28 Ağustos 3 Eylül haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Pazartesi günü kariyer, toplum önü statünüz, ailenizle ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel sağlık sorunları ya da ailenizden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Kariyerinizde mevcut yanlış anlama ya da problemleri çözebileceğiniz motivasyonunuzu yükseltecek sürpriz gelişmeler ve yön değişimleri yaşanabilir. Salı, Çarşamba sosyal çevreniz idealleriniz arkadaşlarınız konusunda gündemler olabilir. Ani gelişmeler beklentilerinizi karşılayamayabilir. Arkadaşlarınızla sorunlar deneyimleyebilirsiniz. Beklenmedik ani harcamalarınız olabilir. İçe dönmek inzivaya çekilmek istediğiniz bir süreç. Bazılarınızın hastane ve istirahat gündemleri olabilir. Bazı Koçlar arkalarından dönen birtakım konuların ortaya çıkması sebebiyle sosyal çevresi ve iş ortamında iletişimsel sorunlar yaşayacaklar. Duyduğunuz bazı konular sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sosyal ve özel ilişkilerinizde ortaklıklarınızda sorunlar çatışmalar, açık düşmanlarınızla rekabet durumları her şey üstünüze geliyor gibi hissettirebilir. Hafta sonu bu problemleri çözmek isteyebilir sorunlarınızı şifalandırabilirsiniz. Kısaca bu hafta daha önceden hak etmiş olduğunuz görev terfi ya da talebiniz gerçekleşebilir. Bazıları için hastane ve rutin kontroller, evcil dostlarıyla ilgili gündemler olabilir. 27 Ağustos itibariyle odağınız ilişkiler ortaklıklar açık düşmanlarınız ve rakipleriniz olacak güzel bir hafta dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya eğitim, seyahat, hukuksal konular uzak akrabalar eşinizin ailesi konu ve gündemleriyle başlayabilirsiniz. Salı, Çarşamba kariyer konularında bazı çatışmalar ve beklenmedik gündemler yaşayabilir, konuyu ego sorununa çevirebilirsiniz. Yeni bir iş, yeni bir görev söz konusu olabilir. Bazıları evlilik kararı alırken bazıları evliliklerini sonlandırmak isteyebilirler. Ağustos’ un son haftası çalışma hayatınız günlük rutinleriniz ve sağlığınızla daha çok ilgilendiğiniz gündemleriniz başlıyor olacak. Eski bir ortaklık, ya da ilişki konularında sorumluluklar alabilirsiniz. Perşembe, Cuma sosyal çevreniz arkadaş çevrenizde hoşunuza gitmeyen bir takım iletişim sorunları ya da dedikodular sebebiyle ayıklamalar yapabilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir eğitime devam edebilir, planlayıp gidemediğimiz bir seyahate çıkabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya ekstra gelirler, miras, nafaka, krediler konularıyla başlıyorsunuz, beklediğiniz bir para gelebilir, bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Bazıları için kendi ya da ailelerinden birisinin sağlık konularında gündemleri olabilir. Salı, Çarşamba seyahatler, eşinizin ailesi eğitim konularında gündemleriniz olabilir, seyahat planlarınız aksayabilir, eğitim konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma kariyeriniz toplum önü statünüz aileniz gündeminiz. Yeni sorumluluklar, yeni bir iş, söz konusu olabilir. Bazıları evlilik aile olmak konularında sorumluluklar alabilirler. Kimileri için çocuk sahibi olma potansiyeli olabilir, çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

Ağustos son haftası itibariyle ev yuva aile konuları gündeminiz. Son hafta biraz daha işleri yoluna koyduğunuz, spekülatif yatırımlar konusunda şansınızın arttığı bir süreç olabilir. Bazı bekar ikizler eski sevgilileriyle tekrar denerken bazıları da yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya ikili ilişkiler, evlilik ortaklık anlaşma ve sözleşmelerle ilgili konularla başlıyorsunuz. Bu alanlarda sürpriz gelişmeleriniz olabilir, beklediğiniz bir haber gelebilir. Bir anlaşma sözleşmenizi yenileyebilir, eski bir girişim potansiyeliniz için şartlar tekrar olgunlaşabilir.

Merkür üçüncü evinizde gerileme hareketinde sosyal medya, alışveriş, araç alım satımı konularında özellikle Ağustos sonuna kadar dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Trafiğe alkollü, uykusuz çıkmamanızı her zamankinden daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ay sonu itibariyle seyahat, eğitim, yurtdışı konuları, e ticaret, sosyal medya gündemlerinizde aksamalar ve sorunlar oluşabilir, ev yuva konularında gündemleriniz artabilir. Ev alım satımı taşınma tadilat kararı alabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Haftaya, diz diş, kemik sorunları, sağlığınız konularıyla başlayabilirsiniz. Bazıları için çalışma ortamı, birimi göreviyle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Maddi olarak rahatladığınız bir sürece giriyorsunuz. Salı günü ikili ilişkiler ortaklıklar konusunda yaşadığınız zorlukları Çarşamba günü çözüyor ve şifalandırıyorsunuz. Perşembe, Cuma günü eski bir borç, ödeme, ceza karşınıza çıkabilir, bazıları kredi çekebilir, bir borcunu yapılandırmak isteyebilirler. Ağustos sonu itibariyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari potansiyeliniz, aracınız, yaşam alanınızla ilgili motivasyon ve mücadelenizin arttığı bir sürece giriyorsunuz. Ağustos sonu Eylül ortası, miras, kredi, borçlar, ameliyat operasyonlarla ilgili sizi zorlayan gündemleriniz olabilir. Hafta sonu kısa bir seyahat, yeni bir eğitim gündeminiz olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya aşk, çocuklar, hobiler, spekülatif yatırımlar konu ve gündemleriyle başlıyorsunuz, eski bir hobinize dönebilir, spor salonu üyeliğinizi aktif edebilir, çocuğunuzla ilgili eski bir kararınızı tekrar hayata geçirebilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınız konusunda kazançlarınız artabilir 1. Evinizde gerileme yapacak Merkür görünümünüz, sağlığınız, yetenekleriniz konusunda gündemlerle eksik bıraktığınız noktaları tamamlamanıza izin verirken, eski ilişki, eski ortaklıklar, düşmanlar ve rakipleriniz konularında da gündemler verecektir. Ağustos sonu itibariyle motivasyon ve mücadelemiz özdeğer ve kazançlar alanınızda olacak. Yeni ek gelir kaynakları oluşturabilirsiniz. Ağustos sonu Eylül’ ün ortalarına kadar ilişkilerinizde evliliğinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, duygusal olarak kısıtlanmış, depresif hissedebilirsiniz. Ay sonu itibariyle ortaklıklarınız, evlilikleriniz bazılarınız ilişkileriniz konusunda hayal kırıklıkları aldanma ve yanılsamalar yaşayabilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya ev, yuva aile konu ve gündemleriyle başlıyorsunuz. Aile içindeki ya da çocuklarla ilgili problemleri Salı günü çözebilirsiniz. Merkür 12. Evinizde retro durumda kulağınıza çok dedikodular gelebilir, Mars’ın 1. Evinize geçmesiyle, yeni ilişkiler, flört konuları özellikle hafta ortası gündeminiz. Bazılarınız çocuklarıyla keyifli zamanlar geçirebilir. Spekülatif kazançlar konusunda olumlu olabilir. Ay sonu itibariyle biraz daha içe döndüğünüz, bir takım hazırlıklarla ilgilendiğiniz süreç olacak. Ayın son haftası ve Eylül ortası itibariyle daha çok görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ilişkilerinizle ilgili motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı, sağlık ya da estetik kaynaklı operasyonel gündemlerinizin olduğu bir süreç olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya eğitim, seyahat, aracınız, ticari girişimleriniz ve kardeşlerinizle ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Karasız kaldığınız bir eğitime başlayabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Hafta başı bu alanlarda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Merkür 11. Evinizde retro harekette sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili iletişim sorunları ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz Merkür retrosu sürecinde sosyal çevrenizde hayli ayıklama yapacaksınız gibi görünüyor. Hafta ortası aşk flört çocuk konularında bazı zorlanmalar yaşanabilir, bazıları flörtlerini ciddiyete taşımak isteyebilirler. Ağustos sonu itibariyle Eylül ortasına kadar çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız konularında gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda sizi kısıtlayan sorumluluk almanıza zorlayan durumlar gelişebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya maddi konular, varlıklarınızla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz hakkettiğiniz bir terfi, zam, maddi artışlarınız söz konusu, kimileri için beklediği bir para, gayrimenkul alım satımı süreci tamamlayabilir. Salı günü yaşanacak seyahat, araç, kardeşler ve yakın çevreyle ilgili problemleri ya da dijital cihazlarınızla ilgili problemleri çözüyor olarak görünüyorsunuz.

Ay sonu itibariyle Eylül ortasına kadar odağınız ev, aile, yuva konuları olacak gibi görünüyor. Ağustos sonu itibariyle idealleriniz doğrultusunda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı bu yolda önünüze çıkan problemler karşısında uyumlu olmak barışçıl ilerlemek pekte mümkün olmayacak gibi görünüyor. Arkadaş ortamınız ve sosyal çevrenizle gerilimler yaşadığınız bu süreçte öfkenizi biraz daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya dış görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz konularıyla başlayabilirsiniz. Bir eğitim bir sınav konusuyla İlgili olumlu sonuç alabilir, yarım bıraktığınız bir eğitime başlayabilirsiniz. Salı günü beklenmedik ödeme ve harcamalarınız olabilir, eski bir borç karşınıza çıkabilir. Çarşamba günü aileniz ve sevdiklerinizin desteğiyle maddi sorunlarınızı çözebilirsiniz. Merkür 9. Evinizde geriliyor, uzak seyahatler, hukuksal konular, eğitim, trafik, e ticaret, dış ticaret ve sosyal medya konularında problemler yaşayabilirsiniz. Bazı oğlaklar seyahat, eğitim, eşinin ailesiyle ilgili problemler yaşayabilirler

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya bilinçaltı konuları hastane gündemleriyle başlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında kararsızlıklar, sorunlar yaşayabilir, mevcut sorunları çözebilirsiniz. Salı Çarşamba günleri kendinize zaman ayırdığınız süreçler, ilişkiler, ortaklıklar, evlilikte problemler yaşanabilir. Perşembe, Cuma maddi konular gündeminiz. Eski bir vergi, borç, ceza, ödenmemiş kredi ya da kredi kartı konuları karşınıza çıkabilir. Bu iki gün krizlere açıksınız, sağlık konularında yaralanmalara, kazalar dikkat etmenizi tavsiye ederim Ayın son haftası ve Eylül ortası maddi konular, varlıklarınız, borçlar ödemeler konularında yapılandırmalarla, rahatlama yaşayabilir, yeni maddi kaynaklar oluşturmak isteyerek sorumluluklar alabilirsiniz. Mars 9. Evinizde eğitim, seyahat, hukuksal konular, eşinizin ailesi, uzaklar, yurtdışı konuları, dış ticaret konuları iki ay gibi bir süre gündeminizde olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, ortak projeler konu ve gündemleriyle başlıyorsunuz. İdealleriniz doğrultusunda karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler, ortaklı ticari girişimler söz konusu olabilir. Sosyal ilişkileriniz, evlilik ortaklık, özel ilişkilerinizde iletişimsel ya da yanlış anlama kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz bazılarınız için eski eş ve partner dönüşleri olabilir. İlişkiler ortaklıklar alanında sorumluluklar almak zorunda kalacağınız Ağustos sonu itibariyle zorlansanız da karşınıza çıkan fırsatlarla güçleneceksiniz. Mars’ın sekizinci evinizdeki seyahati iki ay boyunca borçlar, krediler, ek gelirler, ortaklı ticari gelirler ,miras nafaka konularıyla gündeminizi meşgul edecek. Bazı balıklar bu iki ay sürecinde estetik kaynaklı tada sağlık sorunları sebebiyle ameliyat operasyon geçirebilirler.

28 Ağustos 2023

Fikirler fikir değişiklikleri içinde olabilirsiniz. Farklı arayışlar daha yenilikçi olabilirsiniz. Geçmişe takılı kalıp kalmak yerine yenilikleri fırsat olarak düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde eski konular gündeminiz olabilir. İkili ilişkilerde anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Görüşmediğiniz arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Kendinizde baskıladığınız duygularınızla yüzleşebilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca ülke halkların seslerini duyabiliriz. Uluslararası anlaşmalar , uluslararası davalar, kaçakçılarla ilgili haberler gündem olabilir. Sular gündem olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

29 Ağustos 2023

Hayat yaptığımız seçimlerden oluşuyorsa , ikilemler yaşayabilirsiniz. Ne istediğinizi anlamakta sıkıntı yaşabilir , bunalabilirsiniz. Dişil figürlerle (anne, kız kardeş , kadınlar , kız çocuklar) anlaşmazlıklar ,sıkıntılar olabilir. Dedikodular duyabilirsiniz. Sinirler gergin olabilir. Her duruma karşı abartılı davranışlardan kaçınmakta fayda var. Harcamalarınızda temkinli olmak pişmanlık yaşamamanızı sağlar. Ayrıca eğlence camiası ile ilgili haberler kadın sanatçılar gündem olabilir. Finansal alanda , bankalar ve ticaretle ilgili gündemler olabilir. Erkek sanatçı ve yönetici pozisyonundaki kişi veya kişilerin sağlık gündemi olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

30 Ağustos 2023

Zafer Bayramınız Kutlu olsun. Sezgilerinizin güçlü olabilir. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Meditasyon yapmak , inancınıza göre dua etmek günü rahat geçirmenizi sağlar. İçiniz sürekli bir anilik söz konusu olabileceğinden ilginç bir teklif görür görmez, hayal kırıklığı yaşamamak için aceleci olmayınız. İkili ilişkiler de anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Sıkıntılı ilişkiler de ayrılıklar olabilir. Ayrıca asker , polislerle ilgili gündem olabilir. Hastane , huzur evleri ve hapishanelerle ilgili gündem olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

31 Ağustos 2023

İçindeki çocuk huzurlu mu yoksa huzursuz mu? Bugüne yön verebilir. Egosuyla duyguları arasında dengeli olan gün içinde karşılaştığı olaylara rahatça hakim olabilir. Duygusal ilişkilerde hayal kırıklığı olabilir. Geçmişte kalmış aşk ilişkileri tekrar gündeminiz olabilir. Hatırlatmakta fayda var. Merkür Retro. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Geçmişte önemsemediğiniz kronik rahatsızlığınız tekrarlayabilir. Yatırımlarınızda temkinli olmakta fayda var. Çalışanlar için ; müdürlerinizle , müşterinizle zam vb konuları konuşmak sinir sisteminizi yorabilir. İş anlaşmaları yapacak olanlar ödeme planlarını dikkatli okumalısınız. Ayrıca Memurlar ,işçiler, silahlı kuvvetler,ulaşım ,seyahat ,çocuklar , tekstil sektörü ve salgın hastalıklarla ilgili gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

28.8.2023 --- 3.9.2023

ŞANSLI BURÇLAR

AŞK

BOĞA, YENGEÇ, KOVA, BALIK

KARİYER

KOÇ, İKİZLER, BAŞAK, YAY

PARA

ASLAN, TERAZİ, AKREP, OĞLAK

BURÇLAR BU HAFTA NE DİYOR ?

KOÇ BU HAFTA HERKES SUSSUN BEN KONUŞACAĞIM.

BOĞA BU HAFTA MADDİ KONUDA KAYGILARIM VAR

İKİZLER BU HAFTA HİSLERİM TAVAN !!

YENGEÇ BU HAFTA YENİ KİŞİLER TANIYOR.

ASLAN BU HAFTA ADİL VE ADALETLİ OLUNMASINDAN YANA

BAŞAK BU HAFTA BİTİK, YORGUN, HİSSİZ AMA SORUN ONDAN İYİSİ YOK :D

TERAZİ BU HAFTA KORKULARI, KAYGILARI VAR KİMSENİN BİLMEDİĞİ FARKETMEDİĞİ

AKREP BU HAFTA SÜPRİZ HABERLER TEKLİFLER VEYA OLAYLAR YAŞIYOR.

YAY BU HAFTA KAÇIRDIĞI FIRSAT VE ŞANSLARI TEKRAR YAKALIYOR.

OĞLAK BU HAFTA YÜREKTEN DİLEDİĞİ İSTEDİĞİ SABIRLA BEKLEDİĞİ ALANLARA KAVUŞMAK ÜZERE

KOVA BU HAFTA ŞANSLI OLDUĞUNU TEKRAR HATIRLAYACAK.

BALIK BU HAFTA AH ŞU KARARSIZ, İSTEKSİZ, BİTKİN HALLERİN !! AYAĞA KALK LÜTFENNNN.

01.09.2023 GÜNÜN ASTROLOJİK ETKİLERİ

Güne normalden daha erken ve ufak sağlık sorunları ile başlayabilirsiniz. Halsiz, bitkin, baş ağrıları, hafif enfeksiyonel durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak gereksiz tepkiler verip başkalarının kalbini kırma eğilimin de olacak konular gelişebilir. Akşam saatleri biraz gergin geçebilir dikkat edin lütfen.

02.09.2023 GÜNÜN ASTROLOJİK ETKİLERİ

Güzel keyifli bir güne uyanabiliriz. Beklemediğiniz kişilerden hediye alabilir ve keyifli kalabalık ortamlarda bulunup güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca ufak kısa keyifle geçirebileceğiniz seyahatlerde bulunabilirsiniz. Hayalleriniz beklentileriniz ile ilgili daha umutlu olabileceğiniz birgün.

03.09.2023 GÜNÜN ASTROLOJİK ETKİLERİ

Maddi manevi güven arayışı ve ihtiyacı içerisin de olabileceğimiz birgün. Sağlık olarak önümüzdeki 2 gün boyun, boğaz ve troid hassasiyetleri yaşanabilir. İştah artışına da dikkat etmelisiniz.

28 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz. Mor rengi ibadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin. Vesveseden ve melankoliden uzak kalmakta fayda var. Vitaminlerinizi tam alın . Dikkatsizlikten ve dağınıklıktan uzak olmaya çalışın.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

29 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 8(Bereket günü)

Günün rengi ; pembe ve gold

Verimlilik, başarı ve genişleme günüdür. Finansal konularla ilgilenmek ve hayır işleri yapmak için ideal birgün. Başarıyı , şükürle dengele daha fazla başarı hayatının her alanına gelir. Bolluk ve refah etkileri ile frekansını artır. Bugün bereketinizi çoğaltma etkisinden yararlanın, güzel niyetlerle kumbaranıza bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun miktarda para burada bir sembol, Cüzdanınıza veya kumbaranıza pirit veya sitrin taşı da koyabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

30 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi; Beyaz; ayrıca gümüş ve platin

Her şey yaratıldığında çamurluyken, insanın yaratılması beyaz üzerinden gelerek renklendirilmiştir. Hayatınızda problemli alanları sorguladığınız bir gün yeniler için yer açma vakti ; düşüncelerinizi, duygularınızı ve ruhunuzu bütünüyle temizlerken ve arındırırken, tüm enerji sisteminizi ferahlatır ve güçlendirir. Arınma vakti yeni başlangıçlar için yer açın.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

31 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi; Kırmızı Aşkın rengi

Duygularımızı heyecanlandırır ve eyleme geçmek için ilham verir. Fiziksel yaşam gücünüzü uyandırır. Hep ertelediğiniz yada cesaret edemediğiniz konuyla ilgili harekete geçirmek için cesaret verir. Yeni başlangıçlara…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

1 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 8 (Bereket günü)

Günün rengi ; pembe ve gold

Hedeflerinize odaklanmalısınız. Hayatınızda başarılı olmak ve bolluğun tadını çıkarmak istiyorsanız, maddi ve manevi dünya arasında bir denge kurmaya çalışmalı, Mevcut yaşam durumunuz, düşünceleriniz ve çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Gerçeklik, dürüstlük, bütünlük, ruhsal bilinç odaklanmanız gereken konu başlıkları. Niyet edip birikime başlamak için ideal birgün. Daha önceden kumbarası olanlar aynı kumbaraya devam edebilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

2 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, gümüş veya platin

Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Yapmaya tereddüt ettiğiniz cömertlikleri yapın. Uzun süredir askıda olan işlerinizi bitirin. Planlama ve düşünce gücünü arttırır. İstikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

3 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi ; Kırmızı Aşkın rengi

Yapmayı düşündüğünüz değişikliği yapın. Hedeflerinize ulaşmak için planınızı gözden geçirin ve buna göre davranmaya başlayın. Yenilik yapma zamanı harekete geçin. Hedefinize odaklanın , ulaşmak için adım atacağınız yolda güvenle ilerleyin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları