Kutu Tarikatı Nedir? Sur Katili Semih Çelik Kutular Sana Hasta Ne Demek?

Türkiye'nin ciğerlerini yakan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katleden Semih Çelik ardından "Kutular sana hasta" yazısı görünmeye başladı. Lucifer Mührü işaretinin altına atılan kutu imzası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Peki, kutu tarikatı nedir? Kutu tarikatı işareti ne? İşte yanıtı..

Kutu Tarikatı Nedir?

Son günlerin en çok konuşulan olayı sur katili Semih Çelik oldu. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katleden katil Semih Çelik'in kutu tarikatı olarak bilinen satanist tarikat üyesi olduğu iddia edildi. Söz konusu tarikatın sembolleri duvarlara ve elektrik panolarına çizilmeye başladı. Peki, kutu tarikatı nedir? Sur katili Semih Çelik kutu tarikatı işareti ne? İşte merak edilenler..

KUTU TARİKATI NEDİR?

Sur katili Semih Çelik ardından sıkça duyulan kutu tarikatı Satanizme dayalı mistik ve okült pratikler içeriyor. Bir çeşit inanç sistemi olan kutu tarikatı üyeleri genelde toplumda izole şekildeki yaşam tarzını benimsiyor. Şeytana tapma üzerine kurulu kutu Satanistler Satanist ritüelleri ve sembollerini benimsiyor.

KUTU SATANİST SEMBOLLERİ

Satanist inançlar içinde yer alan kutu kolyesi kutu satanist olarak adlandırılan grubun özel sembolü olarak biliniyor. Öte yandan ters pentagram ve baphomet figürleri Satanist kolyelerde sıkça rastlanıyor. Kutu tarikatı mensupları kutu kolyesi takarak gruplarına aidiyet gösteriyor.

Semih Çelik Ayşenur Halil İlkbal Uzuner
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber