17 Temmuz yengeç yeni ayı ve haftanın burçlar üzerindeki etkisi

17 Temmuz İstanbul saatiyle 21:31 de Yengeç burcunun 24 derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeni aylar Yenilik enerjisi taşırlar ve bir şeyleri başlatmakla alakalıdır. Her birimiz haritamız doğrultusunda etki alıyor olacağız, ama en çok öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar özelliklerde bu burçların 19-30 dereceleri arasında gezegen yerleşimleri olanlar Yengeç yeni ayından yoğun etki alacaklar. Yeni ay İle gelen yenilikleri başlatmak ve adım atmak İçin iki gün sonrasını tavsiye ederim.

Yengeç yeni ayıyla birlikte daha duygusal, empatik, hassas, duygusal güvence ihtiyacında, geçmişle alakalı konularla ilgili, anaç, koruma kollama besleme ait olma duyguları içerisinde olacağız. Evimiz, ailemiz, aile kurmak ,yuvamız köklerimiz, vatan, yeme içme, güvenlik, barınma, gayrimenkul, emlak, annelik temalarında gündemlerimiz olabilir.

Yeni ay an haritasında Kova burcunun yükseliyor olması sosyal çevremiz, ait olduğumuz gruplarla ilgili gündemler, yenilikler, özgürlük isteği duygu ve durumlarını da tetikleyebilir. Yükselen yöneticisi Uranüs yeni ay İle sekstil, Plüton gezegeniyle trine açıda o halde yeteneklerimiz, kariyerimiz, ilişkilerimiz, ortaklıklar, yaşamımızın her alanıyla ilgili sürpriz bir şekilde gelen, ait olduğumuz duygu ve durumlardan sıyrılarak ideallerimiz doğrultusunda ilerleyebileceğimiz kadersel dönüşümler ve başlangıçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabiliriz. Yeni ay İle birlikte gelen bu dönüşüm ve ilerleme kolay olmayacak belki de krizler, manüplasyonlarla savaşmamız gerekecek, kendimizle bile çeliştiğimiz, bugüne kadar farkında olmadan kendimizi kısıtlayarak kaybettiklerimizi düşünüp, bu defa geleneksel düşünce ve baskılardan sıyrılarak ideallerimiz ve isteklerimizi güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğimiz süreçler, olaylar deneyimleyebiliriz.

Bazılarımız bu mücadeleyi çok beğendiği ama ekonomisini zorlayan evi alma kararı verirken, bazılarımız hayalini kurduğu ülke ya da şehir değişimi için mücadele verecek. Uzun zamandır mücadele ettiğimiz bir sağlık sorunuyla ilgili bir tedaviye, diyete başlayabilir, kimilerimiz günlük rutinlerini değişirken kimileri de, iş değiştirecek olabilir.

Yengeç yeni ayıyla birlikte kariyerimiz, toplumsal statümüz kaynaklı karşılaştığımız fırsatlar için, zorlanarak ilerlesek de istikrarlı ilerleyenlerimiz için kalıcı başarılara ve durumlar söz konusu olacaktır.

Genel olarak Yeni ay haritasına baktığımızda sağlık, çalışma hayatı, iş ortamı, birimimiz, çalışma ortamımız. evcil hayvanlar, yer değişimleri, emlak gayrimenkul, yeme içme, annelik, ailemiz, evlilik, ortaklıklar, vb konularla ilgili gündemlerimiz olabilir.

Dünya genelinde Yeni ay İle birlikte halk sağlığı, salgın hastalıklar, çalışanlar, sağlık çalışanları, güvenlik güçleri, ordu, istihdam, kafeler, yiyecek içecek alanları, hastaneler, hapishaneler, azınlıklar, büyük baş hayvanlar, manastırlar, ibadet yerleriyle ilgili gündemler olabilir. Demir yolları, hava ulaşımlarıyla ilgili yenilikler, sağlık sektörü, enerji sektörüyle, ilaçlarla ilgili yenilikler, düzenlemeler, yeni buluşlar, bankacılık sistemlerinde yenilikler olabilir.

Türkiye genelinde baktığımızda Yeni ay Türkiye’ nin 1. Evinde gerçekleşiyor. Halk, halk sağlığı, vergi mükellefleri, sağlık çalışanları, güvenlik güçleri, ordu, istihdam, çalışanlar, memurlar, kafeler, yiyecek içecek alanları konularında yeni düzenlemelerden söz edebiliriz.

Yeni ay’ ın Merkür ve Satürn karesi topraklar, sınırlar, tarım, çiftçiler, gayrimenkul konuları, madenler, binalar, muhalefet, hastane, bakım evleri, hapishane, azınlıklar, büyük baş hayvanlarla ilgili de zorlayıcı gündemler getirebilir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koçlar Yeniay 4. Evinizde gerçekleşecek. Ev, yuva aile konuları, aile olma, ebeveyn olma gibi konularınız olabilir. İdealize ettiğiniz bir kariyer fırsatı sebebiyle şehir ülke değişimine bağlı ev değiştirebilirsiniz. Taşınma, tadilat, gayrimenkul alım satımı gündemleriniz olabilir. Aile üyelerinizden birinin sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Rüyalarınızın önem kazandığı bu süreçte size rehber olacak nitelikte haberci rüyalar olabilir 23 Temmuz Güneşin Aslan burcu geçişiyle birlikte aşk çocuklar spekülatif yatırımlar hobilerinizle bir ay boyunca konu ve gündemlerinizin olduğu, çocuklarınızla daha çok vakit geçirdiğiniz, onların hayatıyla ilgili karar aldığınız yaratıcılığınızın arttığı, tatil ve eğlenceye harcamalarınızın arttığı bir süreç olabilir.

Venüs’ün retrosuyla birlikte yarım bıraktığınız bir hobinize geri dönebilirsiniz. Kalbi boş olanların hayatına yeni biri girebilir ya da eski aşklardan dönüşler yaşanabilir. İstenmeyen gebelikler spor sakatlanmaları konularında dikkatli olmanızı öneririm.

Ay düğümlerinin burcunuza geçmesiyle daha çok kendi ihtiyaçlarınız ve yeteneklerinize yöneldiğiniz, enerjik, coşkulu, girişimci bir ruhta olduğunuz istekleriniz için mücadele ve motivasyonunuzun artacağı bir buçuk yıllık bir süreç başlıyor. İlişkiler aksında deneyimleyeceğiniz bu süreç evlilik ortaklık açık düşmanlarınızla ilgili gündemler verebilir. Yeni ayın güzellikler ve yeni başlangıçlar getirmesini dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar 3. Evinizde deneyimleyeceğiniz Yeniay ile birlikte kardeşleriniz, yakın çevrenizle ilgili gündeminiz olabilir. Kardeşlerinizin yeni başlangıçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Kararlarınız ve planlarınızda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz . Yaşadığınız sosyal çevreyi değiştirebilir, araç alım satımı, teknolojik cihaz alışverişi yapabilirsiniz. Ay düğümlerinin 6-12 aksınıza geçmesiyle birlikte bir buçuk yıllık süreçte sağlık çalışma hayatı, evcil hayvanlarınız, günlük rutinleriniz, bilinçaltı, yurtdışı gibi konularda gündemleriniz olabilir. 23 Temmuz Güneşin Aslan burcu geçişiyle birlikte Ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir, Venüs’ün 4. Evde retro hareketi sebebiyle aile içinde daha önce yaşanmış problemlerin, hukuksal konuların tekrar gündeme gelmesi yaşanabilir. Aile üyelerinden birinin eski bir sağlık problemi tetiklenebilir. Gayrimenkul alım satım, tadilat, taşınmazlarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Yeniayla huzurlu yeni başlangıçlar dilerim

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER

sevgili ikizler ve yükselen ikizler 2. Evinizde deneyimleyeceğiniz yeni ay İle birlikte maddi kaynaklarınız, varlıklarınızla ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bir işe girebilir, terfi alabilirsiniz. Şehir,Ülke değişimi gündemleriniz olabilir. Ay düğümlerinin Terazi Koç aksına geçmesiyle birlikte 1,5 yıl boyunca hayalleriniz ideallerinizi gerçekleştirmek adına risk alabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni gruplar ve sosyal çevreler içerisine girebilir, toplum yararına çalışan dernek, vakıf sivil toplum örgütlerinde yerinizi alabilirsiniz. 23 Temmuz güneşin Aslan burcu geçişiyle birlikte eğitim, seyahat yer değiştirme konularında kararlar ve yön değişimleri yaşayabilirsiniz. Araç alım satımı yapabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. 23 Temmuz Venüs’ün 40 günlük retro sürecinde iletişimsel sıkıntılar, teknolojik cihazlarınız ve aracınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte çocukluk arkadaşlarınızla, lise aşkınızla karşılaşabilir eski anıları yad edebilirsiniz. Yeni ayın ışığını yansıttığı, mutlu bir hafta dilerim.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç ve yükselen yengeçler, Yeni ay enerjisini 1. evinizde yaşıyor olacaksınız. 1. ev dış görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ve hayatınızın tüm alanlarını kapsar. Görünüşünüz saçınız, yüzünüzle ilgili değişimler estetik dokunuşlar yaptırmak isteyebilirsiniz. 23 temmuz- 4 Eylül tarihlerinde güzellik estetiği temsil eden Venüs retro estetik operasyonlarınızı bu tarihlere denk getirmemenizi tavsiye ederim. Yurtdışı seyahati, tatil planları yapabilir, sınav ve eğitimlerle ilgili beklentilerinizi karşılayan, idealleriniz doğrultusunda başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni guruplar, sosyal projeler içerisinde yer alabilir, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz. 17 Temmuz Ay Düğümlerinin 10-4 aksınıza yerleşmesiyle birlikte kariyeriniz, toplum önü statünüz önem kazanacak. Bu bir buçuk yıl içerisinde kariyerinizde insiyatif ve risk alarak girişim yapabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Bazılarınız yeni kariyer teklifleri bağlantılı ev değiştirme, terfi gibi konular yaşarken bazıları da bu bir buçuk yıl içerisinde evlenme kararı alabilirler. 23 Temmuz Güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs retrosuyla birlikte parasal kaynaklarınız ve varlıklarınız alanında gündemlerde karar almanızı, varlıklarınızla ilgili alım satım gündemleri verebilir. Kaybettiğiniz değerli bir eşyayı bulabilir, beklediğiniz bir ödeme bu süreçte elinize geçebilir. Yeni ay ile güzel başlangıçlar dilerim.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslanlar Yeni ay 12. evinizde gerçekleşiyor. 12. Ev kontrol dışı dediğimiz çok müdahale edemediğimiz alandır. 12. Ev hastaneler, kapalı alanlar, yurtdışı, hastalıklar, yatarak tedavileri anlatır. Birtakım konularda hazırlık sürecimizi, inziva ve istirahat sürecini de anlatmaktadır. Ortaklı ticari bir girişimin hazırlığını yapabilir, kariyerinizle ilgili sizi maddi açıdan rahatlatacak yeni girişimlerde bulunabilirisiniz. Bazılarınız için terfi, yeni bir iş gündemi olabilir. Ay düğümlerinin 3-9 aksına geçmesiyle birlikte 1,5 yıl boyunca yeni eğitimler, hukuksal konular, yurtdışı, e ticaret, başka bir şehir, ülkede yaşamak, eşinizin ailesiyle ilgili konu ve gündemleriniz olabilir. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün 40 günlük retro hareketi 1. Evinizde olacak. fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir, spora diyete başlayabilirsiniz. Estetik dokunuş ve görünüşünüzle ilgili değişimleri Venüs retrosu sebebiyle 4 Eylül sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. İlişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınızda sorunlar yaşadığınız bu süreçte sabırlı olmanızı ve makul davranmanızı öneririm Venüs retrosu bitiminde yaşanan sorunlar konusunda düzelmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir, eski eş, eski sevgili geri dönebilir. Kilo almaya yatkın olduğunuz bu süreçte sağlığınıza da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yeni ay ve yeniliklerle şifalanmanızı mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başaklar ve Yükselen Başaklar Yeni ay hayaller, idealler ve büyük şansları, grupları, arkadaşlarınızı, sosyal çevrenizi temsil eden 11. evinizde. Çokça sosyalleştiğiniz, arkadaşlarınıza, eğlenceye vakit ayırdığınız bir süreç olabilir. Yeni bir sosyal çevre, yeni proje içine girebilir, grup çalışmalarına dahil olabilirsiniz. Bir sivil toplum örgütü, dernek veya vakıfa üye olabilir, gruplara ulaşacak yeni bir çalışma içerisine girebilirsiniz. Bazılarınız arkadaşlarınız arasında ayıklamalar yaparken, bazılarınız evlenebilir, evlilik yolunda organizasyonları olabilir. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri 18 ay boyunca 2-8 aksınızda seyahat edecek. Burada tutulmalarla birlikte kadersel değişimler ve konular getirecek. Maddi geliriniz, varlıklarınız, miras, nafaka, tazminat, ameliyat, operasyon, ortaklı ticaret, borçlar, kredilerle başlıklı konularda gündemler deneyimleyebilirsiniz. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün 12. Evinizde retrosu sebebiyle gizli kadın düşmanlarınızın arkanızdan çevirdikleri ortaya çıkabilir. Plotonik aşkların tetiklendiği, gizli ilişkilerin ortaya döküldüğü bu süreç olacaktır. Bir sağlık sorununuz kaynaklı hastane gündemleriniz olabilir, bu süreçte 23 Temmuz 4 Eylül tarihleri arasında estetik operasyon önermiyorum. Yurtdışı tatil planı olanlar süreçlerinde sıkıntılar yaşayabilirler. Yaratıcı yetenekleriniz için verimli bir süreç olacaktır. Mutlu yeni başlangıçlar dilerim.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler 10. evinizle gerçekleşecek yeni ayla birlikte kariyeriniz, statünüzle ilgili bir yenilik enerjisi var. İş değişimleri, terfi gündemleri, birim değişimi söz konusu olabilir. Çalışmayanlar için yeni iş başlangıçları, yeni teklifler gelebilir. Bazılarınız evlilik kararı alabilir, evlenebilirler. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri 1-7 aksınızda 1, 5 yıl boyunca hareket edecek. Düğümlerin 1-7 aksında seyahati, daha çok biz dediğiniz, ortaklık, evlilik, ilişkiler konularında desteklendiğiniz bir süreç getirecek olup, bu konularda tutulmalarla birlikte kadersel değişim dönüşümler getirecektir. 23 Temmuz itibariyle Güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retrosuyla birlikte sosyal çevreniz, arkadaşlarınız tarafından sevilmediğinizi hissettiğiniz arkadaşlarınızla, kadın figürlerle problemler yaşadığınız bir süreç olabilir. Yarım bıraktığınız bir hayalinizi idealinizi gerçekleştirmek isteyebilir, eskiden üye olduğunuz dernek vakıf, kulübe tekrar üye olabilirsiniz. Geçmişten arkadaşlarınızla karşılaşabilir görüşmediğiniz bir arkadaşınızla barışabilirsiniz. Güzel başlangıçlar ve huzurlu bir hafta dilerim.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler Yengeç Yeniayıyla birlikte seyahatler, yurtdışı, sosyal medya, hukuksal konular, eğitimler, eşinizin ailesi, akademik kariyerinizle ilgili gündemleriniz olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, yurt dışına seyahate çıkabilirsiniz. Bazılarınız şehir, ülke değişimi fırsatlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sosyal medya, e-ticaret, yayıncılık, turizm, lojistik alanlarında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla grup olarak tatile çıkabilir, kariyer sebebiyle seminer, söyleşi bağlantılı seyahatleriniz olabilir. 17 Temmuz itibariyle Ay düğümlerinin burç değiştirmesi sebebiyle 1,5 yıl boyunca 6-12 aksınızda tutulmalarla birlikte kadersel geçişler yaşayacağınız konular, sağlığınız, çalışma ortamınız, günlük rutin ve evcil hayvanlarınız olacak. Bilinç altı konular, kaygılarınız, korkularınız, gizli düşmanlarınız, sırlarınızla ilgili de gündemlerinizin olacağı bu uzun süreçte kontrol dışı kayıplar, sağlık sorunlarının tedavisi ya da yakınlarınız sebebiyle hastane gündemleriniz de olabilir. 23 Temmuz Güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retrosu sebebiyle kariyeriniz de problemler kadın yöneticiler, kadın figürler sebebiyle sorunlar yaşayabilir, işten ayrılabilirsiniz. Daha önce başvurduğunuz işten ya da eski çalıştığınız iş yerinden teklif gelebilir ve değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte Evliliklerinde sorunlar yaşayanlar olabileceği gibi, ailesinden birinin eski bir sağlık probleminde tetiklenmeler sebebiyle gündemleri olanlar da olabilir. Hafta boyunca güzellikler ve kolaylık sizlerle olsun.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar ve Yükselen Yaylar 17 Temmuzda gerçekleşecek yengeç yeni ayı 8. Evinizde, miras, nafaka, tazminat, borçlar, krediler, eş geliri, ameliyat ve operasyonlarla ilgili konu ve gündemleriniz olabilir. Bazılarınız kredi başvurusu yaparken, bazılarınızda kredi borcunu yapılandırabilir. Eş gelirinde artış yaşayanlar, ekstra gelir, prim gibi yeni gündemleriniz olabilir. Kimi Yay burçları sağlık sebebiyle, kimileri de estetik güzellik için operasyon ameliyat kararı alabilirler. Estetik ameliyat ve operasyonlarınızı 23 Temmuz- 4 Eylül tarihlerine getirmemenizi tavsiye ederim. 17 Temmuz itibariyle ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle birlikte 1,5 yıl boyunca tutulmalarla aşk, çocuklar, hobileriniz, spor, spekülatif yatırımlarınız, yaratıcılık gerektiren işler ve sosyal çevreniz arkadaşlarınız hayalleriniz ideallerinizle ilgili gündemler ve tutulmalarla birlikte kadersel dönüşümler hayatınızda aktif olacaktır. 23 Temmuz Güneş’ in Aslan burcuna geçmesi ve Venüs’ün de retro olması sebebiyle Yurtdışı konuları, dış ticaret, eğitim, seyahat, yayıncılık, sosyal medya, hukuksal konularla ilgili zorlayıcı gündemleriniz olabilir. Dış ticaret, e ticaret konularında problemler, unuttuğunuz unutuldu dediğiniz bir davanın tekrar gündeme gelmesi gibi durumlar yaşanabilir. Yarım bıraktığınız bir eğitime tekrar başlayabilir, eşinizin ailesiyle daha önce yaşanmış olan problemler tekrar gündeme gelebilir. Neşeli eğlenceli bir hafta ve güzel başlangıçlar dilerim

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar Yengeç yeni ayı 7. Evinizde, 7. Ev evlilikler, ortaklıklar, anlaşmalar, açık düşmanları temsil eder. Bu yeniayla birlikte bu konularda krizler ve manüplasyonlar yaşayarak yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Kimileri evlilikleriyle, ortaklıklarıyla ilgili gündemlerde kararsız kaldığı durumlar yaşarken. kimileri de evlilik kararı alabilir ya da yeni bir ortaklık girişiminde bulunabilirler. Bazıları için emlak gayrimenkul alım satımı, taşınma, tadilat yer değiştirme gündemleri yaşanabilir. 17 Temmuz itibariyle Ay düğümleri burç değiştiriyor, 18 ay boyunca tutulmalarla birlikte kadersel dönüşümler yaşayacağınız konular, ev, yuva, aile ve kariyer konuları, toplum önü statünüz olacak. Bekar olanların bu 1,5 yıllık süreçte evlenmesine, çocuk sahibi olmasına kariyerlerindeki değişimlere sebep olabilir. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retro hareketi sebebiyle Miras, nafaka, ortaklı ticari gelirler, eş geliri, prim, vergi, borç konularında gündemleriniz olabilir. Unuttuğunuz bir borç karşınıza çıkabilir. Kredi çekmek isteyebilirsiniz, Venüs retrosunda çekilen krediler zor ödenir, kredi işlemlerinizi 23 Temmuz 4 Eylül tarihlerine getirmemenizi tavsiye ederim. Nafaka, miras, eş geliri konularında yavaşlama ve gecikmeler yaşanabilir. Tekrar eden bir sağlık sorununuzla ilgili ameliyat operasyon gündemleri olabilir, estetik operasyon düşünüyorsanız Venüs retro tarihlerine denk getirmeyin. Cinsel hayatınız ve cinsel sağlık problemlerinizle ilgili gündemleriniz olabilir. Sağlıklı huzurlu bir hafta dilerim.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kovalar yeni ay 6. Evinizde gerçekleşiyor olacak. bu alan iş ortamınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutinler, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili alandır. Kariyerinizde yeni bir görev, yeni bir birim, ofis değişimi, iş yerinde sistemsel yenilikler olabilir. Çalışmayan Oğlaklar yeni bir işe girebilirler. Bazı Oğlakların İş arkadaşlarıyla ilgili zorlayıcı gündemleri olabilir. Diyete ya da bir sağlık sorunu sebebiyle yeni tedavilere başlayanlarınız olabilir. Yeme içme, miğde, meme, üreme organları kaynaklı sağlık problemlerine dikkat etmenizi öneririm. Bazı Kovalar evcil hayvan sahiplenirken bazıları da minik dostlarının tedavi ve kontrollerini yaptırabilirler. 17 Temmuz itibariyle düğümler burç değiştiriyor ve 1,5 yıl boyunca tutulmalarla birlikte kadersel potansiyellerinizde değişiyor. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim, ticaret, seyahat, yaşam alanınız konularında gündemleriniz olabilir, bu 18 aylık süreçte bazılarınız ticari girişimde bulunurken, yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz vatan topraklarına dönme kararı alabilirler. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retrosu sebebiyle evlilik, ortaklıklar, ikili ilişkiler, açık düşmanlarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Venüs’ün gerileme hareketi boyunca bu konularda sınanacağınız geçmiş olaylarla karşılaştığımız konu ve gündemleriniz olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyenler olabileceği gibi, eski eşi, eski sevgilisi dönenler de olabilir. Ortaklıkları olanlar bu süreçte sorunlar yaşayıp yolları ayırmak isterken, bazılarına yeni ortaklık teklifleri gelebilir. Güzel başlangıçlar ve huzurlu bir hafta dilerim.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balıklar ve Yükselen Balıklar Yengeç Yeniayı 5. evinizde gerçekleşecek. Aşk, eğlence, hobiler, çocuklar, sportif faaliyetler, spekülatif yatırımlar gündeminizde olabilir. Bekar balıkların aşk kapısını çalabilir. Bir hobinizle ilgili eğitime başlayabilir, spor salonuna yazılabilirsiniz. Spekülatif yatırımları olanlar bu alanda iniş çıkışlar yaşayabilirler. Yetenekleriniz ve idealleriniz doğrultusunda başlattığınız girişimlerle görünür olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri burç değiştiriyor bu doğrultuda kadersel potansiyelleriniz de değişiyor. 1,5 yıl boyunca tutulmalarla birlikte maddi konular, varlıklarınız, miras, kredi, borçlar nafaka, tazminat, ek gelirler ortaklı ticaret, eş geliri ameliyat operasyon gibi gündemleriniz olabilir. 23 Temmuz itibariyle Güneşin Aslan burcuna geçişi ve Venüs’ün retrosu sebebiyle çalışma hayatı, iş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınız, evcil hayvanlarınızla ilgili konu ve gündemleriniz olabilir. İşten ayrılan Balıklar olabileceği gibi eski başvurduğu işten, eski çalıştığı iş yerinden teklif alanlar da olabilir. İş ortamında kadın figürlerle problem yaşayabilir, iş yerinizden biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Eski bir hastalığınız, Kulak, burun, boğaz, idrar yolları iltihabı, şeker, omurga, kalp damar, göz rahatsızlıklarında tetiklenmeler yaşanabilir. Evcil dostlarınızın rutin bakımlarını yaptırabilirsiniz. Kolaylıklarla dolu yeni başlangıçlar dilerim.

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları