Discord Ebu Cehil Kimdir? Discord Hz. Ebu Cehil C31K Nedir?

Türkiye’de erişim engeli getirilen Discord ve Telegram uygulamalarında oldukça aktif Hz. Ebu Cehil araştırıldı. C31K grubunun yöneticilerinden Ebu Cehil yakalandı. Peki, Hz. Ebu Cehil kimdir? İşte yanıtı..

Discord Ebu Cehil C31K

Son günlerin en çok araştırılan konularından Discord yasaklandı. 9 Ekim Çarşamba gününden itibaren Türkiye'de erişim engeli getirilen Discord panelinde C31K isimli grubun yöneticilerinden Hz. Ebu Cehil takma isimli E.K. ve Arda Bateman takma adlı A.T. yakalandı. Peki, Ebu Cehil kimdir? Discord C31K nedir? İşte merak edilenler..

HZ. EBU CEHİL KİMDİR?

Ebu Cehil Mekke'nin eski liderlerinden biri olarak İslam tarihinde geçiyor. Hz. Muhammed'e muhalefeti ve Müslümanlara karşıt olan davranışlarıyla tanınıyor.

DISCORD C31K NEDİR?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya C31K isimli grubun yöneticileri A.T. ile E.K. için, "Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden Hz. Ebu Cehil olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğu belirlenmiş ve Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün koordinasyonunda muhafaza altına alınmıştır" dedi.

Ebu Cehil Discord
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber