Haftalık burç yorumları (10-16 Temmuz 2023)

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koçlar haftaya dış görünüşünüz, yetenekleriniz, sağlığınız odaklı başlıyorsunuz. Rüyalarınız haberci ve yol gösterici olabilir, İdealleriniz doğrultusunda kararlar alabilir, kısa seyahat planları yapabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle yoğun bir tempoya girebilir, daha çalışkan ve üretken olmak isteyebilirsiniz. Salı Çarşamba odağınız maddi konular, özdeğerinizle ilgili gündemler olabilir, eğlence, çocuklar, hobilerinizle ilgili harcamalarınız artabilir. Spekülatif yatırımları olanlar bu alanlarda zorlanmalar yaşayabilirler. Aile içinde çatışmalar, ev yuva konularında sorunlarla karşılaşabilir, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe yakın çevreniz kardeşleriniz sosyal medya iletişim konularında problemler, flört ve ilişkilerinizde sorunlar yaşayanlarınız olabilir. Cumartesi günü iletişim ve zihinsel anlamda şifalandığınız, maddi olarak olumlu bir gün. Sürpriz gelişmelerle keyfiniz yerine gelebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar haftaya ailenizden birinin ya da kendinizin sağlık sorunları sebebiyle hastane gündemleriyle başlayabilirsiniz. Çocuklarınız, aşk hayatınız, hobilerinizle ilgili motivasyonunuzun arttığı bir süreç başlıyor, Salı Çarşamba dış görünüşünüz kariyeriniz ev yuva konularında zorlayıcı kararlar alabilir bazı yön değişimleri yaşayabilirsiniz evinizi dekore etmek , yeni bir eve taşınmak isteyebilirsiniz. Bazı boğalar yetenekleri doğrultusunda bir hobisiyle ilgilenebilir, bazıları çocukları için eğlenceli bir tatil geçirebilecekleri eğitimlere yönlendirebilirler. Çarşamba günü iletişim sorunlarına açık enerjiler var konuşmalarınıza ve iletişim şeklinize imtina göstermenizi, ayrıca trafikte dikkatli olmanızı öneririm. Perşembe Cuma odağınız maddi varlıklarınız ve gelirleriniz. Partnerinizle problem yaşayabilir, eğlence, tatil, çocuklarla ilgili harcamalarınız artabilir. Spekülatif yatırımı olanların maddi anlamda zorladığı bir gün. Ödemeleriniz kaynaklı sorunları Ailenizden maddi destek alarak çözebilirsiniz. Hafta sonu kısa seyahat ve tatil planları yapabilir sevdiklerinizi ziyaret ederek keyifli zamanlar geçirebilir, anılarınızı yad edebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili ikizler haftaya grup ve proje çalışmalarıyla başlayabilir, idealleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bazılarınız kariyer kaynaklı maddi artışlar yaşayabilirler. Hafta ortası emlak alım satımı taşınma tadilat kararları ve gündemleriniz konusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çarşamba Perşembe seyahat planları olanlar sorunlarla karşılaşabilir, bazı zorlanmalar yaşayabilirler. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle sorunlar sebebiyle uzaklaşmak inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz, kimi ikizler kendi sağlık problemleriyle ilgilenirken kimileri de ailesinden birinin sağlık problemleri sebebiyle hastane ziyaretleri olabilir. Hafta sonu maddi sorunlar, yanlış harcamalar kaynaklı problemler ya da paranızı çaldırma dolandırılma gibi konularla karşılaşabilirsiniz dikkatli olmanızı öneririm. Maddi kaynaklı problemlerinizi arkadaşlarımızın desteğiyle çözebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeçler haftaya kariyeriniz bağlantılı yeni gündem ve olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz. Yeni işe girenler olabileceği gibi, bazıları İçin zam,terfi, ticari girişim gündemleri olabilir. Araç alım satımı, kardeşleriniz, ticaret, eğitimler, seyahatler yaşadığınız yeri değiştirme konularıyla ilgili meşguliyetlerimizin artacağı bir sürece giriyorsunuz. Salı Çarşamba sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla zorlayıcı gündemleriniz olabilir. Özellikle arkadaşlarınızla alacak verecek konularında sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Perşembe Cuma seyahat planlarınızda zorluklar, aracınızla ilgili ya da trafikte problemler yaşayabilirsiniz dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Yakın çevrenizle yaşanacak problemleri kısa sürede çözüme ulaştıracak gibi görünüyorsunuz. Hafta sonu hafta içi yaşadığınız gerilimi atmak İçin sevdiklerinize ve kendinize ayırdığınız, motivasyonunuzun, enerjinizin yükseldiği keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar haftaya eğitim,seyahat, hukuksal konularla başlayabilir, idealleriniz doğrultusunda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, bazı Aslanlar seyahat planları yapabilir, yurtdışına gitmek isteyebilirsiniz. Salı Çarşamba gündeminiz kariyeriniz statünüz aile üyeleriniz olabilir. Kariyerde problemler iletişim sorunları ve manüplasyonlarla karşılaşanlarınız olabileceği gibi aile üyelerinden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenenleriniz olabilir. Bazılarınız iş değiştirebilir, gelir artışı yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma gruplar içerisinde çalışmalarda kendinizi göstereceğiniz bu doğrultuda çevrenizdekilerle ego çatışmaları yaşayacağınız bir süreç olabilir. Bazı Aslanlar arkadaş çevrelerinde alacak verecek mevzuları, özdeğer konularıyla ilgili problemler yaşayabilir. Hafta sonu dinlenmek isteyebilir, tatile çıkabilirsiniz. Bazı Aslan burçlarının kendileri yada sevdikleri sebebiyle hastane gündemleri bu alanlarda şifalanmaları olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya borç, miras, kredi, ek gelir, ameliyat operasyon konularıyla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Uzunca bir zaman yüksek bir enerjiyle görünümünüz, sağlığınız yeteneklerinizle ilgilendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Kariyeriniz sebebiyle bir seyahat durumu ya da şehir ülke değişimi ihtimalleri üzerinde düşünebilirsiniz. Bazıları İçin bir projenin hazırlığına başlamak ve bu sebeple izole olmak olabilir. Kimi başaklarında yatarak tedavi sebebiyle ya da yakınlarının tedavi süreçleri sebebiyle hastane gündemleri olabilir. Cuma günü kariyer toplum önü statüsü konularında zorlandığınız, mücadele verdiğiniz otoritelerle sorunlar yaşadığınız durumlar olabilir. Almış olduğun kararlar seni evlilik ortaklık konularında zorlayabilir. Kimileri için de aile üyelerinden birinin sağlık problemleri ve bunlarla ilgili sorumlulukları artabilir. Aldığın yeni kararlar beklentilerini karşılamasa da seçtikleri yolda ilerlemeye devam ediyor olacaklar. Hafta sonu arkadaşlarınla sosyalleştiğin haftanın stresini atıp keyifli zamanlar geçirdiğin bir gün olabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler haftaya ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, açık düşmanlarınla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bu konularda duygusal yaralanmalar yaşayabilir, zihinsel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Bazıları İçin eş yada partnerinin sağlık sorunları sebebiyle gündemleri olabilir. Uzunca bir süre içe dönüp planlar ve bazı hazırlıklar içinde olabilirsiniz. Bazı teraziler, tatil inziva yurtdışı seyahati gündemleriyle ilgilenirken bazıları sağlık sorunları sebebiyle ameliyat operasyon kararı alabilirler. Travmalarınızın kaygı ve korkularınızın tetikleneceği bir sürece giriyorsunuz bu anlamda ruhsal tedaviye başlayanlarınız olabilir. Ayrıca Gizli düşmanlarınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreç. Perşembe Cuma günü seyahat hukuksal konular, eğitim gibi gündemleriniz olabilir. Yolculuk yapacak olanlar araçlarının bakımlarını ihmal etmeyip trafikte özellikle dikkatli olsunlar. Hafta sonu bir hobisi sebebiyle eğitime başlayanlar, tatile çıkanlarınız da olabilir. Pazar günü motivasyonunuz yüksek, sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrepler haftaya çalışma hayatı, sağlık, günlük koşturmacaların, evcil hayvanlarınla ilgili gündemlerle başlıyorsun. Kariyerinle ilgili idealize ettiğin fırsatlar karşına çıkabilir. Bazı bekar akrepler hayallerinin aşkı İle karşılaşabilirler. Uzunca bir süre sosyalleştiğin ideallerin uğruna mücadele ettiğin bir süreç başlarken arkadaş ve sosyal çevrenle bazı rekabet ve çekişme gündemlerin olabilir. Salı Çarşamba odağın ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve açık düşmanların