Fethullah Gülen Öldü Mü Son Dakika: FETÖ Öldü Mü? FETÖ Hastalığı Ne?

21 Ekim Pazartesi günü gündeme gelen Fethullah Gülen öldü mü sorusuna yanıt arandı. Herkül sitesi FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Fethullah Gülen öldü mü? İşte yanıtı..

Fetö öldü mü?

21 Ekim Pazartesi günü Fethullah Gülen öldü mü son dakika araştırmaları hızlandı. Milyonlarca vatandaşın takibe aldığı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen öldüğü söylendi. Çok sayıda vatandaş Fethullah Gülen hastalığı ne sorusuna yanıt aradı. Peki, Fethullah Gülen öldü mü? Fetö neden öldü? İşte merak edilenler..

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğü Herkül sitesinin X hesabından duyuruldu. Yapılan paylaşımda 20 Ekim'de öldüğü söylenen Fethullah Gülen için, "Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

FETHULLAH GÜLEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

15 Temmuz 2016'da Türkiye'de gerçekleşen darbe girişimi ile adı gündeme gelen Fethullah Gülen 27 Nisan 1941 doğumlu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından çeşitli suçlamalarla itham edildi. "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme", "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini devirmeye teşebbüs", "devletin güvenliği açısından gizli kalması gereken bilgileri casusluk amacıyla elde etme", "Cumhurbaşkanına suikast girişimi", "dolandırıcılık", "resmi belgede sahtecilik", "sınav sorularının çalınması", "usulsüz dinleme", "mal varlığı değerlerini aklama" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" gibi suçlar yöneltildi.

fethullah gülen FETÖ Ölüm
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber