Has adamsın Merih Demiral..!

Türkiye'nin 2-1'lik Avusturya galibiyetinde iki golü atan Karamürselli Merih Demiral'ın gol sevinci sırasında bozkurt işareti yapması büyük ses getirdi.

Meğer Avusturya, Bozkurt işaretini ülke genelinde yasaklamış. Merih Demiral o gece gözlerinin içerisine baka baka bu işareti yaptı.

Merih kardeşimizin yaptığı hareketten ötürü katil İsrail başta olmak üzere ne kadar rezil ülke varsa sessiz kalan adaletsiz UEFA futbolcumuza 2 maç ceza verdi. Bu ceza Merih'e de milletimize onur verdi.

Merih’i eleştirenlere “Hayırdır” demek lazım. Yoksa Türk olmaktan ötürü utanıyor musunuz? Eğer böyle bir şey varsa ülkeden defolup gidebilirsiniz. Merih Demiral'ın attığı gol ve oynadığı futbolla milletimizin takdirini ve haklı övgüsünü kazanmasından dolayı kendisini bir kez daha tebrik ediyorum.

Ülkemizdeki sorunlarımız bizi bağlar, kimseyi ilgilendirmez. Almanlar, Avusturyalılar gibi düşünenler varsa bir kez daha düşünsünler! "Laz'ımız, da Yörüğümüz de, Kürt'ümüz de benim!

Türk’üm ben “Diyemiyorsak” akıl sağlığımız yerinde değildir ve bu ülkede nefes almayı hak etmiyorsunuzdur.

Şunu iyice bir anlayalım. Uluslararası arena mücadele veriyorsak, bunun bedelini birlikte ödüyoruz. Ayrılıkçı ve bölücü düşünenlere karşın da birlik ve beraberlik mesajı vermek adına en iyi cevap kardeşliğimiz olacaktır. Merih’e verilen skandal ceza ülkemizi birbirine bağladığı gibi Türk olmanın gururunu artırdı. İnşallah finalde rakibimizi yendiğimizde Filistinlilerin yaptığı "Dabke" dansıyla şampiyonluğumuzu kutlarız. Bundan daha güzel cevap olabilir mi bilmiyorum.

Hollanda maçında Milli takımımıza sonsuz başarılar diliyor bütün kardeşlerimin alınlarından öpüyorum.

İyi ki varsınız. Sizlerle gurur duyuyoruz!

SON DAKİKA HABERLERİ

Vasfi Aşçı Diğer Yazıları