Bir Gece Masalı 6. Bölüm Nereden İzlenir?

Burak Deniz ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolleri oynadığı Bir Gece Masalı dizisinde yeni bölüm Mahir'e Sıla'yle evlenme ısrarları arttı. Mahir'in Canfeza'ya karşı duyguları iyice artınca çıkmaza girildi. Peki, Bir Gece Masalı 6. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Bir Gece Masalı 6. Bölüm

Salı günleri saatler 20.00 olduğunda yayına giren Bir Gece Masalı dizisinde yeni bölüm Sıla ile Mahir'in düğün hazırlıkları başladı. 8 Ekim Salı akşamı yayınlanan Bir Gece Masalı 6. bölüm bekleyen izleyiciye bölüm özeti verildi. Bir Gece Masalı yeni bölüm seyretmek isteyenler yerlerini aldı. Peki, Bir Gece Masalı 6. bölüm nereden izlenir? İşte Bir Gece Masalı yeni bölümt..

BİR GECE MASALI 6. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

8 Ekim Salı Bir Gece Masalı 6. bölüm Mahir'i eve dönmeye ikna eden Afet ve Asaf'ın çevirdiği işler bitmedi. Sıla'nın herkesin içinde Mahir'le evlenmek istemediğini söylemesi tüm planları alt üst etti. Canfeza Mahir'den Sıla'yı kaçırıp göndermesini isteyince şaşkınlık tavan yaptı. Bir Gece Masalı son bölüm Canfeza, Sıla ve Mahir ittifakı kuruldu. Selim'in köşke yaptığı gece baskını Afet ve Asaf'ı planlarını uygulamakta acele etmek zorunda bıraktı. Bir Gece Masalı yeni bölüm ATV ekranından izleyebilirsiniz.

Bir Gece Masalı Dizisi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber