03 Temmuz - 09 Temmuz 2023 haftalık burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Haftaya kariyeriniz ile ilgili yeni kararlarla daha sorumluluk bilincin de ve çalışma odaklı yeni sorumluluklar alarak başlamak isteyebilirsiniz. Aile ev ortamında problemi olanlar zorlu yorucu bir hafta olabilir sizin için. Sosyal ortamınızdan kadınlar ile ilgili şaşırtıcı duyumlar ve gündemler yaşayabilirsiniz. Bu hafta aşk ilişkileriniz de pek riske girmemeniz de fayda var. Hafta sonuna doğru biraz izole olup dinlenmek isteyebilirsiniz. Rüyalarınız sezgileriniz epey aktifleşebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Haftaya seyahat, eş yakınları, eğitim ve yurt dışı bağlantılı işler ve kişiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. Bu konularla ilgili ani şaşırtıcı gündemler yaşanabilir. Bir süredir geçmiş yaşanan olumsuz durumlar takıntılar merhamet şefkat duygunuzu göstermenize engel olabilir. Geçmiş geçmişte kaldı kapatmadığınız her sayfa sizi daha fazla yıpratır. Kariyerinizle ilgili ani gelişmelere kararlara gündemlere hazırlıklı olun. Ayrıca aileden sağlık ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal çevre, sosyal medya ortamı ile ilgili gündemler olabilir. Kırgın, küs olduğunuz kişilerle toparlanma sürecine girebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya borçlar, kredi, sağlık operasyon gündemleri, eş geliri ile ilgili gündemler ile başlayabilirsiniz. Gereksiz duygusal harcamalardan dolayı bir süre tutumlu davranmanız da fayda var. Kazançlarınız ile ilgili durağan bir dönemde olabilirsiniz. Bir süredir ruhsal durumunuz enerjiniz ile ilgili düşüşler olmuş olabilir ama çok daha güçlü şekilde toparlayacaksınız kendinizi. Eş yakınları, seyahat, dini konular, yurt dışı yakınları veya durumlarla ilgili gündemler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru aile ve kariyer alanı ile ilgili kısıtlanmış kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu alanlarda belirsiz olan durumlar netleşmeye başlayacaktır.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya evlilik, hukuki konular, açık düşmanlar ile ilgili gündemler başlayabilirsiniz. İlişkiniz de fazla duygusal beklentiler takıntılardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Kararsız kaldığınız bir süredir sonuçlanmayan konular sabrınızı tüketmiş olabilir. İlahi kaynak tarafından destekleniyorsunuz. Görmüş olduğunuz rüyaları not almanız da fayda var. Eş geliri, borçlar, krediler ile ilgili ani gelişebilecek durumlar gelişebilir. Lükse dayalı fazla harcamalar yapmaktan kaçının. Hafta sonuna doğru seyahat, yurt dışı konuları, hukuki konular ve eş yakınları ile ilgili gündemler yaşanabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Haftaya ev ortamınız, evcil hayvanlar ve iş arkadaşlarınız ile ilgili gündemler ve sağlık konuları ile başlayabilirsiniz. Şefkat, değer görememe hisleriniz bu ara fazla olabilir. Evlilik, hukuki konular ve sorun yaşadığınız kişilerle ve bu konularda ani kararlar gelişmeler yaşanabilir. İş ortamınız da kadın figürlerle gerginlikler fazla gereksiz büyüyebilir. Sakin kalmanız da fayda var. Hafta sonuna doğru borçlar, kredi, eş geliri ile ilgili gündemler yaşanabilir. Aşk ilişkileriniz de sakin, mutlu huzurlu bir hafta geçirebilirsiniz. Uyku problemleri yaşayanlar etkiler geçici merak etmeyin.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Haftaya aşk ilişkiniz, spekülatif yatırımlar, çocuklar ve fazla spor alanlarına ilgi merak edinerek başlayabilirsiniz. Partnerinize karşı beklenti içerisinde olduğunuz konularda kararsızlıklar olabilir fakat ilişkinizdeki iyi gidişat olumlu ilerleyişin tadını çıkarıp bu beklentileri takıntı haline getirmeyip sürdürmeniz kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır. Yarının garantisi yok mutlu olmayı seçin lütfen. Ev ortamınız, evcil hayvanlarınız ve bazı sağlık konuları ile ilgili ani konular gündemler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru evlilik, kariyer, hukuki konular ile ilgili kendinizi kısıtlanmış, fazla sorumluluk hissi ve kararsız kaldığınız durumlar ve bazı belirsizlikler yaşanabilir. Ani bir seyahat durumu ve korkuların tetiklenmesi geçici yaşanabilecek uyku problemleri yaşayabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Haftaya aile, yuva, ev alım satım, terfi konuları ile ilgili konularla başlayabilirsiniz. Taşınma, ev satış alış gibi konularla ilgili beklenti içerisin de olanlar güzel gelişmeler yaşayabilir. Kariyer alanında ve aile ortamınız ile ilgili kararsız henüz netleşmeyen gündemler bu hafta da devam edebilir. Çocuklar, aşk ilişkiniz, spekülatif yatırım konularıyla alakalı ani biraz zorlu yorucu gündemler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ev ortamınız, sağlık gündemleri ile ilgili maddi harcamalar yapabilirsiniz ayrıca bazılarınız evcil hayvan sahiplenmek isteyebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Haftaya kısa seyahat, kardeşler, araç, yakın akrabalar ile ilgili konularla başlayabilirsiniz. Nihayet ay düğümleri sizleri azad ediyor. Dibin dibini gördünüz son adımlar sonrası yükseliş vakti. Düşünceleriniz de biraz daha olumlu pozitif olmaya çalışmalısınız. Karamsarlığa, korkulara yer vermeyin ve kendi değerinizi kendiniz belirleyin lütfen. Aile, ev konuları, taşınma konuları ile ilgili ani ve yoğun gündemler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru spekülatif yatırımlarınıza dikkat etmelisiniz. Çocuklar ve aşk ilişkileriniz konusunda yorucu fazla sorumluluk ve kısıtlanma hissine kapılabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Haftaya özdeğer ve maddi konularla başlayabilirsiniz. Bir süredir maddi konularda kendinize sınır belirlemiş ve kısıtlamış olabilirsiniz. Araç, seyahat, kardeşler, yakın akraba anlaşmalar ile alakalı ani ufak tefek aksiliklerle karşılaşmanız mümkün. Bu hafta kariyer alanınız da güzel şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Biraz geçmiş konuları bir kenara bırakmanız da fayda var. Gereksiz çatışmalar içerisine girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru taşınma, aile ve alım satım işlemleri ile ilgili gündemleriniz olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Haftaya evlilik, hukuki konular, yeni kararlar, yeni sorumluluklar ile başlayabilirsiniz. Çocuklar ve spekülatif yatırımlar alanında şanslı bir hafta sizin için. Miras, kredi, beklenilen para konusunda ani gündemler yaşayabilirsiniz. Seyahat planı yapanlar ufak pürüzler, ertelenmeler yaşayabilir. Hafta sonuna doğru kardeşler, anlaşmalar, yakın akraba ve aracınız ile ilgili belirsiz ve ağır sorumluluk alabileceğiniz bazı durumlar yaşanabilir. Harcamalarınıza bir tık dikkat etmeniz de fayda var. Kariyer alanınız da beklentileriniz ile ilgili biraz daha çaba sarfetmeniz gerekebilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Haftaya sağlık konuları, hastane işlemleri ve uyku problemleri, bilinçaltı korkular, rüyalarla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Sağlık sorunu yaşayanlar bu hafta kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yeni bir kariyer alanına geçiş yapmak isteyenler zorlu sancılı süreçler yaşasanız da sonrası çok güzel. Hayatınız da durağan belirsiz olan durumlar yavaş yavaş netlik kazanacak biraz daha sabredin lütfen. Hafta sonuna doğru maddi konular ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ve biraz değersizlik hissine kapılabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Haftaya beklentiler, hayaller, sosyal medya, kalabalık gruplar, davetler ve seyahat konularıyla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Kapalı ortamlar (hastane gibi) sağlık konularıyla ilgili ani biraz zorlu gündemler yaşanabilir. Gizli işler, kişiler, dedikodular ile ilgili bazı konu ve kişilerle yüzleşebilir ve duyduklarınıza şaşırabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkiniz de yaşanan bazı sorunlar tekrar gündem olabilir. Hayal kırıklığı yaşamamanız için iletişime dikkat etmeniz de fayda var. Maddi konularda harcamalarınız fazla olabilir. Dengeyi kaybetmemeye özen göstermelisiniz.

HAZIRLAYAN ( @astrologyduygu )
Duygu Güneysu

GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

03.07.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Ben kimim? Hayatımda nelerin veya kimlerin olması gerek, kendi sınırlarım neler sorusu zihninizi meşgul edebilir. Kişisel sınırlarınızı gözden geçirebilirsiniz? Öğlene doğru daha iyimser olmaya başlayabilir, arkadaşlarınız tarafından idealleriniz konusunda destek görebilirsiniz. İletişim trafiğinizde artış olabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizden manevi ya da maddi destek olabilir. Akşama doğru önemsiz konuları büyütmemeye çalışın, ikili ilişkilerde fikir ayrılıkları olabilir. Duygularını ve mantığını dengelemekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kendini Gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Bilin ki bu durum geçici çalışma ortamında tartışmalardan uzak kalmaya dikkat edin. Arkanızdan yapılan konuşmaları duyabilirsiniz. Buna kısaca dedikodu diyoruz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

04 .07.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Hayatınızda yenilik ,değişiklik isteyebilirsiniz. Eğitim almak yada seyahat planı yapabilirsiniz. Öğlene doğru ilişkilerde sorumluluklarınızı sorgulayabilirsiniz. Alıngan olabilir ,içsel huzursuzluğa bağlı öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Kadınlarla anlaşmakta sıkıntı olabilir. İş ortaklığı olanlar ve evli olanlar ayrıca gergin ve tartışmalardan uzak kalmaya çalışmalısınız , 2 düşünüp 1 konuşmaya özen gösterin. Olabildiğince mantıklı hareket etmeye çalışın. Hayallerle dalıp gerçeklikten uzaklaşmamaya çalışmalısınız. Akşama doğru korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ertelediğin endişelerini gözden geçirmelisiniz. Nerede yada hangi konu ile ilgili değişime direniyorsunuz? Değişime direndikçe kendini hiçbir yere sığamıyormuş ve anlaşılamadığını hissedebilirsiniz. Yürüyüş yapmak yada kendinizle baş başa kalmak daha iyi hissettirebilir. Tabi önce vesveseleri susturmayı başarmak çok daha iyi olacaktır.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

05. 07.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Kurduğun hayallere dikkat etmelisiniz. Duygusal olarak abartılı söylem ve tavırlar içinde bulunabilirsiniz. Fazla iyimserlik ,planlarını veya işlerini ertelemene sebep olabilir. Yakınlarınızla, kardeşinizle veya iş ortamında ilişki içinde olduğu kişiler ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralarda gereksiz ekstra harcamalar ile karşılaşmanız da olabilir. Aile içinde veya ilişkiniz varsa birbirinizi anlamakta sıkıntı olabilir. Duygularınızla düşünceleriniz arasında denge kurmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durum davranışlarınıza yansıyabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Evcil hayvan sahibi olmak isteyenler bugün pek uygun olmayabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

06. 07.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

İletişimle ilgili sıkıntı durumlar olabilir. Kendinizi ifade edememek veya yanlış zamanda söylenmesi sıkıntı yaratabilir, bu durum yetersizlik duygusuna, trafikle ve seyahatle ilgili sıkıntı yaratabilir. Odaklanma sıkıntısına bağlı olarak sakarlık ve kazalara dikkat ediniz. Öğrenmek, öğretmek ve genişlemek isteğini arttırabilir. İş bağlantıları, günlük işlerin düzenlenmesi, iletişim gerektiren organizasyonlar için uğraşılabilir. Yoğun bir iş temposu olabilir. Ayrıca gün içinde özgürlük isteğiniz artabilir. Bu durum ani tepkiler vermenize , öfke patlamalarına ve ilişkilerde kopma noktasına gelebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kız arkadaşınız ya da varsa kız kardeşinizden destek görebilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

07.07.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sabah erken saatlerde biraz duygusal anlamda gelgitler yaşayabilirsiniz. Bir an karamsar, mutsuz, kararsız, bıkkın hissederken kısa bir süre sonra kendinizi toparlayıp değişiklik gösterebilir. Ani, güzel haberler alma ihtimaliniz yüksek. Yeni bir iş, anlaşma, araç ve kardeşler ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca eril otorite figürler ile ilgili beklentiler olumlu sonuçlanabilir. Şanslı ve bereketli birgün geçirmenizi diliyorum .

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

08.07. 2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Kendinizi çok enerjik, pozitif, kararlı hissedeceksiniz. Çocuk beklentisi olanlar ani güzel olumlu haberler alabilir. Ayrıca aşk ilişkiniz de güzel, keyifli birgün olabilir.

Daha sezgisel, yardımsever olacağınız birgün sadaka duanızı ihmal etmeyin lütfen. Düşüncelerinizin hayallerinizin bir anda sizi bulma olasılığı yüksek. Enerjinizi yüksek tutun lütfen.

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

09.07.2023 GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sabah saatleri ani tepkiler, iletişimle ilgili yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sakarlıklara açık birgün. Özellikle ağır spor yapanlar biraz dikkat etmeli. Sağlık anlamında baş ağrıları, enfeksiyon ve ufak kazalar yaşanabilir. Araç kullanımına da özellikle dikkat etmeniz de fayda var.

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

HAFTANIN NUMOROLOJİK YORUMU

3 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 8

Günün rengi; Pembe veya Gold

Temmuz ayının ilk bolluk ve bereket günü geldi.
Bugün evinizin, işinizin, bedeninizin ve enerji alanlarınızın bolluk bereket enerjisiyle uyumlanması size harika deneyimler sunmaya başlar. Şüphe etmeyin ve refah içinde yaşamanın, zenginliğin, sınırsız bolluğun sizin hakkınız olduğunu sıklıkla kendinize vurgulayın. Sağlıklı ve arınmış bir enerji alanın çekim kuvvetinin ne kadar yoğun ve başarılı olabileceğini unutmayın.
Küçük değişimler, büyük değişimleri size getirecektir.
Bunun için sadece niyetinizi yapın ve uyumlanın ...
Kumbaraları hazırla.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

4 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, platin ve gümüş

Masumiyetin,saflığın rengidir. Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Temizlik yapmak için uygun birgün, evinizi, dolaplarınızı, iş yerinde çalışma alanınızı o zaman kolaylıkla olsun. Kendinizi kısıtlanmış hissinden arınmaya niyet edin. Tüm olumsuz düşüncelerden, yaşanmış olumsuz durumlardan tamamlanmaya ve derslerimi aldım. Yoluma sevgiyle devam ediyorum.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

5 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi ; kırmızı

yeni başlangıç yapabilirsiniz, diyet, spor, kitap vb. Kararsızlık yaşadığınız konularda; kendine güvenme zamanı , yeni fikirlere açık olun ; hırslarınıza yenilmeyin, her zaman dengeli ilerlemek gerekiyor. İçinizdeki liderle organize olun, otoriter tavır veya inatçılık yapmaktan uzak kalın. Yeni ortamlara girin, sadece keyif alın.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

6 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu

Umudunuzu yitirmeyin, her yeni güne umutla başlayın. Duygusal gücünüzü artırın.
İyimser olun, ruhunuzu güçlendirecek ortamlarda veya arkadaşlarınızla bir araya gelin.
Ani değişimler karşısında sakinliğinizi koruyun. Hafif gıdalar yiyin. Yaratıcı yönünüzü pozitif alanda kullanın.

GÜNÜN MOTTOSU;

"TAKDIR EDILME IHTIYACIMI SEVGIYLE KABULLENİYOR VE SEVGIYLE HAYATIMDAN GONDERIYORUM"

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

7 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir.

Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

8 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Var olan her şeye şükretmeyi unutmayın.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

9 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

KARİYER

İKİZLER, BOĞA, YAY, BALIK

PARA

KOÇ, TERAZİ, AKREP, KOVA

AŞK

YENGEÇ,ASLAN, BAŞAK, OĞLAK

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

BURÇLAR BU HAFTA NE HİSSEDİYOR ?

KOÇ KARARSIZ, GERGİN

BOĞA ŞEFKAT İLGİ BEKLİYOR.

İKİZLER DEĞERSİZ HİSSEDİYOR.

YENGEÇ KURBAN PSİKOLOJİSİNDE

ASLAN DENGESİZLİĞE TAHAMMÜL EDEMİYOR.

BAŞAK DUYGUSAL ANLAMDA KENDİNİ FAZLA YORUYOR.

TERAZİ AİLE KONULARI İLE MEŞGUL.

AKREP FAZLA KETUM

YAY MADDİ KONULARDA BEKLENTİ İÇİNDE

OĞLAK İLİŞKİLERİNDE DENGE UYUMUNDA ZORLANIYOR.

KOVA SAĞLIĞI VE SADECE KENDİ İLE İLGİLENMEYE KARARLI.

BALIK HUZUR SESSİZLİK İSTİYOR.

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları