14-20 Ağustos haftası burçları neler bekliyor?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Pazartesi günü ev yuva aile konularıyla başlayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, aile ev içinde bazı konu ve gündemlerin çözümüyle ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba çocuklar, spekülatif yatırımlar konularında ani beklenmedik gelişmeler ve bu konular kaynaklı maddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eski bir hobinize tekrar başlamak isteyebilir, spora başlayabilirsiniz. Uranüs olumsuz açısı sebebiyle sakatlanmalara ani durumlara karşı dikkat etmenizi öneririm. Bazı Koç ve yükselen koçlar çocuk sahibi olma kararı alabilir, bazıları beklenmeyen gebeliklerle karşılaşabilirler. Kimi Koçların hayatına eski yarım kalmış ilişkilerden dönüşler olabileceği gibi kimileri için de yeni bir aşk başlangıcı olabilir. Perşembe, Cuma sağlığınız, çalışma arkadaşlarınız çalışma ortamınız gündeminiz olabilir. Rutin kontrolleriniz olabileceği gibi, Bazılarınız İçin operasyonel bir gündemle şifalanma potansiyeli var. Bazı Koçlar evcil dostları, ya da yakınlarının sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Hafta içi karşılaştığınız kariyer alanındaki şans ve fırsatlarla ilgili hafta sonuna girerken karar alabilirsiniz. Hafta sonu ilişkileriniz eşiniz ortaklıklarınız gündeminiz olabilir. Eşiniz, sevgilinizle sosyalleştiğiniz bir hafta sonu olabilir. Mutlu haftalar dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya aileniz, evinizle ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Ağustos itibariyle başlayan aile içindeki sıkıntılar, ebeveyn sağlık problemleri ev yuva konularında yaşanan sorunlarda şifalanmalar yaşanabilir. Bazıları evlilik kararı alabilir, evlilik hazırlığında olabilir. Gayrimenkul alım satımı, ev tadilat dekorasyon ya da kira artışı sebebiyle ev değiştirme gündemi olan Boğalar da olabilir. Perşembe Cuma aşk hayatınızda birtakım sorunlar engeller oluşabilir, Perşembe günü sizi zorlayan bu görünümler Cuma Cumartesi günü düzelebilir.




İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya maddi konularla başlıyorsunuz, alacak verecek, ödeme gündemleriniz olabilir, yakın çevreniz kardeşlerimize destek olabileceğiniz gibi onlardan da destek görebilirsiniz. Bazı İkizler kendi iş, ticari girişimlerinizi yapmak isteyebilir, bazılarınız araç, gayrimenkul alım satımı gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Maddi olarak sizi zorlayacak olan abartılı davranışlardan ve harcamalardan uzak olmanızı tavsiye ederim. Trafik, aracınız, girişimleriniz, eğitim ve seyahatleriniz konusunda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ev içindeki bazı problemlerin çözümü İçin harekete geçebilir sizi kısıtlayan zorlukları aşabilirsiniz. Hafta sonu eğlenceye zaman ayırabilir çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz bekar olanlar sevdikleriyle keyifli vakit geçirebilirler. Mutlu bir hafta dilerim.




YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya idealleriniz, yetenekleriniz doğrultusunda kararsız kaldığınız bir türlü netleştiremediğiniz konu ve gündemlerle başlıyorsunuz. Salı Çarşamba maddi konular varlıklarınız ön planda yeni parasal kaynaklar terfi, beklediğiniz bir paranın gelmesi gibi gündemleriniz olabilir. Ağustos sonuna kadar, kariyer fırsatları, terfi bağlantılı gelir artışları yaşanabilir. Bazıları İçin ek gelir yeni gelir kaynakları oluşturarak sorunlarını çözme gündemleri olabilir. Perşembe Cuma bir seyahat planınız ertelenebilir, kardeşler yakın çevre aracınız teknolojik cihazlarınız girişimlerinizle ilgili karşılaşmış olduğunuz zorluk ve blokajları aşabilirsiniz. Hafta sonu evinizde ailenizle belki de büyüklerinizle geçirmek isteyeceksiniz. Güzel bir hafta sonu dilerim.




ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgi Aslanlar haftaya aile üyelerinizden birinin ya da sizin sağlık sorunlarınızla başlayabilirsiniz. Hastane gündemleriniz olabileceği gibi, yalnız kalmak, inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız için tatil, seyahat planları konusunda kararsız kaldığı, net olamadığı durumlar gelişebilir. Özellikle bu hafta itibariyle Ağustos sonuna kadar, görünümünüz, sağlığınız, yaşamınızın tüm alanlarıyla ilgili ani beklenmedik bir kararla değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamak, seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Ağustos ayı içerisinde eski eş, ilişki ya da ortaklık konularında yaşanan problemleri çözmek isteyebilir, tekrar bir şans vermek isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma maddi geliriniz, varlıklarınız, özdeğeriniz konularında gündemleriniz olabilir. Kariyer ve maddi konularda net olmayan belirsiz durumlar canınızı sıkabilir. Özellikle bu iki gün kandırılma ve dolandırılmalar konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazı Aslanlar İçin yeni kariyer fırsatları oluşabilir. Hafta sonu kısa bir seyahat planı yapabilir, yakınlarınızla vakit geçirebilirsiniz.




BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başaklar haftaya sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Hafta ortası içe dönüp bir şeylerin hazırlığını yapmak isteyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bazıları sağlık problemleriyle ilgili hastane gündemleri olabilir, tahlil sonuçlarını alabilirler. Hafta ortası Yeniayla birlikte çok şaşırabileceğiniz beklemediğiniz, arkanızdan dönen birtakım konuları öğrenebilirsiniz. Gizli bir ilişkiye çekilebilir, platonik aşkınız tetiklenebilir. Yurtdışı tatil planlarınız olabilir. Perşembe Cuma odağınız kendiniz, dış görünümünüz olabilir. Eğitim seyahat yurtdışı konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü özelikle ilişkilerde sorun yaşayabilirsiniz. Hafta sonu maddi konularla ilgili gündemleriniz olabilir, harcamalarınız artabilir. Güzel bir hafta diliyorum.




TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Teraziler haftaya kariyer konuları ve gündemleriyle başlıyorsunuz. Kariyerde bir takım fırsatlarla karşılaşabilir bu doğrultuda kararlar alabilirsiniz. Bazıları aileleriyle ilgili bir takım problemlerle ilgilenmek durumunda kalabilirler. Salı Çarşamba sosyal çevreniz arkadaşlarınız hayalleriniz idealleriniz gündeminiz. Yeniayla birlikte hayallerinizi, ideallerinizi gerçekleştirmek adına topluluk ve gruplara hitap eden yeni başlangıçlar yapabilir, bu çalışmayı ortaklı yürütebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, yeni bir aşka başlayanlarınız olabilir. Bazılarıysa mevcut ilişkilerinde hayal kırıklıkları, aldanmalar, yanılsamalar yaşayabilirler. Beklenmeyen ödemeler bu yeniayla karşınıza çıkarak canınızı sıkabilir. Cumartesi günü içinize dönmek yalnız kalmak istediğiniz bir süreç olabilir. Pazar günü sosyal çevrenizden yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Mutlu bir hafta dilerim.




AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrepler haftaya eğitim, seyahat planları, eşinizin ailesi ya da uzak akrabalarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bazıları İçin sosyal medya, e ticaret konularında beklentilerini karşılayabilecek fırsatlar gelişebilir. Hafta ortası kariyeriniz iş yaşamınız gündeminiz. Yeni bir iş, beklediğiniz bir terfi gelebilir. Bazıları İçin eski işyerlerinden tekrar teklif gelebilir, eskiden başvurdukları bir yerden dönüş olabilir. Bazılarınız İçin aile üyelerinden biriyle problemler ya da onun tetiklenen eski bir rahatsızlığıyla ilgilenme durumunuz olabilir. Perşembe, Cuma sosyalleştiğiniz gruplar içerisinde olduğunuz bir süreç, arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Hafta sonu dinlenmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Güzel bir hafta dilerim.




YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya ödemeler, ek gelirler, nafaka, eş geliri konularıyla başlayabilirsiniz. Salı Çarşamba eğitim seyahat dış ticaret yurtdışı bağlantılı konular uzak akrabalarınız eşinizin ailesi, sosyal medya, e ticaret konularında gündemleriniz olabilir. Eski bir hobinize tekrar başlayabilir, bununla ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma günü kariyer konularında net olmayan durumlar otoritelerle çatışmanıza sebep olabilir. Bazı Yay burçları bu süreçte kendi girişimlerini hayata geçirmek isteyebilirler. Kimileri de ailelerinden birisi ya da eşinin ailesinden büyüklerin sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Hafta sonu arkadaşlarınıza organizasyonlara zaman ayırdığınız bir süreç, mutlu bir hafta dilerim.




OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar konu ve gündemleriyle başlıyorsunuz. Bu konularda bir takım yol ayrımlarına girebilirsiniz. Salı, Çarşamba eski bir borcu yapılandırabilir, beklediğiniz miras ya da bir para gelebilir. Nafaka, ek gelir, eş geliri konularında gecikmeler ve sorunlar yaşayanlar olabileceği gibi kredi çekmek isteyenleriniz de olacaktır. Bazılarınız için tekrar eden sağlık sorunları ya da estetik kaygıları sebebiyle operasyon ameliyat gündemler olabilir. Bu haftadan itibaren Eylül’ün ilk haftasına kadar ekstra gelirler alanındaki sorunlarınızı çözmüş olacaksınız. Eş geliri, ortaklı ticari gelirleriyle ilgili artışlar yaşayanlarınız olabilir. Çocuklarınızla ilgili ya da aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma sosyal medya, yurtdışı konuları, seyahat konularıyla ilgili gündemleriniz olabilir bu alanlarda şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.




KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya iş ortamınız sağlık konularınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz, sağlığınızla ilgili tetkikler yaptırabilir, iş ortamında bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Salı Çarşamba ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar gündeminiz. Geçmişten gelen bir teklifi tekrar alabilir, ortaklı bir girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Mevcut ortağınızla beklenmedik bazı problemler yaşayabilirsiniz. Eşiniz, ilişkiniz konusunda geçmişteki bazı konuların ani bir gündemle tekrar karşınıza çıkması sebebiyle problemler yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma miras, nafaka, ek gelirler, kredilerle ilgili konu ve gündemleriniz olabilir Ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Kimileri için, kredi, ek gelirler konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Mutlu bir hafta dilerim.




BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya sevdikleriniz sosyal çevreniz konularında gündemlerle başlayabilirsiniz. Bazılarınız çocukları, hobileri, spekülatif yatırımlar konusunda kararsız kaldığı konularla haftaya başlayabilir. Salı Çarşamba çalışma ortamınız, sağlığınız, evcil dostlarınız konularında yeni ani gelişen gündemleriniz olabilir. 6. Evinizde gerçekleşecek Yeni ayla birlikte Eylül’ün ilk haftasına kadar çalışma ortamınız biriminizle ilgili bir yeni başlangıç söz konusu olabilir. Bazıları eski işyerlerinden, eskiden başvurduğu bir işten teklif alabilirler. Yeni bir iş, uzun zamandır ertelediğiniz bir sağlık sorunuyla ilgili tedaviye başlayabilirsiniz Perşembe Cuma ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar sözleşmeler gündeminiz olabilir. Hafta sonu ödemeler, borçlar, parasal alacak verecek konuları gündeminiz olabilir. Mutlu bir hafta dilerim.

GÜNLÜK YORUMLAR

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

16.8.2023

Güne aşk ilişkileri, evlilik alanların da epey aktif bir iletişim içerisin de başlıyoruz. Eril kişiler fazla gündem de olacaktır. Karmaşık bir ruh hali içerisin de olabilir. Sabah küsenler akşam barışabilir veya sabah ani gündemler yaşayanlar akşama doğru etkisi kalmayabilir.

17.8.2023

Güne takıntılı bir ruh halinde başlayabilirsiniz. Biraz kendimizi karamsar ve kısıtlanmış hissedebiliriz. Kararsız kalacağınız bazı konular yaşanabilir. Eksik kalan yarım bıraktığınız işleri tamamlamak ve dip köşe temizlik yapma isteği içerisin de olabilirsiniz. Sağlık anlamında 2 gün boyunca sindirim sistemi, bağırsak hassasiyetleri yaşanabilir.

18.8.2023

Sabah erken saatler de yardımlaşma destek ve ufak şanslar elde edebilirsiniz. Seyahat, eğitim, sosyal medya, yurt dışı kardeş konuları aktif olabilir. Fikirleriniz de daha özgür, duygularınızı daha dürüst şekilde ifade edebileceksiniz. Sorun yaşayan kişilere destekte bulunup durumu toparlayıp aralarını düzeltebilirsiniz.

19.8.2023

Güzel ani şaşırtıcı sürpriz haberler alabileceğiniz birgün olabilir. Kararlı, girişimci aktif daha hırslı olabilirsiniz. Kandırılma, dolandırılma enerjisi yüksek sadece biraz dikkat edin. Sağlık anlamında önümüzde ki 2 gün şeker hastalığı ,böbrek, bel gibi hassasiyetler yaşanabilir.

20.8.2023

Gün içerisin de güzel ufak hediyeler alabilirsiniz. Duygusal anlamda çoşkulu, heyecanlı keyifli olacağınız birgün. Eş ve aşk ilişkileriniz de sevgi, ilgiyi hissedebileceksiniz. Ayrıca yakın arkadaşlarınız la toplanıp güzel davetler de ortamlarda bulunabilirsiniz.

14 Ağustos 2023

Güne dalgın başlayabilirsiniz. Kendinizdeki bağımlılıkları sorgulayabilirsiniz. Değişmem gerek diyip ; çıkış bulamadığınız farkında olmadığınız alışkanlıklarınızdan dönüşmeye çalışırken içsel motivasyonunuz gelgitli olabilir. Duygusal patlamalar yaşanabilir. Eskiler , geri dönüşü olmayan hatalar der gibisiniz. Ödemlerinizi yapılandırmaya dikkat…Unutulan yada sonra öderim dediğiniz konularla ilgili gündeminizi olabilir. Korku ve üzüntüyü bir kenara bırakıp yapabileceklerinize odaklanmamalı ; depresif olmamaya özen gösterin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

15 Ağustos 2023

Şans oyunlarında ve spekülatif konularda risk alma duygusu artabilir. Başkasından gelebilecek yada ortaklı kazançla ilgili sıkıntılı durumlar olabilir. İhtiyaç dışı harcamalardan kaçınmakta fayda var. Yakınlarınızla ve iş ortamında ilişki içinde olduğu kişiler ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. Egosal davranışlar ya da söylemler sıkıntılı durumlar yaratabilir. Strese bağlı yeme ,içme konularında abartmamaya dikkat…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16 Ağustos 2023

Planlarında değişiklik olabilir. Sıkıntılı ilişkilerde kopmalar olabilir. Özgürlük isteğiniz baskın olabilir. Çevrenizin gelenekçi düşünce ve davranışları bunaltabilir. İçsel motivasyonunuzu dengeye getirebilirseniz. Geçmişte sevdiğiniz biri tarafından kırılmış olmak gerçek duygularınızı bastırmak ve hislerinize güvenmemenize sebep olabilir. Takıntılı ve sabit fikirli olabilirsiniz. İlişkilerinizde uyumu yakalayabilirsiniz. Kaza ve yaralanmalara da açık birgün trafikte ayrıca dikkat edin. Aşk olsun hayatımda diyenler için yeni karşılaşmalar olabilir. Arkadaşlarınızdan ya da iş ortamında destek görebilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

17 Ağustos 2023

Güne keyfim yok , canım bir şey yapmak istemiyor diyerek başlayabilirsiniz. Kendinizi bunalmış,kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendi öz güveninizi ve değerinizi sorgulayabilirsiniz. Maddi konularda temkinli olmakta fayda var. Otorite figürleriyle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamındaki üstlerinin mobing uyguladığını düşünebilirsiniz. Genel olarak duygusal olarak yorucu bir gün olsa da güneş her vakit yeniden doğar. Gün içinde kendinizle baş başa kalmaya özen gösterin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

18 Ağustos 2023

Güne daha rahat ve keyifli başlayabilirsiniz. Yenilikçi düşünceler içinde olabilirsiniz. İlgi alanınıza göre kursa veya eğitime başlama kararı alabilirsiniz. İkili ilişkiler daha uyumlu ve romantik anlar yaşanabilir. Sevgi dilinizi anlamayı seçin. Olumsuz duyguları manipüle etme ihtiyacınızı kontrol altına alabilirsiniz. Başkalarına destek olabilir özünde kendinizi şifalandırdığınızı hatırlayın. Duygularınızı ve düşüncelerinizi harmanlayın. Digital platformlardan ticaret yapanlar içinde hareketli bir gün olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

19 Ağustos 2023

Hayaller ve gerçekler… Düşünceler karışık olabilir. Ayrıca bugün yediğiniz , içtiğiniz her şeyin son kullanma tarihini kontrol etmeye dikkat… Alerjik reaksiyonlara olabilir. İkilemler yaşayabilirsiniz. Kadın figürlerden destek görebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda öncülük etme arzusu içinde olabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Tabi bu durum da gerginliklere sebep olabilir. İnandıklarınızı sorgulayabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

20 Ağustos 2023

Evet bugün herkes HAYIR demeyi öğreniyor. Kendi sınırlarını belirleyip nerde dur demesi gerektiğini fark edebilirsiniz. Kontrat veya sözleşme vb. imzalarken dikkatli olmakta fayda var. Sonrasında üzülmemek adına dikkatli ekstra dikkat… Şans oyunları spekülatif yatırımlarda sıkıntılı olabilirsiniz. Spor, eğlence, estetik konularında harcama yaparken abartmamakta fayda var.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

14 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu

Umudunuzu yitirmeyin, her yeni güne umutla başlayın. Duygusal gücünüzü artırın.

İyimser olun, ruhunuzu güçlendirecek ortamlarda veya arkadaşlarınızla bir araya gelin.

Ani değişimler karşısında sakinliğinizi koruyun. Hafif gıdalar yiyin. Yaratıcı yönünüzü pozitif alanda kullanın.

Günün Mottosu

“ Yaradanın arzuladığı saf ve temiz ışığım.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

15Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir.

Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

Günün Mottosu

“ Beklentilerimi sevgiyle bırakıyorum. İlahiden gelene güvenmeyi seçiyorum.1

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Doğa sevgisini, aile sevgisini , arkadaş , hayvan ve ev sevgisini artırır.

Günün Mottosu

“ Takdir edilme ve onaylanma ihtiyacımı sevgiyle kabulleniyor ve hayatımdan sevgiyle gönderiyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

17 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Günün Mottosu

“Sahip olduğum herşeye şükürler olsun.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

18 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi (lacivert)

Sezgilerin konuşmaya başlar. Mantık ve sezgilerinizi doğru alanda kullanmaya özen gösterin. Adil olabilmeyi ve nötr olmanızı kolaylaştırır. Gelecek planları yaparken , karamsarlıktan uzak kalın. Günün keyfini sevdiklerinizle vakit geçirerek, keyif alın.

Günün Mottosu

“Tüm kontrolcülüklerimi sevgiyle bırakıyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

19 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz. Mor rengi ibadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin. Vesveseden ve melankoliden uzak kalmakta fayda var. Vitaminlerinizi tam alın . Dikkatsizlikten ve dağınıklıktan uzak olmaya çalışın.

Günün Mottosu

“ Kendime ve herkese söylenmekten vazgeçiyorum. Kendimi ve herkesi olduğu gibi kabulleniyorum.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

20 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 8 bereket günü

Günün rengi; Pembe veya Gold

Niyetinizi yapıp kumbaranıza para koyuyoruz. Daha önce bereket kumbarası yapanlar aynı kumbaraya para atabilir.

Niyet:

" Hayatıma daha fazla refahı, bolluğu, bereketi ve zenginliği kabul ediyorum onaylıyorum ve refah içinde yaşamayı hak ediyorum. Bolluk bereket içinde bir hayatım olmasını seçiyorum, gelirimin en üst seviyede artmasına ve mükemmel şartlarda yaşamaya niyet ediyorum. Ben bolluk bereketi, refahı ve zenginlik içinde bir hayat sürmeyi seçiyorum ve şimdi bolluk bereket enerjisini hayatıma davet ediyorum. Ve öyle de oldu. Teşekkür ederim "

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

@astrologyduygu

Duygu GÜNEYSU

BURÇLAR NE DİYOR

KOÇ BU HAFTA İLİŞKİLERİ İLE İLGİLİ ANİ KARARLAR VERİYOR.

BOĞA BU HAFTA DENGESİZ İNSANLARLA UĞRAŞIYOR

İKİZLER BU HAFTA SAMANLIKTA İĞNE ARIYOR.

YENGEÇ BU HAFTA TATİLE ÇIKINCA HERŞEY DEĞİŞECEK SANIYOR.

ASLAN BU HAFTA İNSANLARI ANLAMAYA ÇALIŞMALI. EMPATİ ŞART !

BAŞAK BU HAFTA CAHİLLİĞE TAHAMMÜLÜ YOK.

TERAZİ BU HAFTA SEBEPSİZ BİR YALNIZLIK HİSSİNDE

AKREP BU HAFTA FAZLA CESARETLİ ADIMLAR ATABİLİR.

YAY BU HAFTA NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYOR ANLAMSIZ ŞEKİLDE MUTSUZ.

OĞLAK BU HAFTA ÖZDEĞERİNİ VE KENDİNİ SORGULUYOR.

KOVA BU HAFTA EV AİLE KONULARIN DA ANİ GÜNDEMLERİ OLABİLİR.

BALIK BU HAFTA KATI BİR RUH HALİNE BÜRÜNECEK. SIFIR MELANKOLİ

ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

BOĞA, BAŞAK, AKREP, YAY

AŞK

KOÇ, TERAZİ, KOVA, İKİZLER

PARA

YENGEÇ, ASLAN, OĞLAK, BALIK

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları