Karamürsel İdmanyurdu tarih yazıyor! U-17 takımı da Türkiye şampiyonasında!

Derince Stadı'nda bu akşam harika bir maç geride kaldı. Karamürsel İdmanyurdu U-17, Kullarspor'u U-17 takımını penaltılar sonrası 4-1 mağlup etti ve adını Türkiye şampiyonasına yazdırdı.

GÖLCÜKSPOR DA GİTTİ

U-17 gruplarında heyecan devam ediyor. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda Gölcükspor, Gölcük Karadenizspor'u penaltı vuruşları sonrası mağlup etti ve adını Türkiye şampiyonasına yazdırdı. Bir diğer heyecan ise Derince Stadı'ndaydı. Karamürsel İdmanyurdu ile Kullarspor arasındaki mücadele nefes kesti.

İKİ TAKIMLA ÇOK İSTEDİ

Her iki takım da karşılaşma boyunca çok üst düzey bir futbol oynadı. Maçın ilk yarısında takımlar pozisyon bulmakta güçlük çekti. İlk yarının en önemli pozisyonunda Kullar ekibi karşı karşıya gol kaçırdı, kaleci Mehmet Can topu ayakları ile çıkardı. İkinci yarıda Karamürsel ön alan baskısıyla Kullarspor'un kalesine yüklenmek istediyse de girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Maçın normal süresi 0-0 sona erdi ve doğrudan penaltılara geçildi.

KULLAR 3 PENALTI KAÇIRDI

Penaltılarda Kullarspor'un ilk iki penaltısında top direkten döndü. 3. penaltı da kaçtı. İlk yarıda çok kritik bir kurtarışa imza atan Mehmet Can penaltıda gole izin vermedi. Karamürsel ekibinde ise Muhammed Gürbüz, Orhan Saltık, Abdullah Emre Bayrak

ve Mert Ali Alparslan fileleri havalandırınca siyah beyazlılar mücadeleyi 4-1 kazanarak Türkiye şampiyonasına giden taraf oldu.

KARAMÜRSEL İDMANYURDU ALTYAPIDA DEVRİME İMZA ATIYOR!

Unutulmaz anlara sahne olan maçın ardından Başkan Cihan Yardım, başarılı teknik adam Cem Baki ve futbolcuların sevinci görülmeye değerdi. Karamürsel İdmanyurdu bu yıl 14 ve 18 grubunun ardından 3. yaş kategorisini de Türkiye şampiyonasına göndermenin gururunu yaşadı.

SON DAKİKA HABERLERİ

Ali Köksal Diğer Yazıları