Çocuk Meclisi'nde yeni başkan belli oldu!

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki ortaokul öğrencilerine yönelik kurulan Çocuk Meclisi’nde başkanlık seçimi yapıldı.

Çocuk Meclisi’nde yeni başkan Busem oldu Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki ortaokul öğrencilerine yönelik kurulan Çocuk Meclisi’nde 4. Dönem başkanlık seçimi yapıldı, yürütme kurulu üyeleri seçildi.

ÖĞRENCİLER YARIŞA GİRDİ

2024- 2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla, yeni başkanlık seçimi için 15 aday çekişmeli bir yarışa girdi. Son ana kadar heyecan dolu seçimde; yeni başkan Kışladüzü Hereke Ortaokulu öğrencisi Buğlem Çağıl oldu.

PROJELERİNİ ANLATTILAR

Adaylara kendilerini tanıtma, projelerini aktarmaları için de gerekli zamanın verildiği programa; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşuyla başlayan program, aday seçimleriyle devam etti.

ON BEŞ ADAY YER ALDI
On beş adayın yer aldığı başkanlık yarışında kazanan 14 oy ile Buğlem Çağıl olurken, Çağıl yaptığı teşekkür konuşmasında, “Birlikte sesimizi duyurup, tüm dünya için geleceğimizi en üste çıkaracağız. Problemlerin çözümünde bizlere ihtiyaç duyulan her alanda destek olacağımıza, şahsım ve meclisim adına söz veriyorum. Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e ve bizlere demokratik seçim imkânı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BELGESİ TESLİM EDİLDİ

Çocuk Meclisi’ne katılan Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, yeni başkana belgesini teslim ederken, “Demokratik seçimlerle seçilen kişilerin, mecliste kentin sorunlarına başarılı çözümler üreteceğine inanıyorum. Belediye yönetimi olarak, sizlerin hem bugünü hem de geleceği için çalışıyoruz. Çocuk Meclisi’nde bulunan siz değerli üyelerimizin de, birçok çalışma da katkıda bulanacağına inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İbrahim Çırpan Çocuk Meclisi Körfez Belediyesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber