Güzellik merkezleri ve gayrimenkul firmaları para mı basıyor?

Bildiğiniz üzere son yıllarda, adım başı güzellik merkezi, adım başı gayrimenkul firmaları ile karşılaşır olduk. Şirket kurmak isteyen, çevresindeki güzellik merkezlerinin ve gayrimenkul firmalarının para kazandığını gören, lüks araçlar lüks villalar içerisinde yaşamlarını sürdürenleri görenler, bu iki sektöre girmeye karar veriyor.

Özellikle dikkat ediniz gayrimenkul firmalarının sayılarının artması, gayrimenkul danışanlarının da sayılarının artmasına neden oldu. Ayrıca adım başı güzellik merkezlerinin özellikle çok sükseli merkezlerin açılması ile bu sektörde patlama yaşanmıştır.

Halbuki bu iki sektörde çalışan hizmet veren firmaların geçmişlerini ele alacak olursak yıllardır bu alanda hizmet vermiş , alanlarında ihtisas yapmış olmaları gözardı edilemez bir gerçek.

Bu zaman zarfında mesleklerini konuşturan, güven sağlayan ve ciddi anlamda işinde profesyonel olanların yer aldığı bu iki sektörü yakın mercek altına almak istedim.

Biliyorsunuz ki son yıllarda kara para aklama ile isimlerinden sıkça söz ettiren bir kaç patroniçeler yakayı ele verdiler.

Gayrimenkul sektörü de son bir yıl içerisinde mercek altına alındı. Türkiye' de ki bilindik konut ve arsa satışı için ilan verilen bu ünlü sitedeki tüm ilanlar müteahhitlerle birlikte incelenmeye başlandı.

Durum şu ki, çevresindekilerin , arkadaşlarının eşlerinin dostlarının lüks yaşamlarına aldananların sonu maalesef ki hüsran ile sonuçlanıyor. Bu mesleklerde yer etmek hiçte göründüğü gibi kolay olmuyor.

Markalaşmak zaman alıyor, güven kazanmak çalışmak ve emek ile gerçekleşiyor. Dijital çağda yaşadığımız şu zamanda en çok reklam veren, işini düzgün yapan, emek harcayan, işini severek yapan ve en önemlisi sebat edenler her zaman kazanıyor. Aksini savunan zaman içerisinde piyasalardan silinip süpürülüyor. Yok olup gidiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ

Berkan Aslan Diğer Yazıları