan toplamaya çalışan yarışmacılar yeni haftaya start verdi. 9-13 Ekim haftasının ilk gün yarışan ismi Özlem Doğru hayatı mercek altına alındı. Peki, Yemekteyiz Özlem Doğru kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? İşte merak edilenler..

9 EKİM ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ

Gündüz kuşağının rakipsiz ismi Zuhal Topal yarışması devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz adlı yemek yarışmasında her hafta için 5 yarışmacı seçiliyor. 9 Ekim Pazartesi günü büyük yarışa başlayan yarışmacılar masadan sunuma, temizlikten şıklığa varana kadar çok sayıda kalemde puanlanıyor. Zuhal Topal yemeğin tadına, tuzuna, biberine başta olmak üzere yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Hafta finalinde 75 bin TL büyük ödül için oldukça önemli olan puanlar finalde kazananı belirliyor.

YEMEKTEYİZ ÖZLEM DOĞRU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Ekim Pazartesi günü Özlem Doğru masa hazırladı. 451. bölümünün ilk gün yarışmacısı Özlem Doğru kurabiye satışı ile hayatını kazanıyor. Kendisine ait "Kurabiye Kırıntısı" adında bir işletmesi var. Tatlı severlere sütlü ve şekerli lezzetler sunan Yemekteyiz Özlem, yarışmada çok iddialı olduğunu söylüyor. İlk gün masasını şık bir şekilde hazırlamaya çalışan Yemekteyiz Özlem, başta Zuhal Topal olmak üzere rakiplerinden de yüksek puanlar bekliyor. Bakalım dişli bir rakip olduğunu söyleyen Yemekteyiz Özlem rakiplerinden kaç puan toplayacak.

YEMEKTEYİZ ÖZLEM DOĞRU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 9-13 EKİM YARIŞMACILARI

-Özlem Doğru

-Aleyna Dursun

-Sadettin

-Hasan

-Ceyda Genç

SON DAKİKA HABERLERİ