Astakos Seafood Grill kapılarını açtı

Astakos Seafood & Grill restoranı, Ramada Otel'de özgün ve geleneksel tatlarını Kocaeli sakinlerine sunmak üzere kapılarını açtı.

Sıcak atmosferi, kaliteli hizmet anlayışı ve enfes tatlarıyla Kocaeli'nin lezzet haritasına yeni bir soluk getirecek olan Astakos Seafood & Grill Ramada Otel’de kapılarını açtı. Bugün gerçekleştirilen tanırım ile hizmete açılan Astakos Seafood & Grill restoranda hem geniş deniz ürünü ve mezeleri hem de et ve ızgara seçenekleri ile özgün ve geleneklesel tatları Kocaeli sakinlerinin beğenisine sunuyor.

BU SAATLER VE GÜNLERDE AÇIK

Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ergün Köncü Sokak No:10 (Ramada Otel) adresinde hizmete başlayan Astakos Seafood, deniz ürünleri ve ızgara çeşitlerinin yer alacağı menü ile tüm Kocaelileri bekliyor. İstanbul Boğaz’ının iddialı marka restoranlarıyla yarışacak, yemek kültürü ve kaliteyi sunan müşteri memnuniyetini önceleyen, üst sınıf servis ve hizmet anlayışıyla, kendi alanında profesyonel aşçılarıyla en iyi lezzeti yakalamayı hedef edinmiştir. Pazartesiden Cumartesiye kadar güneşin yükselişinden gece yarısının gizemine kadar (11:00-01:00) misafirleri deniz mahsülleri ve et ürünlerinin olağanüstü dünyasında yolculuğa çıkaracak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber