Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Fragmanı: Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Neler Olacak?

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinde son bölüm izleyenler gözlerini yeni bölüm gelişmelerine çevirdi. Görkem'den direktifleri akan Hale soluğu Mustafa'nın yanında aldı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanı ..

Kızılcık Şerbeti 74. Bölüm Fragmanı

Cuma günlerinin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti son bölüm Hale'nin şirkete geldiğini gören Fatih'in aklı karıştı. Show TV'de yayınlanan fenomen dizide bir yandan Fatih'le arasını düzeltmeye çalışan Görkem bir yandan da tüm ailenin başına çorap örmeye devam etti. Nursema ve Mustafa için planlarını uygulamaya devam eden Görkem istediğini aldı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 73. BÖLÜM FRAGMANI

Kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Barış Kılıç, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü olay olan yapımda Ömer'den intikam almak için Cansu'yla birlikte olan Fatih yolundan geri dönmedi. Fatih'ten kirasını ödemesini isteyen Cansu tek tek isteklerini yaptırmaya başladı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm Kıvılcım'a takıntılı olan Cemal telefonuna gizlice uygulama yerleştirdi. Meri'nin fotoğrafını bulan Pembe bir kez daha aldatıldığını düşünmeye başladı. İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölüm fragmanı..

Fragman Kızılcık Şerbeti Dizi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber