Derince’de 29 Ekim’e özel etkinlik!

Kocaeli Modern Tavla Spor Kulübü Derneği’nin Derince Kipa AVM’de spastik çocuklar yararına düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tavla Turnuvası yoğun ilgi gördü.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında hafta sonu Derince’de yer alan Kipa AVM’de anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi. Kocaeli Modern Tavla Spor Kulübü Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve etkinlikten elde edilen tüm gelirin Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği’ne bağışlanacağı organizasyona katılım yoğun oldu. Organizasyonda ilk üçe giren yarışmacılara çeşitli ödüller de takdim edilirken, program kapsamında öğrenciler dans gösterileri ve Cumhuriyet marşları etkinliklerine de imza attı.

BAŞKAN GÖKÇE YALNIZ BIRAKMADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası kapsamında düzenlenen organizasyona katılan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe yaptığı değerlendirmede “Kocaeli Modern Tavla Spor Kulübü Derneği’nin Derince Kipa AVM’de spastik çocuklar yararına düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tavla Turnuvası etkinliğine katılım sağladık. Sosyal sorumluluk bilincini arttırmaya yönelik olan bu güzel projelerin daima destekçisi olacağız. Organizasyonu hayata geçiren Dernek Başkanı Aziz Keleş ve emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kocaeli Modern Tavla Spor Kulübü Derneği Sertif Gökçe
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber