12-18 Haziran burçları neler bekliyor?

...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Merhaba sevgili koç burçları 12-18 Haziran haftası için genel aldığınız etkilere baktığımızda Haftaya, sağlığınız, yetenekleriniz, dış görünüşünüzle ilgili olarak başladığınızı söyleyebiliriz. Saçınızın rengini şeklini değiştirebilir, yaz alışverişinizi yapabilirsiniz. Yaz aylarının da gelişiyle birlikte biraz daha forma girmek isteyebilir, diyet, spor yapma kararı alabiliriniz.

Bekar olan Koç burçlarının aşk ve eğlence hayatı canlanabilir bir eğlence ortamında karşılaştıkları ve tanıştıkları birine bir anda tutulabilirler. Evli olan Koç burçları çocuklarıyla birlikte eğlenebilir, onların yaz tatili programlarını sevecekleri bir hobi ya da spor aktivitesiyle zenginleştirmek isteyebilirler.

Salı günü diz, diş, kemik, cilt hassasiyetinizin arttığı, otoritelerle çatıştığınız bir gün olabilir.

Çarşamba, Perşembe günleri, maddi konular gündeminiz olabilir. Alacak verecek hesaplarını yaptığınız ve harcamalarınızı düzenlemek istediğiniz, bazılarınız için gayrimenkul alım satımı işlemleriyle uğraşacağı iki gün.

Harcamalarınızı her ne kadar planlasanız da eğlence, çocuklar, hobiler odaklı giderlerinizin arttığı flört, evlilik, ortaklıklar konularında sorunlar yaşadığınız bir süreç olabilir.

Hukuk, sosyal medya, E ticaret konularında fırsatlarla karşılaştığınız, gelirinizde idealize ettiğiniz artışı yakalamak için bu fırsatları değerlendirdiğiniz bir süreç olabilir.

Cumartesi günü iletişim, seyahat, ticaret, kardeşler, yakın çevreniz, aracınız vb. konularda faaliyetleriniz ve gündemlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, telefon, bilgisayar, teknolojik cihaz veya aracınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Hafta sonu yeni bir eğitim ve yeni ticari girişim kararı alanlar olabilir.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar haftaya sizin ya da aile üyelerinizden birinin sağlık problemleriyle başlayabilirsiniz. Bir tahlil sonucunuzu alabilir, bazılarınız kendinizin veya ailenizden biriniz rutin sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Bazı yükselen boğalar kendilerinin veya aile üyelerinden birinin operasyonel veya ameliyat gündemleri başarılı bir şekilde sonuçlanabilir.

Çarşamba Perşembe günü etkilerine baktığımızda eviniz, aileniz konuları gündemleriniz olabilir, bazılarımızın taşınma tadilat gündemleri olabileceği gibi, aile içinde gerilim ve sorunlar yaşayabilirler. Ev kazalarına karşı da dikkatli olmanızı öneririm.

Nisan Mayıs ayı içerisinde sizi özellikle ev yuva aile konularında zorlayan konu ve gündemlerle tekrar karşılaşabilirsiniz.

Spekülatif yatırımlarda kayıplarınızın olabileceği, harcamalarınızın arttığı hafta ortasında bazı finansal engel, zorluk ve kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz.

Cuma günü yakın çevreniz, kardeşleriniz tarafından maddi manevi desteklendiğiniz, ticari potansiyeli olanların güçlü anlaşmalar yaptığı bir gün olabilir. Devlete bağlı kurumlar ve otoritelerle ilgili zorluklar ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz.

Hafta sonu Ticari girişim, reklam tanıtım, seyahat , kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili süreç ve konularınızda olumlu enerjilerle desteklendiğiniz, işlerinizi hızlıca hallettiğiniz bir süreç olabilir. Yeni gelir kaynakları oluşturmak isteyenleriniz olduğu gibi, bazılarınız için de terfi zam gündemleriniz olabilir.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili ikizler ve yükselen ikizler haftaya sosyal çevreniz ve grup çalışmaları içerisinde enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz grup çalışmaları ve projelerde yaptığınız, çalışmalarınızla alkışları toplayabilirsiniz.

Salı günü çevremizle ve içimizde uyum içerisinde olduğumuz, imzalar sözleşmeler, iletişim ve kontaklarınızın hızlıca aktığı olumlu enerjilerle destekleniyorsunuz. Akşam saatleri kıskançlık kaynaklı, manüplatif davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Çarşamba Perşembe günü sizin yada çevrenizden birinin sağlık gündemleri olabilir. Kulak, burun, boğaz, troit, yumurtalıklar, homonlar, üst solunum yolları , sinir sıkışmaları kaynaklı hastane ve kontrol gündemleriniz olabilir. Kariyerinizde kendinizi göstermek için yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve hazırlıklar içerisine girebilirsiniz. Bazılarınız sağlık sorunları kaynaklı istirahat alabilirler.

Özellikle Çarşamba ve Perşembe günü trafikte yaşanacak problemlere karşı dikkatli olmanızı öneririm.

Cuma günü resmi kurum, işlerinizde zorluklarla karşılaştığınız, otoritelerle iletişim sorunları yaşadığınız bir gün olabilir.

Cumartesi ve Pazar günü enerjisel anlamda gücünüzü topladığınız kendinizi iyi hissettiğiniz ve iyi ifade edebildiğiniz bir gün. Elektronik ve teknolojik cihazlarınızı yenilemek ve alışveriş yapmak isteyenleriniz olabileceği gibi araç alım satımı yapmak isteyenleriniz de olabilir.

Spora diyete başlama kararı alabilir, doğa içerisinde sağlık yürüyüşleri yapabilirsiniz. Dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilir hafta sonu saç bakım kuaför gündemleriniz olabilir.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Merhaba Yengeç ve yükselen yengeçler haftaya kariyer konularıyla başlayabilirsiniz. Bazı yengeç burçlarının evlilik, nikah hazırlık gündemleri olabilir.

Kariyerinizde bugüne kadar göstermiş olduğunuz özverili çalışmaların karşılığını zam terfi ile alabilirsiniz. Bu durum bazı iş arkadaşlarınız tarafından kıskançlık ve dedikodularla manüplasyonlara sebep olabilir.

Çarşamba Perşembe günleri sosyal bir kelebeğe dönüşebilir, eğlenceye çokça para ve zaman harcayabilirsiniz. Davetlere katılabilir, giyim kuşam kozmetik harcamalarınızda artışlar olabilir. Sosyal çevrenizde dikkat çekmeniz sebebiyle kıskançlıklarında arttığı süreçte bazı arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz.

Cuma günü biraz dinlenmek inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız hafta sonu kaçamağıyla doğayla özdeşleştiği inziva tatili yapabilirler.

Cumartesi günü romantizmi doruklarda yaşayacağınız, keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Harcamalarınızda artışlar sonrasında sizi zorlayabilir temkinli olmanızı tavsiye ederim.

Bazılarınız içinse hafta sonu kendileri yada aile üyelerinden biri kaynaklı hastane ve yatarak tedavi gündemleri olabilir.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR
Sevgili Aslanlar haftaya eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı konular, sosyal medya, dış ticaret, yayıncılık, eşinizin ailesi ve hukuksal konularla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bu konularda olumlu gelişmeler yaşadığınız ve desteklendiğiniz bir süreç olacaktır.

Bekar Aslanlar sosyal medya, seyahat, eğitim aracılığıyla birisiyle tanışabilir ve yeni bir flörte başlayabilirler.

Bazı yükselen Aslanlar bir arkadaşının evliliği ya da herhangi bir organizasyonu sebebiyle seyahat edebilir, kimileri de uzakta olan sevgililerini ziyaret etmek için seyahat planları yapabilirler.

Çarşamba, Perşembe günleri kariyeriniz, aileniz, toplum önü statünüz gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda sorumluluklarınızın artışı kaynaklı zorlanmalar, ilişkilerde gerilimler yaşayabilirsiniz. Kariyer bağlantılı çalıştığınız kişilerle çatışmalar ve gerilimli ortamlardan uzak durmanızı tavsiye ederim bazılarımız da anneleriyle ilgili bazı zorluklar yaşayabilirler.

Perşembe ve Cuma günü sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla başlatmış olduğunuz proje ve organizasyonlarda bazı sorunlarla karşılaşabilir, arkadaşlarınızdan bazılarıyla yollarınızı ayırma noktasına gelebilirsiniz. Perşembe günü planlarınızı uygulamak ve biraz rahatlamak için güzel bir gün.. Hafta sonu kendinizi göstermek, ifade etmek ,toplum önünde etkili konuşmalar yapmak için güzel bir gün, değiştirdiğiniz saçınız başınız ve dış görünüşünüzle dikkatleri üstünüze toplayabilirsiniz.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞALAR

Sevgili Başaklar haftaya bir sağlık sorunu ya da rutin kontrollerinizle başlayabilir, daha önce verdiğiniz tahlil sonuçlarından olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Kredi çekmek isteyebilir, miras , nafaka, eş geliri ve ekstra gelirler konusunda desteklendiğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Platonik ve gizli aşkı olanlar gözlerden uzak görüşebilir keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Çarşamba ve Perşembe günü is seyahatlerinizi planlamak, isteyebilir. eğitim, hukuk, sosyal medya, dış ticaret ve yurt dışı bağlantılı gündemlerinizde düzenlemeler yapabilirsiniz. Uzak yolculuğa çıkacak olanların özellikle Çarşamba Perşembe günü trafikte dikkatli olmalarını öneririm.

Bazı Başak burçları eşinin ailesiyle ilgili gizli kapaklı konular yada arkadan konuşulanların ortaya çıkması sebebiyle problemler yaşayabilirler.

Cuma günü biraz daha sakin ve huzurlu bir gün olabilir. Toplum önünde, kariyerinizde gücünüzü gösterdiğiniz, bugüne kadar yapmış olduğunuz titiz çalışmaların karşılığını aldığınız bir gün olabilir. Çalışmayan ve iş arayan Başaklar için yeni bir kariyer başlangıcı olabilir.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler, anlaşmalar sözleşmeler konuları ve bu alanlarda gündemlerle başlayabilirsiniz. Evli olanların eşiyle sosyalleştiği, eşi için organizasyonlar yaptığı bir hafta olabilir., partnerinizin eşinizin sevgisi ve ilgisini yoğun olarak hissettiğiniz bir gün olabilir.

Bazı Teraziler ortaklı ticari girişimlerini yeni anlaşma ve sözleşmelerini kutlayabilirler. Bekar olan evlilik kararı olan Terazi burçları da olabilir. Salı günü parasal konular ve spekülatif yatırımlarınızla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız çocuklarıyla ilgili zorlayıcı birtakım kararlar vermek zorunda kalabilirler.

Perşembe Cuma günü Sağlığınız, miras, nafaka, tazminat, kredi, ek gelirler konularında gündemleriniz olabilir. Bazı Teraziler kulak burun boğaz, troit, estetik güzellik amaçlı operasyon kararı alabilirler. Unutmuş olduğunuz bir vergi, borç, ceza karşınıza çıkabilir ve sizi zorlayabilir.

Cumartesi günü huzurlu sakin dingin hissedebilirsiniz. Hafta sonu planlamış olduğunuz bir seyahat konusunda aksaklıklar ve zorluklarla karşılaşabilir, çözmek için uğraşabilirsiniz. Hafta sonu sevdiklerinizle yapacağınız kaçamaklarla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bazı Teraziler, yurtdışı, sosyal medya, dış ticaret, eğitim konularında yeni başlangıçlar yapabilirler.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya çalışma ortamınız, sağlık problemleriniz, evcil hayvanlarınızla ilgili konularla başlayabilirsiniz. Bazı Akrepler yeni görevler ve terfi alabilirler, çalışmayanlar yeni bir işe başlayabilirler.

Sağlık problemi olan Akrepler, rutin kontrollerini yaptırabilir, tahlil sonuçları olumlu olabilir.

Çarşamba Perşembe günü gündemleriniz, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, açık düşmanlarınızla olan husumetleriniz olabilir. Evliliklerinde sorunları olanlar bu alanda bazı kararlar alabilirler.

Özellikle Nisan Mayıs aylarında yaşadığımız gündem ve konularda tekrar eden süreçler yaşanabilir, açık düşmanlarınız tarafından manüple edilebilirsiniz.

Cuma günü daha sakin ve dingin enerjilerle başladığınız güne çevrenizin desteğiyle devam edebilirsiniz. Bazı konu ve alanlarda kısıtlansanız ve zorlansanız da bu alanlarda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Hafta sonu ortak çalışmalar, ilişkiler alanınızda olumlu gelişmeler, olumlu kararlar alabilir, evliliğinizde bazı konuları ele alarak tekrar denemek isteyenleriniz olabilir. Kredi başvurusu olanlar istediği miktarda olmasa da onaylanabilir.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya aşk, ilişkiler, hobileriniz, çocuklar ve spekülatif yatırımlarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz.

Çocuklarınızın bir sınavı bir seyahati veya bir eğitimi konusunda olumlu gelişmeler, sonuçlar alabilirsiniz. Çocukları evli olan Yaylar torun haberi alabilirler

Bekar Yay burçları için sosyal medya, yurtdışı yada bir seyahat sırasında karşılaştığı, tanıştığı birisiyle bir flört başlangıcı olabilir. Çarşamba Perşembe sağlık konuları günlük rutinler ve çalışma hayatınızla ilgili gündemleriniz olabilir.

Sağlık sebebi ve rutin kontrolleriniz kaynaklı harcamalarınız artabilir. Çalışma ortamında yoğunluğunuzun arttığı Mayıs ayı itibariyle, iş ortamında çalışma arkadaşlarınızla da bir takım gerilimler ve tartışmalara açıksınız. Hafta sonu evlilik, ortaklıklar, ilişkiler konuları gündemleriniz olabilir. Bazı Yay burçları evlilik kararı alırken, bazıları evliliğindeki sorunları çözmek isteyebilirler Ortaklık anlaşma sözleşme konularında başlangıçlar yapabilirsiniz.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya ev aile yuva konuları ve gündemlerle başlayabilirsiniz. Ev almak için kredi çekmek isteyen oğlaklar olabilir, bazılarımız evimizi tekrar dekore ettirmek isteyebiliriz. Miras nafaka konularında devam eden süreçlerinizde sonuçlanmalar olabilir.

Bazı yükselen Oğlaklar çocuk sahibi olmak isteyebilir, bunun için tedaviye başlayabilirler, bazıları da çocuklarının sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Spor sakatlanmalarına açık olduğunuz bu süreçte dikkatli olmanızı ve kendinizi zorlamamanızı tavsiye ederim Cuma günü mistik ve ruhani enerjiler içinde olabilir, sosyal çevrenizden desteklenebilirsiniz. Kariyerinize bağlı yeni görevler alabilir, zam veya prim artışları yaşayabilirsiniz.

Hafta sonu sağlığımız ve evcil hayvanlarınızla ilgili gündemler olabilir yeni bir evcil hayvan edinmek isteyenler olabileceği gibi minik dostlarının rutin kontrolleriyle ilgilenen oğlak burçları da olacaktır.

Sağlık kontrollerinizi yaptırabilir, yeni bir diyet veya tedaviye başlayabilirsiniz.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya kardeşleriniz, yakın çevreniz, seyahatler ve ticari girişim konularıyla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz.

Bazı Kovalar ortaklı ticari girişim konularında desteklendiği bu fırsatları değerlendirdiği bir sürece giriyor. Aracını ve teknolojik cihazlarını yenilemek isteyen Kovalar da olabilir.

Bazı kovalar, kariyer bağlantılı şehir, ülke değişimi kararı alabilirler. Çarşamba, Perşembe günleri gayrimenkul alım satımı taşınma gündemleri olabilir. Bazı Kovalar aile üyelerinden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirler.

Hafta ortası spekülatif yatırımlarınızda gündemler, borç, vergi trafik cezası kaynaklı maddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Cuma günü idealleriniz doğrultusunda kararlar aldığınız maddi arayışlarınıza çözüm ürettiğiniz bir gün..

Eğlence, aşk hayatı, çocuklar hobiler alanında destekleyici enerjiler alıyorsunuz. Bazı bekar Kovalar yeni bir aşka yelken açabilirler. Kimi yükselen Kovalar çocuk sahibi olma kararı alabilir, çocukları olanlar onların eğitimi ve yaz tatiliyle ilgili planlamalar yapmak isteyebilirler.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balık ve yükselen Balıklar haftaya maddi kaynaklarınız ve finansal gündemlerle başlıyorsunuz. Gelir durumunuzun yükseldiği maddi konularda desteklendiğiniz bir hafta. Çarşamba Perşembe günü odağınız kardeşleriniz yakın çevreniz, aracınız, kısa seyahatler, ticari potansiyeliniz olabilir.

Giyim, kuşam, hediyeler ve kozmetik harcamalarınızın arttığı bir süreç..

Perşembe Cuma kardeşleriniz, yakın çevrenizle ilgili olumsuz haberler aldığınız, tartışma ve problemler yaşadığınız bir süreç olabilir.

Cuma günü kendinizi daha iyi hissettiğiniz idealleriniz doğrultusunda fırsatlarla karşılaştığınız bir gün.

Hafta sonu itibariyle ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir. Yeni bir eve taşınma kararı alabilirsiniz, bazılarınız evinizi tekrar dekore etmek isteyebilirler.

Bazı yükselen Balıklar home ofis çalışma stiline başlayabilirler.

Tuğba Bıçaklıoğlu

@astrosiron77

12 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Güne ve haftaya parlayarak başlıyorsun. Girdiğin ortamlarda gözler senin üstünde… Sosyalleşmek ve organizasyonlara dahil olmaktan keyif alabilir. Arkadaş çevrenden gelen destekle kariyerinle ilgili atılımlar yapabilirsin. Hem eğlenmek hem de keyif almak istediğin bir gün. Yeni keşifler yapmak isteyebilirsiniz. Geçmişte yarım bıraktığınız ertelediğiniz durum gündeme gelebilir. Eğitim ,sosyal medya , yurtdışı iletişimi veya hukuksal süreçlerinizle ilgili akılcı çözümler bulabilirsiniz. Kendi gelişiminize engelleyici unsurlara dikkat edin. Alışkanlıklarınızı değiştirmek istemeyebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi ifade ederken öz güveniniz artabilir. Doğru bir iletişimle fikirlerini kolaylıkla kabul ettirebilirsin. Sıkıntılı olan durumları kolayca çözebilirsin. İlişkisi olanlar partnerinizle veya eşinizle uyumlu olabilir , birbirinize her konuda destek olabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

13 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Hayattan beklentim ,neler yapmak istiyorum diye sorguluyorsan, kendinden yapabileceklerinden emin olduğun konularla ilgili harekete geçebilir. Kariyer ve sosyal çevrenle konusunda huzurlu ve uyumlu , sevgi dolu olabilirsin. Öğleden sonra ödemeler, ortaklı kazançlar , eşinin geliri ilgili endişeleriniz olabilir. Kendini kısıtlanmış , bunalmış hissedebilirsin. Aile büyüklerinden birinin sağlık gündemi olabilir. Akşama doğru duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Seni yoran ve üzen konularla yüzleşebilirsin. Sorunlu ilişkilerde ayrılık kararı alabilirsiniz. Güç savaşlarına, büyük duygusal karmaşalara ortam tanıyan zaman içinde olunabileceği hatırlatmanızda fayda var. Dengede olmaya çalışın.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

14 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sıkıntılarını geçmiş tecrübelerinle çözmeye çalışabilirsin. Kadınlardan destek alabilirsin. Sevildiğini hissetmek kendini daha iyimser bir ruh haline gelmene sebep olabilir. İçsel motivasyonunuzun arttığını fark edip daha yaratıcı fikirler ortaya koyabilir. Kariyerinizle ilgili şanslı fırsatlarla karşılaşabilir. İş sebebiyle seyahat programı yapabilirsiniz. Çalışma ortamında ve günlük rutininizde kontrol etme isteğiz yoğunlaşabilir. Bugün daha dikkatli ve organize olabilirsin. Tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışmalarda olabilir. Öğleden sonra ruh halin değişken olabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde gelgitler yaşayabilirsin. Huzursuz ve gergin hissedebilirsin. İlişkinle ilgili sorumluluklarını sorgulayabilirsin. Gergin ve stresli oluşun yeme düzenini bozabilir ayrıca gereksiz alışverişler yapabilirsin.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

15 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Duygusal olarak hassas olabilirsin. Yardımcı olmak isteyen yakınlarını yanlış anlayabilirsin. Kırıcı tepkiler verebilirsin. Duygu geçişlerin anilik gösterebilir. Bir anda mutlu hissedip birden huzursuzluk hissedebilirsin. Sanki bugün başına buyruk davranmak isteyebilir. Aklına geleni yapmak , rahat olmak çabası içinde olabilirsiniz. Tabi durum etrafındaki yakınların tarafından yadırganabilir. Kimse beni anlamıyor diye düşünebilirsiniz. Zihnininiz bu kadar meşgulken dikkat dağınıklığı olabilir. Trafikte dikkatli olun. Kendinize kısa molalar vermeyi ihmal etmeyin. Gün için kendinizle baş başa kalmak iyi gelecektir. Akşam saatlerinde herşey geldi mi üst üste olur der gibisiniz. Baş ağrısına dikkat zihniniz bu kadar doluyken normal tabi  düşünceleriniz ve duygularınızı yazmak , meditasyon yada inancınıza göre dua etmek ruhunuza iyi gelir. Keyif aldığınız bir etkinlikte bulunabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

İnsanlara karşı daha yardımseveriz bugün. Daha hassas, sezgisel ve biraz hayalperest olabiliriz. Ayrıca gördüğünüz rüyaların etkisin kalmış olabilirsiniz. Olumsuz enerjide olan kişilerden bugün uzak kalmaya çalışın bir anda enerjim düştü diyebilirsiniz. Mistik, sanatsal ve dini konulara heves duyabilirsiniz. Duygularınız daha kontrol edebilecek ve gücünüzü doğru kullanabileceksiniz. Akşama doğru iletişimimiz de kapalı kutu haline bürünebiliriz düşüncelerimizi net keskin şekilde ifade edebiliriz biraz sıkılmış, bunalmış karamsar ve kararsız hislere kapılabilirsiniz ama etki geçici merak etmeyin.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

17 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Güne spor yapmak isteyerek başlayabiliriz. Bugün daha özgüvenli, cesaretli, çalışkan aktif, hırslı, girişken ve tempolu yoğun bir şekilde başlıyoruz. Enerjik olabileceğimiz birgün. Duygusal anlamda kişileri kolayca anlayabilecek ve anne, kadın figürlerden destek alabileceksiniz. Kimileri kendisine zarar veren hislere, düşüncelere içten içe kapılabilir. Bu etkiyi alanlar biraz çaba ve gayretle konunun üstesinden gelip kendilerini şifalandırabilirler. Bunun dışında maddi yatırımlar veya kariyer bağlantılı yeni projelerinizi uygulamaya geçirebilirsiniz. Yeni ortaklıklar, tanışmalar, olumlu ilerleyen hukuki konular, küslüklerde sonlanmalar ve güzellik değişim isteğiniz olabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

18 HAZİRAN GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sabah saatleri dalgın, yorgun, miskin olabiliriz. Eril figürlerle ilgili sıkıntılı duyumlar alabilir yada hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Öğleden sonra daha duygusal bir enerji aktif biraz geçmiş takıntılara da sahip olacağız. Aile, ev, yuva konuları gündemimiz de olacak. Anne, kız kardeş kadın figürlerden güzel destekler alabilir ve olumlu güzel vakitler geçirebiliriz. Geçmiş planlarınız veya hayalleriniz için adım atmak isteyebilir ve destek görebilirsiniz. Bugün geleceğe daha bir umut dolu olacağız.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

BU HAFTA BURÇLAR

Koç bu hafta yeteneklerimin ve yapabileceklerimin artık farkındayım.

Boğa bu hafta ben mi değişiyorum hayat mı anlayamıyorum.

İkizler bu hafta hayallerime adım adım ilerliyorum.

Yengeç Bu hafta artık özdeğerimi nasıl koruyacağımı biliyorum.

Aslan Bu hafta yeni arkadaşlar edinme zamanı.

Başak bu hafta sadece benim konuşacağım bir kişiye bir alana ihtiyacım var.

Terazi bu hafta fazla konuşma isteği içerisindeyim.

Akrep Bu hafta çalışıyorum ve mutluyum bu yüzden arkama bakasım gelmiyor.

Yay bu hafta benim artık tatil zamanım geldi.

Oğlak bu hafta kuralcılığı ve sorumluluğu biraz abartıyorum sanırım.

Kova bu hafta gelgit aşklardan yoruldum.

Balık bu hafta görmedim, duymadım, bilmiyorum takılıyor.

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

HAFTALIK ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

İKİZLER, YENGEÇ, ASLAN, AKREP

PARA

KOÇ, BOĞA, BAŞAK, OĞLAK,

AŞK

TERAZİ, YAY, KOVA, BALIK

Duygu Güneysu

@astrologyduygu

12 HAZİRAN – 18 HAZİRAN HAFTASI MEDİKAL ASTROLOJİK ETKİLER

12 Haziran Pazartesi gününden 13 Haziran 21:30’a kadar Ay Koç burcunda seyahat edecek. Koç burcu vücudumuzda baş bölgesini temsil eder. baş bölgesinde hassasiyetler ,migren, baş ağrısı, sakarlıklardan kaynaklı kazalar, ağız ve diş rahatsızlıkları, mantar hastalığı, felç, yanıklar, yüz bölgesinde oluşabilecek darbeler bu dönemde gündeme gelebilir.

13 Haziran 21:31’den 16 Haziran 04:44 ‘e kadar Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Medikal olarak bu süreçte; boğaz ve solunum yolları rahatsızlıkları, göz sorunları, kulak, burun ve boğaz hastalıkları, tiroid ile ilgili hastalıklar, boyun fıtığı şikayetleri bu dönemde tetiklenebilir.

16 Haziran 04:47’den 18 Haziran 13:56’ya kadar Ay İkizler burcunda seyahat edecek. Medikal olarak bu süreçte; sinir sistemi, eller, kollar ve omuz ağrıları, damarlarda tıkanıklık, akciğerler ve uyku problemleri bu dönemde tetiklenebilir.

Ay hangi burçta seyahat ediyor ise o rahatsızlıklar ile ilgili ameliyatlar bu süreçte önerilmez.

Esengül Özkan Keskin

astronigt_esn

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları