Bu hafta burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya ilişkiler odaklı başlıyorsunuz, ilişkiler, ortaklıklar anlaşma sözleşmelerle ilgili bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba günü borçlar, krediler, miras nafaka ek gelir, sağlığınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Alacak verecek konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma kariyerinizde çalışma ortamınızda güçlendiğiniz kendinizi gösterdiğiniz, otoritelerden onay aldığınız, yeni kariyer fırsatlarıyla karşılaştığınız bir süreç olabilir. Cuma günü eğitim, seyahat, hukuksal konular, sosyal medya , eşinizin ailesi uzak akrabalarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Seyahat edebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonu özellikle Cumartesi çalışabilir, kariyerinizle ilgili desteklenebilirsiniz. Aileniz ve çevrenizdekilerle ilişkileriniz ve iletişiminizin yoğun olduğu bir hafta sonu. Güneşin Terazi burcuna geçişiyle ilişkiler, ortaklıklar anlaşma ve sözleşmeler bir ay boyunca odağınız olacak. Pazar günü aile üyeleriyle çatışmalar ve sakarlıklara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, anlaşma ve sözleşmelerle ilgi gündemlerle başlıyorsunuz çalışma ortamınızda, ilişkilerinizde yaşayacağınız bazı krizlerle tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı günü aşk ilişkiler, sevdikleriniz arkadaşlarınız konusunda hayal kırıklıkları yaşayabilir, beklentilerinizi karşılamayan durumlar gelişebilir. Bazıları İçin spekülatif yatırımları, çocuklarıyla ilgili beklentilerini karşılamayan durumlar söz konusu olabilir. Perşembe Cuma yurtdışı, hukuksal konular sosyal medya eğitim konularında desteklendiğiniz, güçlü hissettiğiniz sizi dönüştürecek gündemleriniz olabilir.

23 Eylül itibariyle Güneşin Terazi burcuna geçişiyle birlikte çalışmalarınızla iş hayatında parladığınız ve öne çıktığınız zamanlar olabilir, bir ay boyunca iş hayatında kendinizi gösterebilir, yeni görevler alabilirsiniz. Sağlığınız ve rutin kontroller için elverişli bir zaman, ameliyat İçin uygun bir süreç. Evcil hayvan sahiplenmek isteyenleriniz olabileceği gibi, evcil dostlarının rutin kontrolleriyle ilgilenenleriniz de olabilir. Hafta sonu aile üyelerinden birinin ya da sizin sağlık durumunuzla ilgili gündemler olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya çalışma ortamı, gündelik işler, sağlık konularıyla başlayabilirsiniz. Salı günü ev yuva konularında net olmayan durumlar, aile içindeki belirsizlikler canınızı sıkabilir. Çarşamba Perşembe ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, anlaşma ve sözleşmeler gündemleriniz olabilir. Perşembe günü ev yuva, aile konularında desteklendiğiniz, güçlü hissettiğiniz bir süreç.

23 Eylül Güneşin Terazi burcuna geçişiyle hayattan zevk alıp eğlendiğiniz bir dönem olabilir. Bekar olanların aşk hayatının canlandığı, çocuk sahibi olmak isteyenlerin çocuk sahibi olabileceği, hobiler, spekülatif yatırımlar, spor vb konularla ilgileneceğiniz bir süreç olacaktır

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız konu ve gündemleriyle başlıyorsunuz. Salı günü özellikle zihinsel olarak yorgun dalgın hissedebilir, eğitim seyahat ticari faaliyetlerinizde net olmayan durumlar canınızı sıkabilir. Aldanma kandırılma dolandırılmalara açık bir hafta alışverişlerinizde dikkatli olun. Perşembe günü ortaklı ticari girişimler, tanıtım, reklam konularında güçlü etkiler var, konuşmalarınızla etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz

23 Eylül Güneşin Terazi burcuna geçişiyle ev, yuva, aile konuları gündeminiz olacak. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, tadilat, taşınma yer değişimi kararı alabilirsiniz. Ailenizle yaşıyorsanız onlardan ayrılabilir, aile üyelerinden birinin sağlık durumuyla ilgilenenleriniz de olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Haftaya ev aile yuva konularıyla başlıyorsunuz ev ya da aile içinde oluşabilecek krizleri yönetebilirsiniz. 19 Eylül birkaç gün öncesi ve sonrası maddi konularda net olmayan durumlar canınızı sıkabilir. Bu tarihlerde maddi konularda harcamalarınızda dikkatli olmanızı öneriyorum kandırılma, dolandırılma, aldanma konularına açıksınız. Perşembe günü çalışma hayatınız bağlantılı gelirlerde artış, yükseliş iş ortamında parladığınız, güçlü olduğunuz bir süreç. 23 Eylül Güneşin Terazi burcu geçişiyle 3. Eviniz destekleniyor. İmzalar ve anlaşmalar için uygun zamanlama, yazma çizme ve iletişiminizin arttığı bu dönemde. Kardeşleriniz, komşularınız seyahat eğitimler ve ticari potansiyel eğilimlerinizin arttığı bşr süreç olabilir. Aracınızı yenilemek isteyebilir, yaşam alanınızla ilgili değişimler yapabilirsiniz, bol bol seyahat ettiğiniz bir ay olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitimler, seyahatler, ticari potansiyeliniz, aracınız konularında krizli gündemlerle başlayabilirsiniz. Salı günü Neptün’ün olumsuz açısı ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarınızda net olmayan, yanıldığınızı düşündüren birtakım konular yaşatabilir. Bu alanlarda hayal kırıklıkları, beklentinizi karşılamayan durumlar, aldanmalar söz konusu olabilir. Perşembe günü çocuklar, hobiler, spekülatif yatırımlar alanında Plüton sizi destekliyor ve güç veriyor. Kendinize ve sevdiğiniz şeylere hobilerinize zaman ayırmak motivasyonunuzu arttıracak. 23 Temmuz Güneşin Terazi burcuna geçişiyle Maddi kaynakları koruma ve arttırma zamanı, maddi konularda artışlar olabileceği gibi ve harcamalarınızın da artacağı bir süreç olabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya maddi konularda sıkıntılarla başlayabilirsiniz. Salı günü sağlık konularında yediğiniz, içtiğiniz şeylerin tarihlerine bakmalı dikkatli olmalısınız. Güneş Neptün karşıtlığı 6-12 aksınızda enfeksiyonlar, bağırsak rahatsızlıkları, kaygı bozuklukları tetiklenebilir. Bazıları için ameliyat, operasyon gündemleri olabilir. Çalışma ortamınız, çalışma koşullarınızla ilgili net olmayan durumlar sizi zorlayabilir. Bazıları için teşhisi koyulamayan rahatsızlıklar gelişebilir. Hafta ortası kardeşler yakın çevre seyahatler gündeminiz olabilir. Hafta sonuna doğru ev, aile konularınız önem kazanacak. 23 Eylül Güneşin burcunuza geçişiyle birlikte dış görünüşünüz, sağlığınız yetenekleriniz, ilişki ve ortaklıklarınız konularında gündeminiz artabilir. Hafta sonu ilişki ve evlilikler konusunda sıkıntılar yaşanabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya kendinize ve isteklerinize odaklı başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle iletişiminizde sorunlar yaşanabilir. Kardeşler, komşularla anlaşmazlıklar olabilir. Salı günü sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili hayal kırıklıkları yaşanabilir, yeni tanıştığınız arkadaş çevresindeki ya da sosyal hayatın içindeki insanlara dikkat edin, aldanma, kandırılma, dolandırılma potansiyellerine açıksınız. Spekülatif yatırımlarınız varsa yanıltıcı etkilere açıksınız. Perşembe günü ticari konular, lansman duyuru, yakın çevreniz konularında güçlü olumlu etkiler var. 23 Eylül Güneşin Terazi burcu geçişiyle hayatınızdaki bazı gizli saklı olayların, arkanızdan dönen oyunların ortaya çıktığı bir aylık bir süreç olabilir. Bilinç altı kaygı ve korkularınızın tetiklendiği, depresyona meyilli olduğunuz bir süreç olabilir. Fiziksel ve ruhsal bir tedaviye başlamak isteyebilirsiniz. Yurtdışı tatil gündemleriniz olabileceği gibi, bir projenin hazırlığını yapabilirsiniz bu dönemde hafta sonu sağlık gündemleriniz olabileceği gibi hafta sonu çalışanların tartışmalara ve iş kazalarına açık olduğu bir süreç, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya depresif melankolik başlayabilir. Yakınlarınız ya da kendiniz kaynaklı hastane gündemleriniz olabilir. Salı günü kariyerinizde net olmayan, beklentilerinizi karşılamayan, hayal kırıklıkları kaynaklı gündemleriniz olabilir. Perşembe günü kariyer konularında beklentilerinizi dile getirebilir, maddi olarak istediğinizi alabilirsiniz 23 Temmuz Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle hayalleriniz, , beklentilerinize dair konu ve gündemleriniz olacak. Bu süreçte sosyalleştiğiniz grup, proje çalışmalarına zaman ayırdığınız bir süreç olabilir. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırdığınız, grupları ilgilendiren proje ve çalışmalar içerisinde olduğunuz bir süreç olabilir. Hafta sonu sosyal çevre, arkadaşlıklarınız, çocuklar spekülatif yatırımlarınız konusunda sorunlar ve tartışmalara açıksınız dikkatli olun

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, idealleriniz doğrultusunda gündemlerle başlayabilirsiniz. Salı günü yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim ya da ticari girişimleriniz kaynaklı beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklıkları gibi gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda net olmayan durumlar canınızı sıkabilir, bir seyahatiniz ve sürecinde sıkıntılar olabilir. Aldanma, kandırılma, dolandırılmalara açık bir süreç dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Hafta ortası biraz daha içinize döndüğünüz, yalnız kalmak istediğiniz süreçler olabilir. Perşembe günü eğitim sosyal medya konularında güçlü olduğunuz iletişim ya da söyledikleriniz yaptıklarınızla insanları etkilediğiniz bir gün. 23 Eylül Güneş’in Terazi burcu geçişiyle birlikte toplum önünde parladığınız, kariyerde yaptıklarınızın görünür olduğu, belki terfi aldığınız, üstlerle ilişkilerin arttığı bir dönem olacaktır. Tayin gibi gündemleriniz olabilir. Bazılarınızın ortaklı kendi girişimlerini gerçekleştirmek istediği bir süreç olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya kariyerinizle ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. Bazıları aileleriyle ilgili, anneleriyle konularla ilgilenebilirler hafta başında.. Salı günü maddi konularla ilgili net olmayan belirsiz durumlar canınızı sıkabilir, unuttuğunuz bir ödeme karşınıza çıkabilir ayrıca aldanma, kandırılma ve dolandırılmalara açık enerjiler var dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazıları teşhis koyulamayan bir hastalıkla ya da ameliyat operasyon gündemleri olabilir. 23 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçişi yurtdışı veya uzak seyahatler konularınızı hareketlendirebilir. Hukuksal gündemler, yeni bir eğitim kararı, Sosyal medyada parladığınız, e ticaret, dış ticaret konularında şanslı olduğunuz kendinizi gösterdiğiniz bir süreç olacak. Hafta sonu trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ederim yakın çevreniz kardeşlerinizle tartışmalara açıksınız ya onlarla ilgili gündemleriniz olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya eğitim, seyahat, dış ticaret, uzak akrabalar, eşin ailesi konularında gündemlerle başlayabilirsiniz, bu alanlarda bazı krizler ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Salı günü ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız konusunda net olmayan durumlar canınızı sıkabilir, belki birimin bir yalanını yakalayabilirsiniz, aldandığınızı yanıldığınızı düşündüğünüz durumlar olabilir. İlişkiler konusunda hayal kırıklıkları yaşanabilir. 23 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle miras, nafaka, ortak gelirleri, eşinizin geliri, tazminat krediler, borçlar ameliyat ve operasyon konuları bir ay boyunca gündemleriniz olacaktır. Kredi çekmek isteyebilir, ortaklı ticari gelirlerinizde ya da eş gelirinde artışlar yaşayabilirsiniz. Ek gelir prim konularında artışlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte mistik konulara daha çok ilgi duyabilirsiniz.

Koç bu hafta söz benim açımdan sakin bir hafta olacak ?

Boğa kendimi yalnız hissediyorum.

İkizler bir süre kendimle başbaşayım

Yengeç herşey karmakarışık özellikle kafamın içi !!

Aslan bazıları hem cahil hem kötü !!

Başak lilith yanım her an kendini gösterebilir demedi demeyin ?

Terazi bu hafta kendime yatırım yapıyorum.

Akrep biraz düşünmek ve bazı konuları sorgulamam lazım .

Yay bazı şeyler kontrolümün dışında gelişiyor.

Oğlak içimde tutamam konuşurum neyse o !

Kova daha duyacağım veya göreceğim ne kaldı !

Balık başka bir şey dileseydim keşke !

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

ŞANSLI BURÇLAR

PARA

YENGEÇ, ASLAN, OĞLAK, BALIK

AŞK

KOÇ, BOĞA , TERAZİ, AKREP

KARİYER

İKİZLER, BAŞAK, YAY, KOVA

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

18 Eylül 2023

Güne yorgun başlayabilir. Çalışma ortamınızda ve rutin işlerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz. Güç savaşları, duygusal karmaşalar yaşanabilir. Yoğun duygusal bir dönem söz konusu olabilir. Duygularınızı anlamaya çalışmalısınız. Gün içinde koşturacak durumlar yaşayabilirsiniz. Ay Akrep burcuna geçişiyle kontrolcü yanınız ve hırslarınızla yüzleşebilirsiniz. Üstlerinizin verdiği sorumlulukları kolayca yapabilir , başarı hanenizi artırabilirsiniz. Ayrıca ülke yöneticilerinin sağlık gündemi , kamu çalışanları , sağlık çalışanları (ebe, hemşire) , gemiler ,gizli anlaşmalar ve salgın hastalıkla ilgili gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

19 Eylül 2023

Enerjilerinizi üretkenliğe dönüştürmek için çaba sarf etmeniz , dürüstlükten ve erdemli olmaktan güzel sonuçlar almanızı kolaylaştırır. Eril kişilerle ilgili kararsızlık ve hayal kırıklığı olabilir. Hayattan nasıl keyif almadığınızı sorgulayabilirsiniz. Alkol tüketirken dikkatli olmalısınız. Zehirlenmelere açık birgün. Alıngan olabilirsiniz. İkili ilişkilerde kırılgan olabilirsiniz. Şüphecilik duygusu sizi yorar. Kıskançlık ve aşırı sahiplenme hissini kontrol etmeye çalışmalısınız. Ayrıca elçiler, diplomatlar, prenses , kraliyet mensupları , senatörler ,yer altı kaynakları ve emlakla ilgili gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

20 Eylül 2023

Geçmişte kaçırdığınız bir fırsatla tekrar karşılaşabilirsiniz. Ani karar vermekten kaçının. Hayallerinizle gerçeği karıştırabilirsiniz. İş ve sosyal yaşamınızda uyum içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz. İkili ilişkilerde uyumlu olabilirsiniz. Gelecekle ilgili endişelerin olabilir. Ay yay burcuna geçişiyle sosyalleşmek ,daha aktif yasal süreci olanlar çözüm odaklı olabilir. Kontrolcü olmak bugüne kadar ne kazandırdı? Ailedeki dişillerle (anne, teyze) çatışmamaya özen gösterin. Ayrıca bakım evleri ,sağlık çalışanları, salgın hastalıkla ilgili açıklamalar gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

21 Eylül 2023

Olaylara ve kişilere karşı sinirli davranışlar gösterebilirsiniz. Kırıcı konuşmamaya özen gösterin. Çocukları olanlar ; daha önce göz ardı ettiğiniz bir konu gündeme gelebilir. Yarım kalan aşk mıydı? Yoksa tamamlanmamış duygusal boşluk mu? Aşk beklentisi olanlar için bugün pek ideal olmayabilir. Yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğunuz endişeler yorgun hissetmenize sebep olabilir. Stres içinde nefes almak ne kazandırdı? Fırsat buldukça yürüyüş yapmak iyi gelebilir. Ayrıca bankalar ,öğretmenler, çocuklar, ticaret ,sanatçıların çocukları , gazeteciler gündem olabilir. Bağışıklığınızı güçlendirmeyi hep hatırlayın.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

18 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz. Ayrıca türbe ve dini yerleri ziyaret etmek ruhunuzu şifalandırmak için iyi gelir. Mor rengi ibadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin.

Günün Mottosu

“YARADANIN BENDEN TALEP ETTİĞİ SAF VE TEMİZ IŞIĞIM”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

19 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 8

Günün rengi; Pembe veya Gold

Sizi, para, statü, otorite ve güç konularını anlamaya zorlar. Sizi maddi meselelerinizi nasıl yöneteceğinizi öğrenmeniz için yüreklendirir. Burada önemli olan maddi ve manevi dünyaların dengelenmesidir. Kişisel güç kazanılmalı, varlık bilincine geçilmeli ve güç ve başarı başkalarına karşı kullanılmamalıdır. Başarının, paranın ve gücün size göre tanımını yapın ve yazın.

Niyetinizi yapıp kumbaranıza para koyuyoruz. Daha önce bereket kumbarası yapanlar aynı kumbaraya para atabilir.

Günün Mottosu

“ HER TÜRLÜ HELAL KAYNAKTAN BANA GELEN BOLLUK VE BEREKETİ SEVGİYLE KABUL EDİYORUM. GELMESİNE İZİN VERİYORUM.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

20 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi; Beyaz; ayrıca gümüş ve platin

Sevgiyi ve başkaları üzerinde daha az yargılayıcı olmayı, onların duygularına önem vermeyi ve hissetmeyi işaret eder. Bugün bol bol iyilik yapabilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek yada sevindirmek kendinizi şifalandırmak içsel huzurunuzu sağlar.

Günün Mottosu

“YARGILARIMI , BEKLENTİLERİMİ SEVGİYLE BIRAKIYORUM. AKIŞA SEVGİYLE GÜVENİYORUM.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

21 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi; Kırmızı Aşkın rengi

Özgüven duygumuzla ilgili benlik enerjisidir. Bu bölgede dengesiz enerji akışı olan kişi maddiyatçı ve ben merkezci olup, korku alanında kalabilirler. Başlatmayı (diyet, spor , görüşme vb.) seçtiği konuyla ilgili harekete geçmek için kırmızı renk veya doğal taş kullanarak canlılık enerjisini hareketlendirebilirler.

GÜNÜN MOTTOSU

“CESUR OLMAYA NİYET EDİYORUM. KENDİ VARLIĞIMI KOLAYLIKLA GÖSTERİYORUM.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

22 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu , kahverengi

Neşe, bolluk, bereket, büyütme, çoğaltma, toparlama, ve yaratıcı yönünüzü aktifleştirmek için kullanabilirsiniz Sosyalleşme ve iletişimin artacağı birgün. İlişkilerinizde uyumlu ve dengeli olabilmenizi kolaylaştırır. Kendinizi daha özgür ve güvende hissetmenizi sağlar. Böbrek, idrar yolu ve belinizle ilgili sıkıntısı olanlar özellikle turuncu rengi kullanmaya özen göstersinler.

GÜNÜN MOTTOSU

“ALACAKLARIMI KOLAYLIKLA VE SEVGİYLE ALDIM. ÖDEMELERİMİ KOLAYLIKLA VE SEVGİYLE YAPTIM.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

23 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

İnsana coşku verir ve mutlu olmasını sağlar. Ayrıca verimliliği ve üretkenliği temsil eder. Konuşmayı ve iletişim kurmak için sarı rengi kullanmak, karar vermeden önce tarafları iyi gözlemleyen, yöntemci ve karar vericidir. Her ne kadar dürtüsel olsa da, düşünceleri yalın hale getirip , fikirleri temizledikten sonra karar vermeye yardımcıdır.

GÜNÜN MOTTOSU

“GEÇMİŞTEN GELEN TÜM OLUMSUZ KALIPLARIMI SEVGİYLE DÖNÜŞTÜRÜYORUM.HER HALİMLE YETERLİYİM.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

24 Eylül 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Var olan her şeye şükretmeyi unutmayın.

GÜNÜN MOTTOSU

“ BENİ KIRAN VE ÜZEN HERKESİ KENDİ İYİLİĞİM İÇİN VE SOYUMUN İYİLİĞİ İÇİN SEVGİYLE AFFEDİYORUM.”

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları