Esra Erol ile çocuk katili deşifre oldu!

Türkiye'de son yıllarda en çok izlenen televizyon programları arasında yer alan programlar şöyle ;

Esra Erol

Yemek Programları

Survivor

O Ses Türkiye

Müge Anlı

Ve Türk Dizileri.

Türkiye'nin kalbi bu programlarda atıyor. 7'den 70'e herkes ekran karşısında bu programlarla yatıp bu programlarla uyanıyor.Özellikle

psikolojimizin iyileşmesine sebep olan Esra Erol ve Müge Anlı'nin programları muhteşem ötesi.

Nerede sapık, nerede ruh hastası, nerede katil, nerede cahil nerede sado mazo varsa ( sadist-mazoşist ) hepsi bu programlara çıkıyor.

Her geçen gün Türk toplumunda bir iyileşme beklenirken, hani belki yavaş yavaş düzeliriz, kendimize geliriz diye düşünürken bir bakıyorum ne düzelmesi, herkes iyice ruh hastası olmuş. Çocuğu yaşındaki kızları kaçıranlar, ensest ilişki yaşayanlar, aldatanlar, eşini sevgilisiyle öldürenler, para için annesini babasını doğrayanlar hepsi burada.

Ve bizlerde artık bu haberleri öyle bir izler olduk ki, artık alıştığımız için bize de sıradan gelmeye başladı sanırım. Tepkilerimiz bile hissizleşti. Ruhsuzlaştı.

Geçtiğimiz gün Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu ESRA EROL'DA programda bir DADI CİNAYETİ ortaya çıktı. Mehmet Altun ve Rabia Altun çiftinin konuk olduğu programda eşinin kendisini çocuklarının dadısı ile aldattığı iddia etti. Konuyla ilgili Esra Erol programın formatı gereği tüm olayları analiz ettiği sırada dadının yıllar önce bakıcılık yaptığı 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürüp gömdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktığı.

Bu cinayeti işlediğinde 16 yaşında olduğunu ve asıl isminin Serkan olduğunu itiraf eden Meryem cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet ve isim değiştirdiğini dile getirdi.

Gözlerimiz görüyor, kulaklarımız duyuyor ve biz bu olaylar karşısında donup kalıyoruz. Bir çocuk katili cezasını çekiyor, cezaevinden çıkıyor ve cinsiyet değiştirerek Meryem ismiyle yaşamına 180 derecelik bir açı ile devam ediyor.

Cinsiyet seçimi bizleri çok ilgilendirmez, herkese saygımız sonsuz. Fakat çocuk katili birisinin çocuk bakıcılığı yapması tüylerimizi diken diken ediyor.

Ya cidden geçmiş yıllarda işlediği cinayetten dolayı günah çıkarıyor, ya da psikolojik bunalım içerisinde ne yaptığını bilemiyor.Allah bu tür insanları ıslah etsin. Çok zor bir süreç, böylesine bir insanın uzman terapistler tarafından terapi edilmesi gerekiyor.

Allah hepimizin karşısına düzgün insanlar çıkarsın, herkesi ıslah etsin. Çocuklarımıza , ailemize , sevdiklerimize sahip çıkalım.Dışarısı çiğ süt emmiş insan kaynıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ

Berkan Aslan Diğer Yazıları