olabilir. Kimileri evlilik ilişki ve ortaklıklarını sonlandırma kararı alırken kimileri de ilişki ve evliliklerini kurtarmak İçin ciddi mücadeleler verecekler. Hafta ortası borçlar, krediler, miras, operasyonlar, eş geliri konularında gündemlerle ilgilenebilir, ertelediğin vergi borç, ceza konuları karşına çıkabilir. Hafta sonu seyahat tatil gündemleri olanlar İçin seçtikleri alternatifler beklentilerini karşılamasa da motivasyonlarını düşürmeyerek eğlenceli zamanlar geçirebilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve yükselen Yaylar haftaya aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklarla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bekar olanlar uzaklardan ya da sosyal medya aracılığıyla ideal aşkı bulabilirler. Uzunca bir süre kariyeriniz, statünüz ve aile bireylerinizle ilgili konularda motivasyonunuzun arttığı, mücadele verdiğiniz bir süreç olabilir. Kimileri kariyerde çatışmalar yaşarken kimileri de aile üyeleriyle çatışabilir ya da onların sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Salı Çarşamba çalışma hayatınızda gündemler ve yenilikler kaynaklı birim ya da yer değişimi potansiyelleri olabilir. Bazıları kariyer bağlantılı yeni bir eğitime başlayabilir, seminer ve toplantılar İçin seyahat edebilirler. Bazı Yaylar İşten ayrılırken bazıları, yeni bir işe başlayabilir. Perşembe Cuma ilişkiler ortaklıklar evlilik konularında gündemleriniz, Bu alanlarda sorun yaşayanlar yeni kararlar alabilir. Hafta sonu ruhsal ve fiziksel olarak toparlandığınız kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün,partneri olanlar birlikte keyifli vakitler geçirerek motivasyonlarını yükseltebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar Haftaya ev yuva aile konularında gündemlerle başlıyorsunuz. Aile üyelerinizden birinin sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişmeler şifalanmalar yaşanabilir. Uzunca bir süre uzaklar, yurtdışı, eğitimler, uzak akrabalar, eşinizin ailesi sosyal medya e ticaret konularında motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı sürece giriyorsunuz. Salı Çarşamba aşk ilişkiler, çocuklar, spekülatif yatırımlarınız hobileriniz gündemleriniz olabilir. Spekülatif yatırımı olanlar maddi zorluklar yaşarken kimilerinin de çocuklarıyla ilgili harcamaları artabilir. Kimi oğlaklar hobileri doğrultusunda eğitim alma kararı verirken kimileri spora başlayabilir. Spor sakatlanmalarına dikkat etmenizi öneriyorum. Aşk hayatınızla ilgili sorgulamanız gereken krizli durumlar yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma çalışma ortamınız sağlığınızla ilgili konularınız olabilir. Bazıları bşr sağlık sorunu sebebiyle operasyon kararı alırken bazıları da iş arkadaşlarıyla iletişim sorunları ve tartışmalar yaşayabilir. Cumartesi pazar biraz daha ruhsal ve bedensel olarak rahatladığınız yoğun temponuzun hafiflediği bir süreç. Beklentileriniz doğrultusunda olmasa da sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Hafta sonu eşiniz ya da sevgilinizle keyifli vakitler geçirerek motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kovalar haftaya yakın çevreniz kardeşleriniz ticari potansiyelinizle ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Yeni ortaklı ticari girişim fırsatı yakalayanlar, olabileceği gibi yeni anlaşma sözleşme gündemleri olanlar da olabilir. Salı Çarşamba ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir. Gayrimenkul alım satımı, taşınma tadilat kararı alabilirsiniz. Bazı kovalar aile üyelerinden birinin sağlık problemleriyle ilgilenebilirler. Aile içinde devam eden huzursuzlukları olanlar, çekişme ve huzursuzluklara son vermek isteyebilirler. Perşembe Cuma aşk hayatınızda problemler yaşayabilir, çocuklarınızla ilgili bazı durumlar sebebiyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Spekülatif yatırımları olanlar kayıplar yaşayabilirler. Hafta sonu flört hayatınızda hareketlenmeler, ilişki sorunları olanlar İçin düzeltme fırsatı olabilir. Bekar olanlar yeni biriyle tanışabilirler. Motivasyonunuzun yükseldiği eğlendiğiniz bir hafta sonu geçirebilirsiniz

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balıklar haftaya maddi kaynaklarınızla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz harcamalarınızın fazla olduğu bir gün olabilir. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir, ilişkisi olmayanlar yeni birisiyle tanışabilirler. Uzunca bir süre ilişkiler ortaklıklar anlaşmalar sözleşmeler açık düşmanlarınızla ilgili konularda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı bir süreç olabilir. Salı Çarşamba kısa seyahat eğitim ticari konularla ilgili zorlayıcı gündemler, yakın çevreniz arkadaşlarınız kardeşlerinizle krizlere sebebiyet verecek durumlar yaşanabilir. Perşembe Cuma odağınız ev aile yuva konuları olabilir, idealleriniz doğrultusunda aldığınız kararlar ve yaptıklarınız ilişkilerinizde zorlanmalara açık düşmanlarınızla uğraşmanıza sebep olabilir. Evden çalışmanız gereken durumlar olabileceği gibi aile içinde sorunlarla ya da sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi pazar günü aşk hayatınız canlanıyor, sevdiklerinizle ya da çocuklarınızla eğlendiğiniz bir hafta sonu olabilir. Bazı Balık burçları hobileri sanatsal faaliyetleri doğrultusunda etkinlikler yapabilir eğitim kararı alabilirler

10 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi

İç farkındalık gelişir. Dünya değişik algılanır. Maddi dünya saydam görünür. Bilinç ise ilahi alanın bir aynası olur. Size olumsuz yaklaşanları, ruhsal gelişmenizi sağladıkları için sevgi ile kucaklayabilirsiniz. Düşünceleriniz neyse, yaşam akışınız da odur. Hoşlanmadığınız neyi değiştirmek istiyorsanız önce düşüncelerinizi değiştirirsiniz. Kimseye kızmadan ve yargılamadan bakmak, pozitif düşüncede, hoşgörüde, bağışlamada ve sevgide olmak kolaylaşır. Dengeye gelmek için lavanta çayı veya yasemin çayı içebilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

11 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz. Ayrıca türbe ve dini yerleri ziyaret etmek ruhunuzu şifalandırmak için iyi gelir. Mor rengi ibadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

12 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 8 bereket günü

Günün rengi; Pembe veya Gold

Sizi, para, statü, otorite ve güç konularını anlamaya zorlar. Sizi maddi meselelerinizi nasıl yöneteceğinizi öğrenmeniz için yüreklendirir. Burada önemli olan maddi ve manevi dünyaların dengelenmesidir. Kişisel güç kazanılmalı, varlık bilincine geçilmeli ve güç ve başarı başkalarına karşı kullanılmamalıdır. Başarının, paranın ve gücün size göre tanımını yapın ve yazın.

Niyetinizi yapıp kumbaranıza para koyuyoruz. Daha önce bereket kumbarası yapanlar aynı kumbaraya para atabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

13 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi; Beyaz; ayrıca gümüş ve platin

Sevgiyi ve başkaları üzerinde daha az yargılayıcı olmayı, onların duygularına önem vermeyi ve hissetmeyi işaret eder. Bugün bol bol iyilik yapabilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek yada sevindirmek kendinizi şifalandırmak içsel huzurunuzu sağlar.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

14 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi; Kırmızı Aşkın rengi

Özgüven duygumuzla ilgili benlik enerjisidir. Bu bölgede dengesiz enerji akışı olan kişi maddiyatçı ve ben merkezci olup, korku alanında kalabilirler. Başlatmayı (diyet, spor , görüşme vb.) seçtiği konuyla ilgili harekete geçmek için kırmızı renk veya doğal taş kullanarak canlılık enerjisini hareketlendirebilirler.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

15 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu , kahverengi

Neşe, bolluk, bereket, büyütme, çoğaltma, toparlama, ve yaratıcı yönünüzü aktifleştirmek için kullanabilirsiniz Sosyalleşme ve iletişimin artacağı birgün. İlişkilerinizde uyumlu ve dengeli olabilmenizi kolaylaştırır. Kendinizi daha özgür ve güvende hissetmenizi sağlar. Böbrek, idrar yolu ve belinizle ilgili sıkıntısı olanlar özellikle turuncu rengi kullanmaya özen göstersinler.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

16 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

İnsana coşku verir ve mutlu olmasını sağlar. Ayrıca verimliliği ve üretkenliği temsil eder. Konuşmayı ve iletişim kurmak için sarı rengi kullanmak, karar vermeden önce tarafları iyi gözlemleyen, yöntemci ve karar vericidir. Her ne kadar dürtüsel olsa da, düşünceleri yalın hale getirip , fikirleri temizledikten sonra karar vermeye yardımcıdır.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

SON DAKİKA HABERLERİ

Tuğba Bıçaklıoğlu Diğer Yazıları